fbpx

Autumn Billie Basics

Billie, het blijft een toprecept voor de uitbreiding van de kinderkledingkast.  Het kledingstuk dat wekelijks uit de kast komt en gemakkelijkheidshalve op bijna elke broek past uit diezelfde kast.  

Ik ging voor de eerste keer dan ook eens echt doordacht te werk bij het naaien van mijn eigen minicollectie.  Ik ging voor ‘vuile kleuren’.  Met roest en kaki als toppers.  De stof die ik kocht moest voor het eerst voldoen aan een vereiste en dus passen in dit kleurenpalet.  Helaas pindakaas resulteerde dit niet in minder stof aankopen.  De winkels liggen VOL met stoffen in vuile kleurtjes.  Een slimme marketingstrategie van mezelf, want vuile kleurtjes zijn erg HOT dit najaar.

Heel handig ook als je niet alles zelf wilt naaien.  Ik vond dan ook moeiteloos bijpassende roestkleurige broeken in de winkel.  Billie Zonen 09 Billie Zonen 09

Veel woorden hoef ik niet meer vuil (heb d’em 😉 ) te maken aan dit patroon.  De foto’s spreken voor zich.  Ideaal gerief om stylish, doch comfortabel door het jongensleven te stappen.   Billie Zonen 09

’s Morgens kan ik nu met mijn ogen toe 2 stuks uit hun kleerkast trekken en ik ben bijna zeker dat ze bij elkaar zullen passen.  Ook handig voor papa’s die niet zoveel kaas hebben gegeten van kledingcombinaties 😀

Stof en patroon:

↑↓vosjes tricot – Den Depot
↑↓dino tricot (enkel nog te krijgen in blauw) –Den Depot

↑↓BillieZonen 09

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

13 Reacties

 1. eva
  22 oktober 2016

  Fan van vuile kleuren, ik!

  Beantwoorden
 2. withlovebyeva
  22 oktober 2016

  En de broertjes zijn meteen assorti met elkaar en met de herfstige natuur, dat is gegarandeerd schone foto’s bij weekenduitstapjes!

  Beantwoorden
 3. Saskia_Sazul
  22 oktober 2016

  Hele mooie kleuren! En dito combinaties!

  Beantwoorden
 4. Naomi Sluijs
  22 oktober 2016

  Schone outfits en precies een mooie locatie om foto’s te maken.. De Kesselse heide misschien?

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   22 oktober 2016

   Nee, een beetje kleiner: de Bolloheide ☺️

   Beantwoorden
 5. Catherine - MamC
  22 oktober 2016

  Vuile kleuren zijn nog goed ook tegen het “afwassen” van te vuile kleren! (Wel opletten dat ge met uw ogen toe niet alleen 2 broeken uit de kast neemt hè ;-P )

  Beantwoorden
 6. ann
  22 oktober 2016

  schoon en win win… wa moet ne mens meer hebben!

  Beantwoorden
 7. Davina
  23 oktober 2016

  Heel leuk! Ik moet daar ook es meer over nadenken, over naaien in functie van gekochte kledij, of naaien in functie van al andere genaaide kledij 🙂 De combinaties hier zijn soms nogal ehm.. jeweetwel… 🙂

  Beantwoorden
 8. Tamara
  23 oktober 2016

  Ik ben fan! Mooie keuzes!

  Beantwoorden
 9. Melanie
  23 oktober 2016

  Heerlijk! Hier ligt t patroon Billie ook alweer klaar…Term vuile kleuren kende ik niet…wat is het nu precies? (sorry, misschien domme vraag 😉 )

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   23 oktober 2016

   Dat zijn grauwe kleuren zoals roest, kaki, grijs,…

   Beantwoorden
 10. Joke (The Needle Of Choice)
  23 oktober 2016

  Mooie Billies! In mooie kleuren 😉

  Beantwoorden
 11. Superleuk! En alles om die ‘foute papacombinaties’ te vermijden hé 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.