2 jaar Nononsonsmoms: Madeline De Stoffenmadam give away

Als ik een top moet maken van meest gelezen blogposts die in 2 jaar Nononsonsmoms verschenen, staat het artikel met de Lora jurk helemaal bovenaan. Op de voet gevolgd door de ontdekking van de Bethioua.
Elke dag wordt die Lora jurk nog meermaals aangeklikt en gelezen.

Er is dan ook geen betere manier om onze 2de blogverjaardag te vieren dan met een nieuwe Lora jurk.
De nieuwe (rekbare) jacquards die bij Madeline De Stoffenmadam te koop zijn, zijn er i-de-aal voor.

Een zaterdagochtend werd gebruikt om mijn patroondelen uit de stof te knippen. Een zaterdagnamiddag om hem in elkaar te zetten. Enkel omzomen lukte me niet meer die namiddag. Verbazend hoe vlot die jurk in elkaar zit en hoe flatterend die is. Een structuurtricot oftwel rekbare jacquard is ideaal voor deze jurk doordat de stof niet aftekent.
Door de rekbaarheid van de stof is een rits helemaal overbodig. Ik knipte het achterpand gewoon aan de stofvouw. Om de kerstsfeer er in te houden, werkte ik de zakken met kerstpaspel af, die ik vond bij Hexagoon. Een subtiel detail. Lora jurk La Maison Victor LMVFoto’s nemen van eigen creaties is niet zo eenvoudig in deze donkere dagen. Tegen dat mijn fotonemer thuis is, is het helaas al lang donker. Gelukkig vond ik een ander gewillig slachtoffer.

Een Leuvense, zonnige lunch met Eva, bood een ideale oplossing voor mijn fotoprobleem. Gewapend met mijn iPhone trok ik naar Bar Stan waar we afgesproken hadden. Als ik aan iemand kon vragen om foto’s te nemen van mijn nieuwe outfit zonder wenkbrauwen te doen fronsen, was het wel aan een collega naaiblogger.
Ze bracht zelfs haar camera mee, niks low profile, gewoon een heuse fotoshoot op het trottoir.Lora jurk LMV La Maison Victor Lora jurk La Maison Victor jacquard Madeline De StoffenmadamDat het plezant was, hoef ik waarschijnlijk niet te vertellen. Het was verbazend gemakkelijk om te lachen, al was het maar om de kou te verbijten, want in tegenstelling tot wat de zon doet denken, was het behoorlijk frisjes.Lora jurk La Maison Victor Madeline De StoffenmadamWat nog plezanter is, is dat ik van Madeline De Stoffenmadam een stuk van deze structuurstof mag weggeven. Een stuk van 165 cm, de stoflengte die nodig is om je eigen Lora te maken.

Bovendien is deze stof ook maar zéér beperkt verkrijgbaar. Bij het afknippen van mijn stuk, bleek er in het grootste deel van de rol een fout te zitten. Er zijn dus maar een paar metertjes beschikbaar. Voor de lucky bastards.

 Wat moet je doen om dit stuk te winnen?
 • Laat een reactie na onder dit artikel.
 • Vul de rafflecopter hieronder in. Volgen via de sociale media geeft extra kansen.
 • Lezers over de grens mogen meedoen op voorwaarde dat ze de bijkomende verzendkosten op zich nemen.
 • Deelnemen kan tot vrijdag 9 december middernacht (morgen dus).  De winnaar wordt op 10 december bekend gemaakt.
Stof en patroon:

↑↓rekbare jacquard An (Yep, that’s me 🙂 ) – bij Madeline De Stoffenmadam
↑↓ Lora Jurk – La Maison Victor editie sept-okt 2015 ↑↓ gewone confectiemaat ↑↓ zoom 10 cm ingekort – geen rits
↑↓ halsketting WOLK – bij HOST CONCEPT ↑↓ Hier te winnen

a Rafflecopter giveaway

↓↓↓ Je kan ook nog steeds meedoen met deze give aways↓↓↓

 
HOST give away - wolk ketting
dsc_0067_edited-1ulmino-paper-sweets-give-away-def

PS: Check zeker ook de Instagramaccount @madeline_de_stoffenmadam. Er loopt nog een leuke give-away.  Ik waag mijn kans voor brons.

102 thoughts on “2 jaar Nononsonsmoms: Madeline De Stoffenmadam give away

 1. Zalige stof!! En wat een fantastische jurk.
  Hiervoor doe ik heel graag mee en ik hoop dat ik echt win want morgen (9 december) is mijn verjaardag en dat zou pas een fantastisch verjaardagscadeau zijn.

 2. Prachtige stof en prachtig kleedje! Uit de host shop zou ik de wolk ketting kiezen, nu ik ze gezien heb krijg ik ze niet meer uit mijn hoofd.. en zoals je laat zien past het ook prachtig bij de lora!

 3. superschone jurk! en die lora staat al zo lang op mijn lijstje, het winnen van dit stofje zou de ideale ‘shot onder mijn gat’ zijn om die nu eindelijk ook eens te maken. Graag dus. Héél erg graag!

 4. Ik had die stofjes al gespot bij Madeline en ik was vooral gecharmeerd door ‘Michele’ maar nu ik het stofje verwerkt zie in zo’n prachtige Lora denk ik dat de ‘An’ toch meer flatteert : de tekening is subtieler. Dus ik doe zeker graag mee met de give away. Zondag is mijn verjaardag – wie weet brengt dat me geluk 😉

 5. De Lora-jurk is fantastisch. Het patroon is al in huis, alleen de perfecte stof ontbreekt nog!
  Wat een prachtige stof voor een herfst-winter-jurk.

 6. die lora die staat je beeldig, misschien is dit de moment om er ook eens voor mezelf één te maken. Wat leuk dat we jullie blogverjaardag mee mogen vieren.

 7. als je de jaquard An kocht, wil dat dan ook zeggen dat je de flying birds marine ook kocht? (klanten die dit kochten kochten ook…)
  die lora is hier ook populair, die staat mij gewoon altijd. En laatste maakte ik met perfecte ‘lora-stof’ toch geen lora maar een kimono, what a waste of prachtige stof, want de kimono is ondraagbaar en die stof was zo perfect geweest voor een lora. zal me leren tegen beter weten in.

 8. Wauw! Deze Lora is echt TOP! Die stof zie ik wel zitten! Krijg ik Eva er dan bij voor de leuke foto’s 😉 En natuurlijk: hip hip hoera!!!! Hoewel ik met extra aandacht naar de naaisels kijk doen jullie dat allebei super goed !!!

 9. Wauw! ! Wat mooi!! Het patroon van de Lora jurk heb ik en wat gaaf om hem in deze prachtige stof te zien! Die wil ik wel winnen! 😀

 10. Super mooi stofje, staat je echt beeldig en zeker met die paspel afwerking! Moet echt dringend aan de Lora beginnen nu al mijn zwangerschapskilo’s er stilaan allemaal af zijn ? Ideaal om mezelf te verwennen met zo een mooie jurk ? Ohja, ik verjaar ook nog eens 18 december, als pre-verjaardagskadootje kan dat ook wel tellen!

 11. Leuke versie met die paspel en prachtige stof! Ik maakte de lora al vaak, maar deze past misschien nog net in mijn kast (of die van manlief ?).

 12. Eerst en vooral gefeliciteerd met je mooie verjaardag. Hoe jullie het allemaal doen is mij een raadsel na een gezin, werk, mooi naaiwerkjes en zoveel meer ook nog een blog onderhouden. Supervrouwen.
  het kleedje is weer prachtig, heel mooi resultaat, mooi stofje, zou ik ook mooi mee staan 😉
  groetjes Patricia

 13. Wauw!! Wat een mooi jurkje! Deze moet ik precies ook dringend eens maken.. 🙂 een goede manier om er aan te beginnen, zou lukken met het winnen van dit stofje! 😉

 14. Wat die jurk staat je mooi!
  Graag doe ik ook mee voor de winactie, beetje jaloers ?? hihi.
  Ik weet wel niet wat een rafflecopter is…? (Srry, ben precies niet goed mee )?

 15. Wauw! Hier ook een favoriet model jurk! Maar er kan er altijd nog eentje bij hahaha…
  En die ketting… Prachtig! Ook Host toch?! Die staat ook op mijn verlanglijstje nu hahah

 16. Ja, ik wil dit zeker graag winnen! Prachtig stofje!!
  Ik heb maar 1,50 mtr nodig voor een jurk. En de verzendkosten voor Nederlannd zullen wel meevallen, lijkt me.
  Ik volg de stoffenmadam al op FB.

  Groetjes Thea

  Crea by Thea

 17. weer zo’n schone Lora zeg! idd, jouw eerste was ook keischoon! leuke foto’s! ook hier doe ik natuurlijk graag mee aan de give-away 🙂 Ik keek voor die andere give-away al een keertje op de host website en viel voor het prachtige juweel, naast voor nog zoveel andere mooie dingen 🙂

 18. De locatie staat al zo lang op mijn lijstje, maar was op zoek naar het perfecte stofje…..gevonden als ik jouw zie…..#fingerscrossed

 19. Als beginner en nog nooit wat voor mezelf gemaakt te hebben lijkt dit me ideale kans, mooi model en pracht van stof, met veel plezier zal ik hier aan beginnen

 20. Proficiat! 🙂 Heel mooie combinatie: lora met een print. Ik heb net mijn eerste lora af voor de feestdagen maar zo eentje in de geprinte stof, zie ik ook wel zitten! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *