2 jaar Nononsonsmoms: HOST – Give Away

HOST mag de give-away-spits afbijten.  De eerste van 4!! in totaal en wat voor één.

Dat ik fan ben van dit nieuwbakken winkelconcept waar duurzaamheid centraal staat, kon je hier al lezen.
Ik kocht er twee tassen en een ketting. Nochtans ben ik geen juwelenmadam. Ik ben eigenlijk gewoon te lui in de ochtend om bij mijn outfit, bijpassende oorbellen of kettingen te zoeken. Ik ben al lang blij dat ik al wat meer moeite kan doen om toch wat na te denken over mijn outfit. Vroeger trok ik gewoon een jeans aan met een fleece.
Heb ik dat nu echt online gegooid? OMG.host concept

De sieraden bij Host trokken wel op één of andere manier mijn aandacht. Ik kan er niet goed mijn vinger op leggen, maar ik vermoed dat de architecturale vormen er voor iets tussen zitten.

Ondertussen leerde ik al dat de sieraden van WOLK zijn, een jonge startende onderneming van 2 zussen uit ons eigen landje.
WOLK print zijn juwelen in 3D en maakt daarbij gebruik van bio afbreekbaar materiaal. Ah ja, anders kwam het bij de 2 dames van HOST niet binnen. Duurzaamheid, remember?

Ik draag mijn WOLKje zo goed als elke dag. Ze past dan ook op bijna al mijn outfits wat wel zéér handig meegenomen is. Geen gewissel voor mij dus. Tenzij ik er nog eentje onder de kerstboom mag verwachten, want een tweede staat hoog op mijn kerstlijstje. Samen met nog een gouden pennenzak en een kokedama.HOST - house of sweets and things

Oh ja, dan vergeet ik nog die papieren boompjes, die zouden perfect op mijn feesttafel passen.

Wat mogen wij weggeven?

Voor jullie, onze lezers, moet kerst gelukkig niet zo lang meer wachten, want wij mogen van de HOST-dames een echte WOLK ketting weggeven mét een leuke kerstengel om je al in hogere sferen te brengen.
De ideale kans om je feestoutfit nog wat extra te pimpen en in stijl op de feestdis te verschijnen.WOLK ketting

Doe je graag mee?
 • Neem snel een traag kijkje in de webshop van HOST en laat in een reactie onder deze blogpost weten wat jij graag zou geven of krijgen voor kerst.
 • Vergeet zeker niet de rafflecopter hieronder in te vullen. Hij/zij/het????(Wat is dat eigenlijk?) kiest volgende week een gelukzakske uit.
 • Deelnemen kan tot vrijdag 9 december 2016 middernacht.  Op zaterdag 10 december wordt de winnaar bekend gemaakt.
 • Lezers over de grens mogen meedoen op voorwaarde dat ze de bijkomende verzendkosten op zich nemen.

Merci Eva en Laura aka HOST. Jullie zijn schatjes xxx

a Rafflecopter giveaway

36 thoughts on “2 jaar Nononsonsmoms: HOST – Give Away

 1. Proficiat met de blog!!!

  Hallo ik vind de boots welk leuk, volgens mij perfect om met openbaar vervoer en vervolgens te voet over de meir naar mijn werk te crossen( gaan) !

 2. Ik ben fan van de papieren mandjes! Multifunctioneel enz! Dat zou ik best wel een leuk cadeau vinden. Maar juwelen blijven mijn topcadeau.

  Een heel dikke proficiat met jullie verjaardag! Doe er nog maar een hoop bij!

 3. Gelukkige blogverjaardag!
  Wat een leuke give-away. Supermooie halsketting en schattig engeltje.
  Ik zou zelf wel een vegan-handtasje willen krijgen.
  Zo’n leuke webshop, deze kende ik nog niet maar vanaf nu hou ik hem in het oog! 🙂

 4. Dikke proficiat met jullie blogverjaardag!! Dat er maar vele jaartjes bijkomen want ik volg jullie blog heel erg graag! Het feit dat ik zelf een jongensmama ben zit er mss ook wel voor iets tussen :-).

  En wat een mooie dingen hebben ze bij Host! De 3D ring zou ik mijn schoonzusje cadeau willen doen, die kettingen vind ik zelf helemaal geweldig of het witte kledingrek zou ook wel een mooi plaatsje vinden in onze nieuwe slaapkamer binnenkort.

 5. Leuk, leuk, leuk! Zo leert een mens ook eens wat andere winkels kennen. Duurzaamheid troef, dat vind ik top!
  Ik hou niet zo van opvallende juwelen, maar bv. die dino pin vind ik wel reuzeleuk. 🙂

 6. Ik vind die 3-D printed ringen wel heel leuk, vooral style 3. En die recycled glazen! Mooi, mooi. Ik vind het ook een bijzonder leuk concept van die twee zussen. Groetjes, Z.

 7. Ik ben hélemaal fan van HOST, dus super leuk initiatief.
  Ik zou heel de winkel leeg kopen, zowel voor mijzelf als voor anderen!
  De juwelen zijn allemaal leuk om weg te geven, maar ik ben voornamelijk fan van de kettingen!
  Ook de classic scarf, en zowat alle interieur accesoires zijn leuk om cadeau te doen.

  Zelf zou ik heel graag de velvet pants krijgen. Of het prachtige kledingrek.
  En een van de kettingen natuurlijk ;).

 8. Hoera, hoera, hoera voor jullie!!!
  De multiform cardigan en de Fha Zou kunnen mij zeker bekoren (behalve dan hun prijs), en de halskettingen vind ik ook heel leuk. Verder het witte kledingrek en de koperkleurige tasjes en de paper bags en de notebookjes en de kaartjes en… nog veel te veel om verder op te noemen. Ik ben fan!

 9. Oh, wat een coole webshop. Al goed dat ik al mijn cadeautjes zelf moet, eh, mag kopen 🙂 🙂
  Die houten ringen vind ik geweldig, de brick of de zeta, daar ben ik nog niet uit. En die 3D-print-kettingen, da’s ook echt iets speciaals. Misschien ga ik daar wel voor. Awel ja.

 10. Ik ben helemaal weg van jullie sjaals… die zien er super zacht en warm uit, heerlijk ! Staat alvast bovenaan mijn verlanglijstje… Groetjes, Carmen

 11. Ik word daar zeer zeer greedy van, van die webshop, wat? voor iemand anders, euh euh, voor mezelf een sjaal , ja, die ring, wow, en een ketting kan je nooit te veel hebben. .. ? maar voor mijn zus moest ik ook nog cadeautjes zoeken, en ik moet duidelijk al niet meer verder zoeken

 12. Oef, die laarsjes zijn made for walking maar dan het liefst aan mijn voeten! (: En de sieraden zijn echt fantastisch.

  Ik zie dat de zilveren ketting die ik mooi vind uitverkocht is, komt deze nog terug in de verkoop? (mocht ik niet winnen..;))

  1. Dag Gemma,

   Wat leuk dat je onze selectie sieraden zo mooi vindt! De ketting die je bedoelt is inderdaad zopas vertrokken naar z’n nieuwe eigenaar. Ik ben ook fan van dat exemplaar, ik heb em zelf ook 🙂
   We hebben hem nog in hout. Ik kan de ketting wel voor je bestellen in zilver, als je zeker bent 🙂 Zo maakten we al eerder klanten blij. Net een nieuwe bestelling gedaan die momenteel geprint wordt, deze kan er misschien nog bij. Mocht je interesse hebben, stuur ons gerust een mailtje!

   Veel groetjes,

   Eva van HOST
   http://www.host-concept.be

 13. ik ontdek ineens een heleboel give-aways 😉 leuk zeg!! zo fijn dat je dat allemaal mag kado doen! bij deze ook hier nog een gelukkige blogverjaardag! Je hebt een geheel eigen en leuke stijl, of nee, jullie hebben dat! gek, met twee, maar toch één stijl, ook al kan ik jullie beiden best wel onderscheiden, denk ik. Bedankt voor de vele inspiratie, zowel op naaivlak als ook de meer persoonlijke, gezinsgerelateerde stukjes of tekstjes enz. heel tof! op naar nog vele jaartjes erbij! En als ik bij de website zou mogen kiezen, kies ik ook zo’n juweel, want dat is keichoon! het leukste vond ik dat icy blue ertussen! de notebooks zijn anders ook wel tof 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *