fbpx

Nononsonsmoms bestaat 1 jaar – Blog Party!

Vorig jaar had An eens een moedige dag. Een dag waarop ze een hersenspinsel durfde te delen met Eveline. Een blog beginnen, dat zat al langer in haar hoofd. “Maar er zijn er al zoveel en wie gaat er nu geïnteresseerd zijn in wat ik te vertellen heb?” Het waren enkele van de gedachten die voorheen zorgden dat haar plannen bij plannen bleven.Tot die ene moedige dag waarop alle puzzelstukjes in Ans hersenpan in elkaar vielen. Een blog die over zonen ging en hun moeders. Die niet alleen over naaien kon gaan, maar ook over andere dingen. Waar ze ook haar ei kwijt kon in een wereld waar het hebben van een dochter het summum lijkt.

Omdat met twee veel leuker is dan alleen, leek Eveline – nicht, vriendin en zonenmoeder – de ideale partner- in-crime.

fotoshoot #boostyourpositivity
Foto’s gemaakt door Elke van Ellemieke.com

Ans hartje was klein toen ze het idee op tafel gooide, Evelines enthousiasme des te groter: “daar heb ik ook al wel eens over nagedacht!!”

Het resultaat van dat moedige moment van An, ben je nu aan het lezen.

Maar hoe begin je in hemelsnaam aan een eigen blog?! An kocht een boek en bedacht een leuke naam. Een brainstorm – sessie, een amateuristische fotoshoot én een leuk logo van de hand van Roan  later, smeten we ons in het online – avontuur.

IMG_6144

Op 28/11/2014 verscheen onze eerste post en wat een avontuur is het ondertussen geweest…

Wat Eveline kwijt wil over 1 jaar Nononsonsmoms:

De geboorte van de Kabouters heeft me overrompeld… ik wilde weten of ik de enige was die het af en toe kan uitschreeuwen van geluk om me vervolgens met de handen in het haar af te zonderen om tot 10 te moeten tellen.

Ondanks het feit dat praten centraal staat in mijn beroep, is praten over mijn eigen ‘issues’ geen evidentie.

Deze blog helpt me om ervaringen en gevoelens van me af te schrijven, lief en leed te delen zodat jullie weten dat jullie niet alleen zijn maar ook vice versa.

De reacties op mijn posts, hoe klein of hoe kort ook, doen me telkens goed, echt goed.

De inhoud er van hoeft daarom zelfs niet op dezelfde lijn te zitten, soms is een tegenstelling ontdekken net zo interessant.

En al is de combinatie met ‘the dayjob’ niet altijd even makkelijk, toch wil ik graag elke week die post online. Schrijven op de blog geeft me energie en dat gevoel is op dit moment onbetaalbaar voor mij.

Wat An kwijt wil over 1 jaar Nononsonsmoms:

1 jaar later ben ik nog steeds blij dat ik die moedige dag had. Dat Eveline zo enthousiast mee op de kar sprong. Ik had een vermoeden dat bloggen my kind of thing ging zijn. Prullen met foto’s, prullen met tekst, prullen met sociale media,… ik houd van prullen. Trial and error. Maar dat ik dit zo leuk ging vinden had ik nooit verwacht.

Door te bloggen heb ik al zoveel leuke mensen leren kennen, al zijn er ook nog heel veel die ik ongelooflijk graag zou leren kennen. Allemaal mensen met dezelfde hobby.

Dank je wel

Deze blog heeft ons al zoveel kansen gegeven. Kansen die we anders nooit gekregen hadden.

Zoals patronen testen, stofjes testen, en nog meer fijne dingen testen, naar veel te leuke feestjes gaan, in leuk gezelschap je hobby uitoefenen, met de kinderen naar een speelgoedlancering gaan,…
insta innaailabels

Bij deze willen we even stilstaan en al deze mensen bedanken. Omdat ze in ons geloven en omdat ze ons die kansen geven. Dikke merci.

1 jaar geleden hadden we ook nooit durven denken dat er zoveel mensen hier een kijkje gingen komen nemen.

Nononsonsmoms in een paar cijfertjes:

Het aantal volgers en reacties, dat is jullie verdienste, daar hebben jullie voor gezorgd. Jullie, die komen kijken naar wat we uitspoken en hier en daar al eens een reactie achterlaten. We appreciëren dit enorm. Want wat is een blog zonder publiek? Niets, nada, noppes. Dus: lezers die er al van bij het begin bij waren en lezers die pas vandaag voor het eerst komen lezen, jullie verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden.

Daarom organiseert Nononsonsmoms een…

Give Away

Zaterdag en dinsdag geven we vanalles weg, speciaal voor jullie. Al is dat allemaal ook nog een klein beetje geheim.

Rode draad

We geven telkens iets weg voor zonen en hun mama.

Wanneer?

Op zaterdag geeft Eveline iets weg. Op dinsdag geeft An iets weg.

Wat?

Iets van deze websites.

bercadeau.be ↑↓ ellepuls.com ↑↓  zonen09.com ↑↓ piekewieke.be

Check them out en begin al maar te dromen.

Meer weten en winnen? Stay tuned!

The following two tabs change content below.

38 Reacties

 1. Leentje V
  26 november 2015

  proficiat! jullie hebben echt veel bereikt op een jaar tijd. ik dacht zelf dat jullie al langer bezig waren. zoveel posts dat ik me al van jullie kan herinneren…
  Doe zo verder, hé, meiden.

  Beantwoorden
 2. Suzanne van Vliet
  26 november 2015

  Gefeliciteerd ? Ik ben heel blij dat jullie een jaar geleden deze stap waagden want ik lees jullie graag (ook al heb ik een zoon én een dochter). Blijf schrijven en delen alsjeblieft en op naar het volgende prachtige jaar!

  Beantwoorden
 3. Regina
  26 november 2015

  applausje 🙂

  Beantwoorden
 4. Khadetjes
  26 november 2015

  Hoera met jullie verjaardag! ’t Is een virtueel adres waar ik maar al te graag langskom.

  Beantwoorden
 5. With Love - by Eva
  26 november 2015

  Hiephiep voor Nononsonsmons! Ik vroeg mij eergisteren nog af hoe die header gemaakt was; zo, dus 🙂 An, ik ben blij dat ik jou door het bloggen leerde kennen!

  Beantwoorden
 6. Wikkelgatjes
  26 november 2015

  Hoera voor jullie 1 jaar! En duidelijk beter dan mij 😉
  En Joepie, ik ben ook een zonenmoeder (al kwam daar 3m geleden een dochter bij) x

  Beantwoorden
 7. Fruits de Mère
  26 november 2015

  Proficiat met jullie blogverjaardag!!
  En dat er nog veel posts mogen volgen, want ik kom hier wel graag lezen 😉

  Beantwoorden
 8. fiekefatjerietjes
  26 november 2015

  Hoera voor jullie! Ik ben dan wel geen mama en heb geen zonen, maar ik kom hier toch graag lezen 🙂

  Beantwoorden
 9. soft cactus
  26 november 2015

  Dikke proficiat! 🙂

  Beantwoorden
 10. resaarcle
  26 november 2015

  Ben ik even blij dat ik sinds een half jaar niet alleen een leuke dochter maar ook een topzoontje in huis heb! Kan ik lekker meedoen met de giveaway. Proficiat met jullie eenjarig bestaan!

  Beantwoorden
 11. sofiemeerschaege
  26 november 2015

  Proficiat! Is dat nog maar 1 jaar, het lijkt al zoveel langer! Het schiet mij dan ook opeens te binnen dat mijn blog waarschijnlijk ook bijna een jaar oud is, straks eens checken dus 😉
  Ik ben om dezelfde redenen als Eveline een blog gestart en vind het ook heel moeilijk om over die issues te praten, zeker nu het heel hard nodig is blijkt het nog moeilijker te zijn. Toch dikke merci dat jullie het wel doen, zonde nonsens en echt! Merci!

  Beantwoorden
 12. sop.hie.s
  26 november 2015

  Feesje 🙂
  Een dikke proficiat. Sinds kort is dit 1 van mijn vaste stekjes om te komen lezen 🙂

  Beantwoorden
 13. luckymieke.blogspot.be
  26 november 2015

  Woooohoooo!!! Proficiat dames! Ik kom hier maar al te graag meelezen 🙂 Had even gehoopt op een echte party maar voor een give away ben ik ook steeds te vinden 😉

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   26 november 2015

   Haha, dat was ook een mogelijkheid natuurlijk

   Beantwoorden
 14. The Needle Of Choice
  26 november 2015

  Proficiat! Jullie blog is er zo eentje waar mijn hart een sprongetje van maakt als ik zie dat ern een nieuwe post is. Jullie zijn er meteen lekker professioneel aan begonnen, daar kunnen velen (inclusief mezelf uiteraard) nog wat van leren! Goed bezig, en blijven schrijven! En jammie, jammie, die adresjes als tips doen me al watertanden!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   26 november 2015

   Dank je wel!

   Beantwoorden
 15. Nele R
  26 november 2015

  Dikke proficiat dames dat jullie vorig jaar de stap durfden wagen! Ik lees enorm graag jullie blog, zo veel herkenbare zaken, zoveel moois, daar wordt een mens blij van, echt waar. Ik volg jullie met heel veel plezier (nog niet zo heel erg lang moet ik bekennen) want ook ik ben een echte zonenmama :-). Dat er nog vele jaartjes met zoveel moois mogen volgen!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   26 november 2015

   Oh, welkom Nele. Fijn om dit te lezen.

   Beantwoorden
 16. Patricia
  26 november 2015

  Proficiat Eveline en An! Ik kijk elke week ook uit naar de posts die jullie online gooien en leef hierin mee en droom regelmatig van meer tijd om die leuke dingen ook uit te proberen. Mercikes voor de feel-good momenten, en ik wens jullie (en mezelf) nog héél véél meer van dat!

  Beantwoorden
  1. Karen
   26 november 2015

   Proficiat! Ik lees ook graag mee. En binnen 2 maanden ook zonen moeder, al lees ik ook al wel bijna een jaar mee zonder zoon 🙂 (maar wel met dochter). Jullie geven me ook energie in de vorm van inspiratie, dus veel dank daarvoor.

   Beantwoorden
 17. Evi
  26 november 2015

  Hip hip hoera! Dikke proficiat!

  De sprong wagen heeft leuke gevolgen gehad. Ik juich het alleen maar toe en wens jullie nog vele jaartjes 🙂

  X

  Beantwoorden
 18. Saskia_Sazul
  26 november 2015

  Lang leve de moed van An en het enthousiasme van Eveline! Ik ben telkens weer blij als er een bericht van jullie online staat. Ik bewonder ook wat jullie in korte tijd hebben weten bereiken. Het is jullie van harte gegund! jullie zijn twee van m’n favoriete bloggende zonenmama’s!

  Beantwoorden
 19. Mie Katoentje
  26 november 2015

  Hieperdepiep hoera! Doe zo verder ladies, want het is hier leuk vertoeven. En ik kijk alvast uit naar zaterdag en dinsdag, en al die leuke blogposts die volgen 🙂

  Beantwoorden
 20. Annelies (Misstraaitoenaai)
  26 november 2015

  GEFELICITEERD, dames! Ik kom steeds met heel veel zin lezen bij jullie!

  Beantwoorden
 21. Kim
  26 november 2015

  Een dikke proficiat An en Eveline! Jullie hebben op een jaartje tijd al een geweldige virtuele weg afgelegd waar jullie terecht fier op mogen zijn. Als rasechte jongensmama van drie kleine jongenskapoenen is deze blog hier een vast klikadresje geworden 😉 Leuke eetadresjes voor een avondje uit met de wederhelft, fantastische naaicreaties voor stoere kleine mannen, herkenbare dagdagelijkse issues waar we allemaal wel eens mee worstelen (maar niet altijd durven toegeven) en zoveel meer… Doe zo voort zou ik zeggen!

  Beantwoorden
 22. Ellen Naait
  26 november 2015

  Proficiat dames!! Ik kom hier steeds super graag lezen!!

  Beantwoorden
 23. mamadammeke
  26 november 2015

  Proficiat met jullie verjaardag!

  Beantwoorden
 24. inspinration
  26 november 2015

  Gefeliciteerd, super beslissing die blog, ik lees graag mee!

  Beantwoorden
 25. Tamara
  26 november 2015

  Goed bezig! Nog vele jaartjes blogplezier voor jullie en jullie lezers gewenst!

  Beantwoorden
 26. Laura
  26 november 2015

  Woehoe!! Al een jaartje blogamusement, wat ben ik blij dat jullie het aangedurfd hebben 😀
  Keep up the good work, ik lees jullie met heel veel plezier!
  Liefs

  Beantwoorden
 27. Liselot (Made by Lot)
  26 november 2015

  Party! Dikke proficiat! 🙂

  Beantwoorden
 28. Vlijtig.liesje
  27 november 2015

  Wat? Nog maar 1 jaar? Het lijkt alsof jullie er al jaren mee bezig zijn. Ik volg jullie super graag. Mijn zus, meisjesmama, zal het wel niet helemaal met jullie eens zijn over ‘die wereld waar een dochter hebben het summum is’ dat is all about perspective

  Beantwoorden
 29. Jo bee
  27 november 2015

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Met veel plezier bewonder ik jullie creaties en lees ik mee!

  Beantwoorden
 30. Mieke
  27 november 2015

  Zo herkenbaar die post, die vreugde in dat bloggen, die hele community erachter! Blij, heel blij dat jullie er deel van uitmaken! Op naar de give away!

  Beantwoorden
 31. Sharon
  27 november 2015

  Proficiat dames! Ik weet nog hoe ik plots jullie blog ontdekte en hoe leuk ik het vond feit dat er zonenmama’s achter zaten. Een aanwinst voor blogland. Doe zo voort!

  Beantwoorden
 32. Falderie
  27 november 2015

  Jullie doen dat goed, proficiat!:-)

  Beantwoorden
 33. E. Puls
  27 november 2015

  Happy birthday, Nononsonsmoms! You are doing such a great job. Jullie hebben een toffe blog, die ik echt graag lees. Spijtig, dat we zo ver uit elkaar wonen anders zou ik met een bloemetje voorbijkomen.
  Bisoux.
  Elke

  Beantwoorden
 34. Irma
  10 december 2015

  Wauw, een dikke proficiat met deze mijlpaal
  Ook al ben ik niet een echte zonenmama, ik heb nml maar een zoon (en een dochter), toch lees ik jullie verhalen graag!
  Ze zijn herkenbaar, eerlijk en meestal krijg ik er een glimlach van op mijn gezicht!
  Ga vooral zo verder!!!

  Wat een gave labels hebben jullie, waar hebben jullie die laten maken als ik vragen mag?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: