fbpx

About

 

profielfoto An Vander Weyden

Sons & Moms

Ik ben An, kort en bondig, 37 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde.
Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, fotografie, creëren en traag leven. Ik ben sinds kort een thuisblijfmama voor mijn 2 zonen van 8 en 10 jaar met ADHD. In mijn zoektocht naar een bewust en eenvoudig leven ontdekte ik duurzaamheid en minimalisme.

No Nonsense

Geen overdaad, maar traagheid en bewust leven met minder.  Ik richt me op de essentie in het leven en zoek steeds de positieve noot. Geen toeters en bellen hier, maar heerlijk no nonsense.

Nononsonsmoms

De blognaam zegt dan ook alles, ook al is het een mond vol.  Probeer hem maar eens 3 keer snel na elkaar te zeggen. 😉

Je vindt hier blogposts over mijn traag en bewust leven als moeder van twee energieke zonen, met positiviteit als zwaartepunt.  Een leven met minder in een wereld van meer.  Een leven langs de trage panoramaweg vol blutsen en builen, waarbij we de snelweg zoveel mogelijk proberen te vermijden.

Always take the scenic route

Welkom hier! Kijk eens rond, gebruik de zoekfunctie en lees.  Wie weet kom ik je wel tegen op de panoramaweg. Ik kijk er alvast naar uit.

Heb je een vraag, een idee, een suggestie of denk je dat ik iets moet leren kennen dat ik nog niet ken?
Je kan me bereiken op an@nononsonsmoms.be