fbpx

Eveline neemt afscheid

Het zat er al enige tijd aan te komen, maar nu is het ook officieel: ik neem afscheid van deze blog.

Trouwe lezers hadden het natuurlijk opgemerkt: naast de leuke berichten van An, viel er de voorbije maanden weinig te beleven op deze blog.

Het begon met één week niet schrijven en dan twee. Je neemt even een pauze wegens teveel ander “lekkers” op je bord. Plots zijn er enkele weken en zelfs maanden voorbij gegaan zonder dat je een nieuwe post hebt geschreven. De drempel wordt hoger.

Je weet dat een beslissing zich opdringt, maar omdat het er ééntje is die je best zwaar valt, stel je het steeds maar uit. Met het nieuwe jaar voor de deur en tal van andere projecten in mijn agenda en in mijn hoofd, werd het echter tijd om knopen door te hakken.

Mijn beslissing om te stoppen met de blog, heb ik niet lichtzinnig genomen. Deze blog betekent veel voor mij:

 • Bijna therapeutisch was het om hier gebeurtenissen van me af te kunnen schrijven, dingen te delen die ik leuk vond en me gewoon eens te laten gaan op een creatieve manier. Dat zal ik missen.
 • Deze blog heeft me kansen gegeven en heeft me in contact gebracht met leuke en lieve mensen. Mijn netwerk en sociale contacten, zowel online als in real life, zijn er door gegroeid. Dat zal ik missen.
 • An en ik hebben deze plek samen uitgebouwd. An heeft daarin het voortouw genomen, ik zorgde mee voor content. Ik geloof wel dat deze blog ons dichter bij elkaar heeft gebracht, al was het maar een excuus om elkaar wat vaker te zien. Wat zal ik dàt vooral missen!

Deze blog heeft me ook zoveel bijgeleerd. Bijvoorbeeld deze leuke quote: “If you stumble, make it part of the dance“.

Helaas “stumbelde” ik de voorbije tijd al te vaak over de blog en mijn schuldgevoel dat ik hier niet meer doe wat ik zou moeten of willen doen. Dat hindert me in mijn dans. Het heeft me doen besluiten dat het beter is om An haar weg te laten gaan, haar ten volle haar ding te laten doen en haar te laten dansen zoals zij het wilt. (Weze wel gewaarschuwd, dat zal allicht op Universal Nation van Push zijn ;-))

Er zal dus niet meteen iets veranderen aan de onvervalste Nononsonsmoms – stijl. An blijft voor jullie schrijven op haar eigen, f-AN-tastische manier!

Zal ik dan helemaal verdwijnen uit het online – gebeuren? Nee hoor, ik plan om verder te gaan op Instagram. Nu An haar eigen kanaal heeft, Nononsonsmom_An, zal het bestaande account van Nononsonsmoms met haar goedkeuring omgevormd worden tot iets nieuws.

Ik verklap daar binnenkort meer over via Instagram. Willen jullie me daar graag blijven volgen? Meer dan welkom!

Ik zou mezelf niet zijn, als ik niet de nood zou voelen me te moeten verantwoorden. Jullie uit te leggen waarom ik het bloggen niet meer gecombineerd krijg met de rest van mijn busy life. Maar een moeilijk afscheid, rek ik liever niet nodeloos.

Rest mij dus nu alleen nog afscheid te nemen van mijn bloggersbestaan. En dat doe ik, hoe kan het ook anders, met een licht theatrale noot:

Adieu, lieve lezers, het gaat jullie goed en oh ja, SHINE LIKE THE KERSTBOOM!

 

The following two tabs change content below.
35 jaar oud en 8 jaar getrouwd. Tweelingmoeder van een identiek jongensduo. Waken over de balans tussen Job en Gezin is haar uitdaging, toch zijn beiden essentieel. Extravert, nieuwsgierig, sociaal en gourmande.

Laatste berichten van Eveline_nononsonsmoms (toon alles)

35 jaar oud en 8 jaar getrouwd. Tweelingmoeder van een identiek jongensduo. Waken over de balans tussen Job en Gezin is haar uitdaging, toch zijn beiden essentieel. Extravert, nieuwsgierig, sociaal en gourmande.

4 Reacties

 1. Leentje
  18 december 2018

  Wat jammer! Veel succes met al je nieuwe plannen!

  Beantwoorden
 2. Ellen
  18 december 2018

  Ik begrijp je volledig, ik ben ook aan dergelijke blogpost bezig 😉
  Maar dan met minder schone woorden, ze vloeien er niet meer uit.
  Het ga je goed!

  Beantwoorden
 3. Tamara
  18 december 2018

  Omdat het zo mooi geweest is, is het waarschijnlijk ook moeilijk om het af te sluiten. Maar een moeilijke beslissing kan toch de juiste zijn. Bedankt voor alle mooie berichten en tot op Instagram 😉

  Beantwoorden
 4. V_Bijengezoem
  18 december 2018

  Jammer en veel succes met al je andere plannen!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.