Let’s fly away

Tijdens de gezellige kampvuuruitwisseling van Kids On Tour zag ik de prachtige outfit die Lies maakte.  De stof sprak me meteen aan, want met vliegtuigen kan ik hier hoge punten scoren op de schaal van ‘allerbeste moeder ter wereld’.

Ik kwam thuis en bestelde de stof onmiddellijk bij De Stoffenkamer.
Een longsleeve is volgens mij het kledingsstuk dat hier het meest gedragen wordt, dus het werd een Billie.  Ik combineerde hem met een overschotje van een mooie streepjesboordstof uit mijn kast.

Mini Hudson Pants True Bias Zonen 09 Billie

Ik naaide de Billie snel in elkaar de ochtend voor onze afspraak met Belgocontrol tijdens de Open Bedrijvendag.  Belgocontrol Billie Zonen 09

Ik maakte er een lekkere comfy broek bij.  Comfy, maar toch nog mooi genoeg om mee buiten te komen.  Voor de heupboord en zakboorden van de broek gebruikte ik de achterkant van de stof.
Mijn 7-jarig draagt hier maat 4 jaar met verlengde broekspijpen en dat past perfect.  Wat baggy, maar niet te baggy, want daar hou ik niet zo van.  Billie Zonen 09 Mini Hudson Pants True Bias dsc_0392_edited-1 dsc_0366_edited-1

Uiteraard past de broek ook nu weer bij meerdere kledingstukken die ik dit najaar al maakte, door het gebruik van mijn kleurenschema.  Wel handig zo!

Stof en patroon

↑↓vliegtuigentricot – Stenzo bij De Stoffenkamer ↑↓ Billie – Zonen 09

↑↓grijze viscoze tricot – bij Madeline De Stoffenmadam ↑↓ Mini Hudson Pants – True x Bias

11 thoughts on “Let’s fly away

  1. Ik heb dan wel geen jongens in huis maar als ik er eentje had, zou ik onmiddellijk het hele plaatje kopiëren! Prachtig die vliegtuigjesstof en mooi afgewerkt met dat streepje. Ook de broek vind ik supermooi! WAW!

  2. De stof met de vliegtuigen zag ik onlangs in bordeaux en heb me zo ingehouden om ze NIET te kopen … en daarom prikt het nu dus te harder dat ik FLINK ben geweest. Dju toch.
    De ‘baggybroek’ is helemaal mijn ding, ook hier liever niet te baggy!

    1. Haha Saskia, dat is zooo herkenbaar. Ik heb dat ook al zo vaak voorgehad. Iets niet kopen, er fier op zijn tot je anderen erover ziet bloggen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *