2 jaar Nononsonsmoms: greetz.be Give Away

Kaartjes, meestal ben ik er grandioos te laat mee als het over verjaardagen gaat. Of ik heb geen gepaste wenskaart in huis, om nog maar te zwijgen over postzegels. Ik ben helaas op kaartjesgebied niet zo georganiseerd als Eveline.

greetz wenskaarten

Sinds ik Greetz.be ken, gaat het al een stuk beter met mij. Greetz is een online service waar je je kaarten kan personaliseren én rechtstreeks kan laten verzenden naar de gelukkige. Dat is gewoon op mijn lijf geschreven.batman uitnodiging
Ik maakte bijvoorbeeld de uitnodigingen voor het verjaardagsfeest van mijn zoon op die manier. Ik ontwierp een uitnodiging enkele weken vooraf, koos de datum van verzending en vinkte mijn mentale to do af. Weer iets minder om aan te denken.

Ideaal dus voor mensen zoals ik, die wel iemand willen feliciteren met een nieuwe woning of zo, maar daar pas aan denken om 22 uur ’s avonds en uiteraard geen geschikte kaart in huis hebben.

Greetz Kerstkaarten

De enige uitzondering op kaartengebied zijn kerstkaartjes, daar denk ik dan weer wel op tijd aan. In oktober zit er meestal al een idee in mijn hoofd en in de herfstvakantie werk ik het uit.dsc_0067_edited-1
Dit keer liet ik me inspireren op vliegtuigen, iets wat je niet zal verwonderen. Ons uitstapje naar Oostende bleek de ideale setting. Photoshop deed de rest.
Geen Photoshop in huis?  Geen paniek, er staan maar liefst 1000 ontwerpen op de website om uit te kiezen.greetz kerstkaarten

Een deel van mijn kerstkaarten staat ondertussen al gepland om rechtstreeks te verzenden. Een ander deel laat ik thuis sturen omdat ik ze dan persoonlijk kan afgeven. Ik ben fan!

winnen?

Wil jij ook de kaartenservice van Greetz.be uitproberen? Dan heb ik goed nieuws want we mogen 3 tegoedbonnen ter waarde van 20 euro weggeven onder onze lezers.

Het enige wat je moet doen is in een reactie een mooie kerstwens achter laten. Kwestie van wat tekstuele inspiratie op te doen om op de kerstkaartjes te schrijven.
Vergeet ook niet de Rafflecopter in te vullen.

a Rafflecopter giveaway

Deelnemen kan tot vrijdag 9 december 2016 middernacht. De winnaars worden de dag nadien bekend gemaakt.

↓↓↓ Je kan ook nog steeds meedoen met onze HOST give away ↓↓↓

HOST give away - wolk ketting

17 thoughts on “2 jaar Nononsonsmoms: greetz.be Give Away

 1. oooh wat een leuk idee! hier ook zo’n vergeetkop voor kaartjes, kerstkaartjes probeer ik zeker op tijd te versturen, ik zou er beter aan beginnen (dank je voor de herinnering), het tekstje op mijn kaartjes dit jaar staat al vast (geleend van pinterest wel 😉 ):

  ik wens je glitter
  zoals tierelantijntjes in de boom
  ik wens je werkelijkheid
  van je allermooiste droom
  ik wens je vreugde, geluk en zonneschijn
  moge 2017 jouw ultieme jaar zijn

 2. We schrijven dit jaar wensjes die de kinderen zelf goed kunnen onthouden, het klassieke ‘kusje hier, kusje daar, een heel gelukkig nieuwjaar!’.

 3. Ik ben niet zo goed in het schrijven/bedenken van nieuwjaarswensen, ik schrijf daarom dan ook geen kaartjes #shameonme. Misschien tijd om daar verandering in te brengen? Een leuk beeld kiezen of een tekening maken zou ik wel tof vinden. Jouw uitnodigingen voor de verjaardag zijn trouwens super! Groetjes, Z.

 4. Geweldig idee ! Kunnen we mekaar inspireren. Hier mijn kerstwensen voor dit jaar :

  Binnen : de fonkelende kerstboom en
  Champagne in je glas
  Buiten tovert de zon diamanten op het berijpte gras
  Familie en vrienden, cadeautjes en een lach
  Liefde en gezondheid, al wat je maar wensen mag !
  Fijne feestdagen en een sprankelend nieuw jaar gewenst !

 5. Alles ziet wat witjes, als verrast door de plotse kou.
  Even stilgezet in de voeger uurtjes, het leven door glas omsloten.
  Bevangen door de vorst, rinkelen de sprieten bij een zuchtje wind,
  en kleurt de winter als een wit tapijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *