fbpx

10 van 2018

Nu 2019 begonnen is, is het tijd om terug te blikken op het vorige jaar. Het is moeilijk om een jaar samen te vatten in 10 beelden, maar ik vind het een leuke oefening omdat je zo echt tot de essentie komt. Een essentie die ik in 2019 graag wil verder zetten.

Maart

De jongste zoon doet zijn eerste communie. Ik maakte zijn outfit helemaal zelf. Eind maart trokken we naar Meetshovenbos om zijn communiefoto’s te maken.

April

Naar jaarlijkse gewoonte: skiën tijdens de paasvakantie. Met een hele hoop leuke mensen. Meer heb ik niet nodig.

Mei

De grote dag is eindelijk daar. Voor het tweede jaar op rij organiseerden we een feest ter ere van een eerste communie in onze tuin. Ik leefde me uit in de tafelaankleding. Het eten werd uitbesteed: barbecue. Dat in combinatie met zonnig, warm weer en de aanwezigheid van de hele familie, maakte het een topfeestje.

Nog altijd mei

De jongste zoon koos net als zijn broer, het jaar voordien, een tripje naar Disneyland Parijs als communiecadeau.

Juni

Not another sewing weekend. Oftewel een weekend georganiseerd in Antwerpen door 2 geweldig toffe dames met nog andere geweldig toffe madammen. Genieten met grote G.

Juli

Op reis naar de Zwitserse bergen in Wengen met Intersoc. Een prachtig stukje Europa, waar we onze beentjes lieten werken en onze ogen de kost gaven.

Augustus

Een kampeertripje met ons vieren in het midden van de Duitse natuur. Koken op houtvuur en uno spelen. Weg van de beschaving.

Nog in augustus

3 vrouwen trokken met hun gebroed en een tent naar de Ardennen voor 3 dagen natuurplezier. De andere twee dames konden dat al. Nu kan ik dat ook. 🙂

December

Thuis. Een plaats waar ik zo graag ben. Ook al lijken mijn 9 andere beelden dat tegen te spreken. Toch is dat de basis van alles. In 2018 ontdekte ik een nieuwe hobby: fotografie. Proberen de schoonheid te zien in een alledaags tafereel in mijn vertrouwde omgeving. Zoals deze koeien, die vlak achter onze tuin staan.

Nog in december

Nog eens skiën, maar nu wat korter en enkel onder ons. De kinderen gaan niet in de les, maar blijven de hele dag bij ons. Elk jaar een hoogtepunt om te eindigen. Een verslag over dit tripje zie je hier de komende week nog wel verschijnen.

De essentie van een geweldig goed jaar voor ons: samen zijn. Liefst in de natuur.
Ik ben zo dankbaar voor het voorbije jaar. Een jaar met weinig downs, met veel gewonigheid en af en toe een ongewonigheid.
Dat 2019 minstens even mooi mag worden.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

3 Reacties

 1. Annelyse
  3 januari 2019

  Blij om hier deel van te mogen uit maken xxx

  Beantwoorden
 2. Davina
  3 januari 2019

  Mooie essentie! <3

  Beantwoorden
 3. Els
  4 januari 2019

  Dat ziet er een superfijn jaar uit! Beste wensen

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.