Hiep hiep hoera, nononsonsmoms blaast haar tweede kaarsje uit!

Op 28/11/2016 bestaat nononsonsmoms 2 jaar en daar zijn we fier op!

Op 28/11/2014 verscheen de eerste post op onze blog. Ondertussen zijn we twee jaar verder en heeft onze blog een gezellige thuis en een vaste lezersbasis gevonden op nononsonsmoms.be .

Hoe onze blog gestart is, vertelden we jullie al op de eerste verjaardag van Nononsonsmoms. Als jullie zin hebben, kunnen jullie dat verhaal hier nog eens opnieuw lezen.

Onze blog is ondertussen gegroeid, geëvalueerd en geëvolueerd. De basis is echter dezelfde gebleven: een blog die gaat over, moeders en hun zonen,  zonen en hun moeders én de moeders zonder meer.

Wekelijks delen we naald, draad, lief en leed met jullie: naai- en knutselprojecten waar we trots op zijn, leuke uitstapjes en toffe adresjes, dingen die we goed hebben gedaan, maar ook de obstakels en de moeilijk momenten die we moe(s)ten overwinnen.

Dat is niet altijd makkelijk. Ons leven is vol, waanzinnig vol: gevuld met kinderen, de job, onze relatie, vrienden en familie en nog wat hobby’s ‘on the side’.

Net zoals bij velen van jullie, staat de zoektocht naar evenwicht vaak op nummer 1 in de top 10 van onze “pieker-je-eens-suf” – lijst.

Toegegeven: we maken het onszelf niet altijd even makkelijk. Deze blog is en blijft echter onze manier om stoom af te laten, onze uitlaatklep. Onze NONONSONSMOMS.

nononsonsmoms

Wat An kwijt wil over 2 jaar Nononsonsmoms:

” Bloggen is gewoon TOP.  Ik heb zoveel leuke mensen leren kennen die met hetzelfde bezig zijn, door deze blog. Een babbeltje hier en een babbeltje ginder, heerlijk toch?!

Ik ben blij dat jullie hier af en toe eens komen lezen.  Ik blijf het ‘zotjes’ vinden dat er mensen geïnteresseerd zijn in de dingen die ik schrijf en maak.  Al probeer ik er ook niet al te veel bij stil te staan, want soms vind ik dat ook een beetje beangstigend eigenlijk.  Dit komt misschien wat raar over, I know, maar ik ben een vrouw met hier en daar een rare hersenkronkel.  😉
Merci voor jullie bezoek, reactie, babbels en zoveel meer! “

Wat Eveline kwijt wil over 2 jaar Nononsonsmoms:

Ik zou liegen mocht ik zeggen dat deze blog mijn agenda makkelijker maakt. Dat neemt echter niet weg dat ik er elke week naar streef om een leuke post online te krijgen.

Na twee jaar merk ik toch dat ik er nog steeds van geniet om even bezig te zijn met woorden, zinnen en tekst op een leuke manier.

Voor mijn job zet ik al heel wat zwart op wit, maar dat valt in niets te vergelijken met de teksten die ik neerschrijf voor onze blog: luchtig, plezierig, soms al eens gewichtiger, maar helemaal mijn ding.

Met een poging tot humor of met de nodige ernst, zonder mezelf al te serieus te willen nemen.  Heerlijk vind ik dat. Soms zit ik boordenvol inspiratie, andere weken is het een beetje zoeken, maar ik kan nog steeds mijn virtuele ei kwijt.

Als dat dan voor iemand van jullie ook nog iets kan betekenen, een klein verschil kan maken, hoe miniem ook, dan is dat mooi meegenomen.

Ik kijk steeds uit naar jullie reacties, feedback, steun of kritische noot. Dat blijft het allerleukste aan het hebben van een blog.”

Dank je wel

Het tweede jaar van Nononsonsmoms, heeft ons nog meer kansen gebracht. Kansen die we koesteren en waar we dankbaar voor zijn.

Daarom willen we net als vorig jaar even stilstaan en al de mensen die ons kansen bieden, bedanken. Omdat ze in ons geloven. Dikke merci x 2.

Een speciale dank-je-wel aan Manlief en Echtgenoot, aan Koters en Kabouters, aan de mama’s en papa’s en aan alle anderen die ons toelaten dit te doen.

Net zoals vorig jaar, geven we jullie ook nog even wat statistieken mee:

2 jaar nononsonsmoms samengevat in een paar cijfers

Sommige van deze cijfers zijn verdubbeld of verdrievoudigd ten opzichte van vorig jaar. Wowwwiie!!

Dat hebben we echter niet alleen aan onszelf te danken, maar vooral aan jullie! Zoals we vorig jaar al zeiden: een blog zonder publiek is niets, nada, noppes.

Dus ook een oprechte dank-je-wel aan jullie, onze lezers.

De koters en kabouters van nononsonsmoms

Give Away

Bij het vieren van een verjaardag, horen steeds cadeaus! Wij hebben onszelf alvast getrakteerd op een nieuwe header.

Net zoals de Sint, geven wij ook erg graag cadeautjes weg. Daarom hebben we ook dit jaar voor enkele leuke give away’s gezorgd.

In al ons enthousiasme én het enthousiasme van degenen die we contacteerden, zijn dat er maar liefst 4 geworden.

Je leest het goed: nononsonsmoms viert haar 2de verjaardag en dat gedurende 2 weken lang. 2x 2 = 4. Er staan jullie 4 superleuke give away’s te wachten.

Noteer dus alvast volgende data in jullie agenda: donderdag 1/12, zaterdag 3/12, dinsdag 6/12 en donderdag 8/12.

Zijn jullie nu al een beetje nieuwsgierig naar wat we zullen weg geven?

Wel, we lichten alvast een tipje van de sluier op. Onze give away’s worden mogelijk gemaakt door deze toppers:

www.host-concept.be ↑↓ www.destoffenmadam.be ↑↓ www.minopapersweets.be ↑↓ www.greetz.be

Zo kan je je alvast wat voorbereiden op de aartsmoeilijke vragen die zullen volgen om de wedstrijden te winnen. *grijns* *knipoog – smiley*

Tot gauw!

49 thoughts on “Hiep hiep hoera, nononsonsmoms blaast haar tweede kaarsje uit!

 1. Mooi dat jullie die verjaardag ook met ons willen vieren door de give aways.
  Doe vooral verder zoals het jullie uitkomt. Bloggen is veel mogen en het moeten achterwege laten.
  Gefeliciteerd!

 2. Gefeliciteerd! Toen ik het begin van de post las, dacht ik bijna dat jullie er de brui aan wilden geven. Gelukkig was dat idee verkeerd!
  Op Bloglovin zag ik de nieuwe header niet, en ik had een beetje schrik, want die vorige vond ik zo geweldig. Gelukkig was de schrik wederom onterecht 🙂 heerlijke blog, bedankt daarvoor!

  1. Haha, yep altijd met 2 hoor Davina. Ik ben wel de enige van de 2 die naait. Onder de titel van elk artikel kan je zien wie het geschreven heeft. 😉

  2. Dat neem ik als een compliment want dat betekent dat onze stijl best goed zit! 🙂 Maar de naaisels zijn inderdaad van An haar hand, zoals zij al duidelijk maakte.

  1. Dank u! Ik heb er geen idee van, maar we verschieten er soms zelf een beetje van. Zeker meedoen met de give away’s, het zijn er leuke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *