fbpx

2 JAAR NONONSONSMOMS: MINO PAPER SWEETS – GIVE AWAY

1,2, 3 – werf hoera voor deze leuke give away van Mino Paper Sweets!

Op de verjaardag van Sinterklaas, mag niet alleen hij, maar ook wij een cadeautje weggeven. De tijd gaat snel, zo zijn we al aan de derde give away van ons verjaardagsfeest toe.

En wat voor één!

Mino Paper Sweets

Deze give away wordt mogelijk gemaakt door Mino Paper Sweets.  Het bedrijf focust op grafisch ontwerp en op papier waarbij duurzaamheid centraal staat. Het werd opgericht door ontwerper Liesbet Van Cauteren en is gelegen in Muide-Meulestede, het artistieke eiland van Gent.

Hoe het idee voor Mino tot stand kwam, omschrijft Liesbet op haar website als volgt:

“Het begon allemaal in 2011, toen ik volop bezig was met de voorbereidingen van mijn eigen huwelijk. Ik wist perfect wat ik wou – dat overkomt mij wel eens meer – en ging online op zoek naar inspiratie. We wilden het graag romantisch maar niet zeemzoet, een beetje vintage maar niet ouderwets, niet chique maar zeker ook niet cheap. Door die online zoektocht naar ideeën kwam ik op heel wat leuke internationale websites en blogs terecht. Ik ontdekte dat er zoveel moois te doen is met gelegenheidsdrukwerk en dat er in België zeker nog ruimte is voor een nieuwe aanpak. Het resultaat van deze ontdekkingstocht, in combinatie met mijn eigen ervaring als grafisch vormgever en mijn passie voor papierwaren, resulteerde in Mino Paper Sweets.”

Liesbet zag een gat in de markt en laat dat nu meestal de basis zijn voor een goed draaiende zaak.

footer-info-def
© Mino

De website van Mino Paper Sweets, vind ik zelf heerlijk. Je vindt er een aanbod stempels, kaartjes voor geboorte en huwelijk – op maat ontworpen en gemaakt – en allerlei dingetjes om het inpakken (en dus ook het krijgen) van cadeautjes nog leuker te maken.

Daarnaast biedt Liesbet ook workshops aan.  Eéntje over Styling & Fotografie, over Handlettering of je kan zelfs een heus ‘Atelier Botanique’ bijwonen. Heb je trouwplannen? Kijk dan zeker eens naar de workshop “Oh Someday!” Alleen al bij het lezen van de beschrijving, heb ik al een beetje spijt dat mijn trouwdag al achter de rug is.

Workshop Handlettering

Zelf kon ik al een workshop Handlettering van Mino Paper Sweets volgen via het Kaf in Aarschot. Daar lazen jullie hier al over.

workshop-handlettering-def

Ik had jullie daarover nog een review belooft. Ik kan daar eigenlijk best kort over zijn: ik vond het een heerlijke workshop. Ontspannend, creatief en met de uitleg en de tips Liesbet, ben je al meteen een heel eind op weg in je eigen handlettering – avontuur.

Hoe denk je dat ik die mooie uitgelichte afbeelding voor onze verjaardagspost heb kunnen maken?

De give away

Liesbet stelde speciaal voor onze give away een pakketje uit haar webshop samen. Het pakket heeft een waarde van ongeveer 20,00 EUR en bevat prachtige, zelfontworpen ‘paper – goodies’: 5 postkaarten, wat hangtags, inpak – stickers en een set van 5 enveloppen.

pakket-def
© Mino : Let’s go inside – postkaart, Stone Pink – enveloppen, Stone Pink – hangtags, Copper – postkaart, Winter – kerstkaart, Autumn – postkaart, stickers, Wave – postkaart

Kans maken op dit mooie pakket?

 • Like Mino Paper Sweets op Facebook en Instagram;
 • Like nononsonsmoms op Facebook en Instagram;
 • Neem een kijkje in de webshop van Mino en laat in een reactie op deze post weten wat jouw favoriete item is!

Laat ons ook weten dat je dit gedaan hebt door onderstaand formulier in te vullen:

a Rafflecopter giveaway

Ook voor deze give away kan deelnemen tot vrijdag 9 december 2016 middernacht. De winnaars worden de dag nadien al bekend gemaakt.

Succes!

↓↓↓ Neem ook nog deel aan deze twee give away’s : HOST – GREETZ.BE ↓↓↓

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.
35 jaar oud en 8 jaar getrouwd. Tweelingmoeder van een identiek jongensduo. Waken over de balans tussen Job en Gezin is haar uitdaging, toch zijn beiden essentieel. Extravert, nieuwsgierig, sociaal en gourmande.

Laatste berichten van Eveline_nononsonsmoms (toon alles)

35 jaar oud en 8 jaar getrouwd. Tweelingmoeder van een identiek jongensduo. Waken over de balans tussen Job en Gezin is haar uitdaging, toch zijn beiden essentieel. Extravert, nieuwsgierig, sociaal en gourmande.

10 Reacties

 1. Lisan
  6 december 2016

  Nog eens proficiat! En opnieuw een leuke give-away. Oh wat een leuke dingen in deze webshop. Goh dat geeft een hoop inspiratie voor op de wishlist. 😉

  Beantwoorden
 2. Cindy Baeten
  6 december 2016

  Een favoriet item….nogal moeilijk als je het allemaal wel wil……misschien dan toch de stempels om zelf leuke dingen te maken, te swappen, te freubelen

  Beantwoorden
 3. Ellen Wijns
  6 december 2016

  Amai schoon zeg!!!
  leuk pakketje, dat wil ik wel.
  als ik zo eens op de website van Mino kijk, dan zou ik direct voor de adresstempel (wild flowers) kiezen, super tof zeg en iets wat ik heel veel zou gebruiken.

  Beantwoorden
 4. Kim
  6 december 2016

  I love Mino Paper Sweets! Ik volgde al een leuke workshop handletteren bij Liesbeth.
  Ik ben fan van de stempels.

  Beantwoorden
 5. vlijtig Liesje
  7 december 2016

  Oh, ik wil ook een workshop volgen! Eigenlijk is dat het allerleukste, maar van mooie pakskes word ik ook echt blij. Proficiat met jullie blogbirthday.

  Beantwoorden
 6. Esther
  8 december 2016

  Favoriete item: de naamstempels!

  Beantwoorden
 7. Sylvia@lilyenwoody
  8 december 2016

  Binnenkort naar een workshop van mino paper sweets, nu nog meer benieuwd!

  Beantwoorden
 8. Barbara
  9 december 2016

  wat een leuke give-away èn verjaardag! proficiat!! Zo’n gepersonaliseerde stempel zie ik wel zitten, en schone inpakpapiertjes zag ik ook. Om van de kaartjes nog maar te zwijgen 🙂

  Beantwoorden
 9. katja
  9 december 2016

  De stempels zijn super!

  Beantwoorden
 10. Ine R
  9 december 2016

  Als ik iets mag kiezen, kies ik het liefst van alles een workshop handlettering. Helaas is Gent niet echt bij de deur dus mag ik vragen voor eentje dichter bij? 🙂 Hiep hiep voor jullie blogverjaardag!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.