Kids on Tour 2016: Een Ole voor…

Dat mijn deelname aan Kids on Tour mijn zindelijkheid op het spel zette, kon je vorige week al lezen.  Vandaag mag ik eindelijk verklappen wie me bijna naar de pampers deed grijpen.

Het lot bepaalde dat deze zonenmoeder een kledingstuk moest naaien voor een dochtermoeder.  En nee, nee niet zomaar de eerste de beste dochtermoeder, Straightgrain An. *slik*

Met al mijn jurkjeservaring *kuch kuch* vond ik een jurkje niet echt een optie.  Wat moest ik dan ook naaien?  Een Tinny?! Nope, nope, dat ging ik niet doen.  Ik koos ervoor om op bekend terrein te blijven.  Het zonenterrein.  

De besluitvorming
Ik besloot na lang twijfelen een Ole te maken.  An naait zelf weinig met tricot en dus vond ik dat wel mooi aansluiten.  Een Ole in een mooi tricot stofje met pastelkleuren, die ze zelf zo vaak gebruikt voor Ava en Norah.
Toen ik dan ook de leuke tricot stof in De Stoffenkamer zag, kwam alles samen:
Een Ole in een vrolijk pastelstofje voor Ava, de jongste dochter, want jongste kinderen van naaiende moeders worden meestal toch een beetje verwaarloosd.
dsc_0309_edited-1 ole zonen 09 meisjes dsc_0235_edited-2 dsc_0232_edited-1 dsc_0321_edited-1Ole Zonen 09 voor meisjes
Hoe de Ole er uit ziet rond het lijfje van een schattig meisje kan je bekijken op de blog van Straightgrain An.
En nu maar hopen dat Ava niet te snel groeit, zodat ze er volgend voorjaar nog van kan genieten.
Stof en patroon:
↑↓ijsjes- en gridtricot – bij De Stoffenkamer (uitverkocht)
30/9 – Lucky Mie | Vink

20 thoughts on “Kids on Tour 2016: Een Ole voor…

  1. Zo grappig uwe eerste zin!!! Zit hier nog met een glimlach op mijn gezicht!! Awel, ik vind dat echt super goed gedaan! You are at the top, geniet van het uitzicht ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *