Autumn Billie Basics

Billie, het blijft een toprecept voor de uitbreiding van de kinderkledingkast.  Het kledingstuk dat wekelijks uit de kast komt en gemakkelijkheidshalve op bijna elke broek past uit diezelfde kast.  

Ik ging voor de eerste keer dan ook eens echt doordacht te werk bij het naaien van mijn eigen minicollectie.  Ik ging voor ‘vuile kleuren’.  Met roest en kaki als toppers.  De stof die ik kocht moest voor het eerst voldoen aan een vereiste en dus passen in dit kleurenpalet.  Helaas pindakaas resulteerde dit niet in minder stof aankopen.  De winkels liggen VOL met stoffen in vuile kleurtjes.  Een slimme marketingstrategie van mezelf, want vuile kleurtjes zijn erg HOT dit najaar.

Heel handig ook als je niet alles zelf wilt naaien.  Ik vond dan ook moeiteloos bijpassende roestkleurige broeken in de winkel.  Billie Zonen 09 Billie Zonen 09

Veel woorden hoef ik niet meer vuil (heb d’em 😉 ) te maken aan dit patroon.  De foto’s spreken voor zich.  Ideaal gerief om stylish, doch comfortabel door het jongensleven te stappen.   Billie Zonen 09

‘s Morgens kan ik nu met mijn ogen toe 2 stuks uit hun kleerkast trekken en ik ben bijna zeker dat ze bij elkaar zullen passen.  Ook handig voor papa’s die niet zoveel kaas hebben gegeten van kledingcombinaties 😀

Stof en patroon:

↑↓vosjes tricot – Den Depot
↑↓dino tricot (enkel nog te krijgen in blauw) –Den Depot

↑↓BillieZonen 09

13 thoughts on “Autumn Billie Basics

  1. Heel leuk! Ik moet daar ook es meer over nadenken, over naaien in functie van gekochte kledij, of naaien in functie van al andere genaaide kledij 🙂 De combinaties hier zijn soms nogal ehm.. jeweetwel… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *