fbpx

2 jaar Nononsonsmoms: greetz.be Give Away

Kaartjes, meestal ben ik er grandioos te laat mee als het over verjaardagen gaat. Of ik heb geen gepaste wenskaart in huis, om nog maar te zwijgen over postzegels. Ik ben helaas op kaartjesgebied niet zo georganiseerd als Eveline.

greetz wenskaarten

Sinds ik Greetz.be ken, gaat het al een stuk beter met mij. Greetz is een online service waar je je kaarten kan personaliseren én rechtstreeks kan laten verzenden naar de gelukkige. Dat is gewoon op mijn lijf geschreven.batman uitnodiging
Ik maakte bijvoorbeeld de uitnodigingen voor het verjaardagsfeest van mijn zoon op die manier. Ik ontwierp een uitnodiging enkele weken vooraf, koos de datum van verzending en vinkte mijn mentale to do af. Weer iets minder om aan te denken.

Ideaal dus voor mensen zoals ik, die wel iemand willen feliciteren met een nieuwe woning of zo, maar daar pas aan denken om 22 uur ’s avonds en uiteraard geen geschikte kaart in huis hebben.

Greetz Kerstkaarten

De enige uitzondering op kaartengebied zijn kerstkaartjes, daar denk ik dan weer wel op tijd aan. In oktober zit er meestal al een idee in mijn hoofd en in de herfstvakantie werk ik het uit.dsc_0067_edited-1
Dit keer liet ik me inspireren op vliegtuigen, iets wat je niet zal verwonderen. Ons uitstapje naar Oostende bleek de ideale setting. Photoshop deed de rest.
Geen Photoshop in huis?  Geen paniek, er staan maar liefst 1000 ontwerpen op de website om uit te kiezen.greetz kerstkaarten

Een deel van mijn kerstkaarten staat ondertussen al gepland om rechtstreeks te verzenden. Een ander deel laat ik thuis sturen omdat ik ze dan persoonlijk kan afgeven. Ik ben fan!

winnen?

Wil jij ook de kaartenservice van Greetz.be uitproberen? Dan heb ik goed nieuws want we mogen 3 tegoedbonnen ter waarde van 20 euro weggeven onder onze lezers.

Het enige wat je moet doen is in een reactie een mooie kerstwens achter laten. Kwestie van wat tekstuele inspiratie op te doen om op de kerstkaartjes te schrijven.
Vergeet ook niet de Rafflecopter in te vullen.

a Rafflecopter giveaway

Deelnemen kan tot vrijdag 9 december 2016 middernacht. De winnaars worden de dag nadien bekend gemaakt.

↓↓↓ Je kan ook nog steeds meedoen met onze HOST give away ↓↓↓

HOST give away - wolk ketting

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

17 Reacties

 1. Delphine
  3 december 2016

  oooh wat een leuk idee! hier ook zo’n vergeetkop voor kaartjes, kerstkaartjes probeer ik zeker op tijd te versturen, ik zou er beter aan beginnen (dank je voor de herinnering), het tekstje op mijn kaartjes dit jaar staat al vast (geleend van pinterest wel 😉 ):

  ik wens je glitter
  zoals tierelantijntjes in de boom
  ik wens je werkelijkheid
  van je allermooiste droom
  ik wens je vreugde, geluk en zonneschijn
  moge 2017 jouw ultieme jaar zijn

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   3 december 2016

   Oh die is leuk ! ♡

   Beantwoorden
 2. Kim
  3 december 2016

  We schrijven dit jaar wensjes die de kinderen zelf goed kunnen onthouden, het klassieke ‘kusje hier, kusje daar, een heel gelukkig nieuwjaar!’.

  Beantwoorden
 3. Jo-Lynn
  3 december 2016

  Precies wat ik zocht!

  Make it a December to remember!

  Die leuze komt alvast op onze kaartjes dit jaar …

  Beantwoorden
 4. Marleen
  4 december 2016

  Proficiat met het jubileum!

  Beantwoorden
 5. Zeekraal
  4 december 2016

  Ik ben niet zo goed in het schrijven/bedenken van nieuwjaarswensen, ik schrijf daarom dan ook geen kaartjes #shameonme. Misschien tijd om daar verandering in te brengen? Een leuk beeld kiezen of een tekening maken zou ik wel tof vinden. Jouw uitnodigingen voor de verjaardag zijn trouwens super! Groetjes, Z.

  Beantwoorden
 6. Lisan
  4 december 2016

  Lach
  Feest
  Koester
  Wens
  Heb lief
  Verwonder
  Fijne feestdagen!

  Beantwoorden
 7. Davina
  4 december 2016

  Deze vind ik wel mooi:

  Wij wensen je
  een lichtje
  in een donkere tijd,
  iets dat warmte geeft
  en je hart verblijdt.

  Beantwoorden
 8. Joke (The Needle Of Choice)
  4 december 2016

  Ieder jaar opnieuw wil ik op tijd beginnen aan de kerstkaartjes, ieder jaar opnieuw faal ik grandioos. ik ga de site eens goed uitspitten, en zal daar ook te rade moeten gaan voor mooie tekstjes, of nog eens goed op Pinterest zoeken ;-)!

  Beantwoorden
 9. Wikszter
  5 december 2016

  Ik wens jullie:

  een kerstmis zó bijzonder
  en een gelukkig 2017
  met telkens weer een ander wonder

  Beantwoorden
 10. Erna jozef
  5 december 2016

  Prachtige blog en webstek van greetz, ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 11. Karen Vandenweghe
  6 december 2016

  Geweldig idee ! Kunnen we mekaar inspireren. Hier mijn kerstwensen voor dit jaar :

  Binnen : de fonkelende kerstboom en
  Champagne in je glas
  Buiten tovert de zon diamanten op het berijpte gras
  Familie en vrienden, cadeautjes en een lach
  Liefde en gezondheid, al wat je maar wensen mag !
  Fijne feestdagen en een sprankelend nieuw jaar gewenst !

  Beantwoorden
 12. Felke
  8 december 2016

  Alles ziet wat witjes, als verrast door de plotse kou.
  Even stilgezet in de voeger uurtjes, het leven door glas omsloten.
  Bevangen door de vorst, rinkelen de sprieten bij een zuchtje wind,
  en kleurt de winter als een wit tapijt.

  Beantwoorden
 13. Frullemieke
  8 december 2016

  Mijn kerstwensen voor 2017
  Geniet van de dagen die komen
  Geniet van de dagen die zijn geweest
  Maar geniet van elkaar nog het allermeest

  Beantwoorden
 14. Esther
  8 december 2016

  Maak van elke dag een sprookje, red draken, versla verwende prinsessen, kus af en toe een kikker en pluk de rijpe bramen

  -Loesje-

  Beantwoorden
 15. Sylvia@lilyenwoody
  8 december 2016

  Onze kerstwensen worden dit jaar anders dan anders! Bij ons wordt het “Zonnige groetjes uit Namibië” of iets origineler :-))

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   8 december 2016

   Dat gaat zooo leuk zijn!! En ik hoop heel hard dat er ondertussen hier een dik pak sneeuw valt 🙂

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.