fbpx

Spring is in the air

De lente is in het land en dat zullen we geweten hebben. Een nieuw seizoen zou een nieuw seizoen niet zijn zonder de lancering van een verse See You At Six collectie.

Team Madeline

Traditie getrouw betekent het dat we samen met team Madeline klaar staan voor een rondje promonaaien en een nachtje knippen. We laten met plezier onze slaap in ruil voor wat cava, paaseitjes, appelcake en scrunchies. En misschien ook omdat het gewoon allemaal toffe mensen zijn. De kleine oogjes nadien krijgen we er gratis bij.

Cyriel short - See you at six

Promonaaien

Ter promotie van de nieuwe collectie naaide in voor Madeline De Stoffemadam een short met de prachtige stoffen. Want mijn jongens en comfy shorten gaan goed samen: veel bewegingsvrijheid en kreukvrij.

Het patroon van de Cyriel short werd nog eens bovengehaald. 3 jaar later behoort het vorige exemplaar dat ik maakte nog steeds tot de standaard turnuitrusting voor school. Ze werd ondertussen al wat korter, maar de billekes passen er nog steeds in.

Ik koos voor de dennengroenen effen french terry en combineerde dat met het effen flessengroen voor wat colorblocking. De andere zoon krijgt binnenkort het negatief van deze short. Ik knipte voor beide kinderen immers dezelfde maat: 122-128 verlengd tot 134-140.

De short werd meteen getest op de trampoline, want ‘Spring is in the air’. Ze combineert trouwens heerlijk met de Rocco sweater die ik maakte uit één van de vorige See You At Six collecties. En net dat is de sterkte van SYAS: superzachte kwaliteit, onderling combineerbaar en bijpassende boordstoffen.

Dennengroen fan

Ik bracht na mijn knipnachtje nog wat extra dennengroen mee naar huis voor een toekomstig project. Ik twijfel nog over wat ik er mee zal maken, maar ik hou zo van die kleur dat ik ze niet kon laten liggen.

Stof en patroon

Cyriel short La Maison Victor - See You At Six dennengroen flessengroen

Spring is in the air! Can you feel it?

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

9 Reacties

 1. withlovebyeva
  28 maart 2019

  Tof die springfoto’s! Ik heb de laatste tijd alleen een probleempje op je blog: de foto’s die per 3 naast elkaar staan, komen altijd over de tekst! Momenteel is het dus vooral plaatjeskijken hier, wat ook niet mis is, maar ik wilde het toch even signaleren 🙂

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   28 maart 2019

   Merci om dat te laten weten. Vreemd. Want zelf heb ik er geen last van. Is het bij mobiel, tablet of pc? Of allemaal?

   Beantwoorden
   1. withlovebyeva
    2 april 2019

    Ik lees nooit blogs op iets anders dan mijn laptop, en daar is het erg jammer. Van de Theopolo nu kon ik ook enkel beelden zien, die over de tekst én over elkaar schuiven…

    Beantwoorden
    1. An_nononsonsmoms
     2 april 2019

     Ik zou echt niet weten waaraan het ligt. Zo jammer!

     Beantwoorden
 2. An
  28 maart 2019

  Zalige foto’s! En een keimooie short, ik heb ‘m daarstraks nog eens geaaid ?
  Hier ook een probleempje: wanneer ik doorklik naar de blogpost van Cyriel 1, krijg ik alleen tekst en geen foto’s te zien.

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   28 maart 2019

   Vreemd ?. Ik zie alles zowel op pc als mobiel. Geen idee waaraan dat kan liggen.

   Beantwoorden
 3. lielebeesje
  29 maart 2019

  Supermooi!
  Zoonlief draagt winter en zomer dit type short en net dat houdt me tegen om ze zelf te maken: dat verslijt zo rap! 🙁
  Trouwens, hier op de laptop totaal geen problemen om je berichten netjes te zien.

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   29 maart 2019

   Lange broeken verslijten hier rapper. Daarmee dat ik vooral shorten naai ☺️
   Ah, goed om weten. Merci

   Beantwoorden
 4. Tamara
  13 april 2019

  Eén van mijn go-to patroontjes voor Giel! Hij draagt ze geweldig graag, ik vind ze leuk om te naaien en ze zien er in de juiste stofjes ook gewoon heel mooi uit! De stof die jij gekozen hebt is zeker een schot in de roos! Leuke foto’s natuurlijk, zoals steeds!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.