fbpx

2019, tijd voor een nieuwe minsgame. Wie doet er mee?

nononsonsmomsmins

Vorig jaar begon ik 2018 met een maand ontspullen. Samen met de kinderen speelde ik het 30 dagen minimalism game (afgekort minsgame) waarbij je afscheid neemt van dingen die je niet meer nodig hebt.  Dit jaar wil ik dit graag opnieuw doen en wordt het waarschijnlijk een grotere uitdaging omdat ik al veel wegdeed.  Doe jij mee met mij?

Wat is het?

Bij het minsgame ga je de uitdaging aan om elke dag spullen weg te doen. Dat kan weggooien, weggeven of verkopen zijn. Maar ze moeten weg! Elke dag 1 ding wegdoen zou niet echt een uitdaging te noemen zijn. Bij het minsgame doe je op dag 1, 1 ding weg, dag 2, 2 dingen, dag 3, 3 dingen… en zo verder.
Wanneer je het 30 dagen volhoudt, heb je op 30 januari 2019 465 spullen minder.

Wat valt er te winnen?

Niets, nada, noppes. Het is gewoon voor de fun. Een uitdaging tegen jezelf. En samen met anderen. Iedereen die de 30 dagen haalt, is een winnaar. En wie het minder lang volhoudt, wel die heeft op zijn minst een aantal spullen minder.

Doe je mee met mij?

Ik deed het vorig jaar al eens samen met mijn kinderen. Alleen hebben zij geen 465 spullen meer om weg te doen, dus hen kan ik niet meer uitdagen. Daarom zoek ik graag hier naar dappere dames of heren om het tegen mij op te nemen.
Just for fun en om opruimen/ontspullen net dat tikkeltje leuker te maken. Want echt warm word ik daar niet van.

Yes, I’m in.

Schrijf je dan in via het onderstaand formulier.  Je ontvangt dan een mail met een link naar de Facebookgroep waar we de hele maand januari elkaar kunnen motiveren om het einde te halen.

Komaan! Yes you can!!!

* indicates required

Gelieve aan te duiden hoe je in contact wil bijven met Nononsonsmoms:

Je kan jezelf uitschrijven op elk moment door op de link te klikken in de voetnoot van de e-mails.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

8 Reacties

 1. Eilish
  30 december 2018

  Er is hier de laatste tijd zo opgeruimd dat ik vanmorgen twijfelde toen ik dit las. Gisteren nog deed ik een heleboel naar de kringwinkel. Deze namiddag mijn kookboeken sorteren deed me van gedacht veranderen.
  In nood heb ik nog een hele emmer knopen om in de strijd te gooien 🙂
  Ik doe mee!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   30 december 2018

   Jeuj!! Ik weet ook niet dat ik het ga halen. Maar hé, wat weg is, is weg

   Beantwoorden
 2. Tamara
  31 december 2018

  Uhm, ik doe dus mee… al heb ik in September al een grote opruimronde gedaan… meer lukt nog wel… het nadeel van een grote kelder 😉 we zien wel of ik het einde haal!

  Beantwoorden
 3. Davina
  31 december 2018

  Ik heb me vorig jaar al voorgenomen om meer weg te doen en ben daar het afgelopen jaar ook vaak mee bezig geweest, bv. de kasten uit de garage eens uitmesten enzo. Ik hoop dus dat ik geen 465 overbodige spullen meer heb 😉 Maar go go go, jullie! Ik supporter mee!

  Beantwoorden
 4. hanne
  1 januari 2019

  Hier ten huize werd voorbije twee maanden flink geminimaliseerd nav twee nieuwe ingemaakte kasten. Alles heeft intussen zijn plaatsje gevonden (ik heb zelfs nog twee lege vakken over), dus ik niet meedoen. Al ben ik wel nieuwsgierig naar jullie resultaten.
  En voor de twijfelaars: doen, je zal versteld staan hoeveel ruimte je krijgt, niet alleen in huis, ook in je hoofd!

  Beantwoorden
 5. Nele R.
  4 januari 2019

  Ook al is het nieuwe jaar al 4 dagen bezig en ook al hebben we al veel opgeruimd de voorbije maanden, er kan nog altijd wel wat weg. Misschien kom ik niet aan 465 dingen, ik doe m’n best.

  Beantwoorden
 6. Ellen
  7 januari 2019

  Ik schreef me net in en dacht… ow fuck. Wat heb ik gedaan ???

  Maar ik heb zoveel rommel in huis, seg!
  Dusss… I’ll give it a try ?

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   7 januari 2019

   ??? Yes you can ??

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.