fbpx

Met liefde gegeven: juwelen van Lucardi.nl

Ik ontdekte onlangs een webshop boordevol mooie fantasie – juwelen. De webshop van Lucardi staat ondertussen tussen mijn favorieten.

Lees hier waarom.

Als je aan het bloggen slaat, wil je vooral een verhaal kwijt, je leefwereld delen.

Je hoopt dat wat je schrijft lezers zal vinden. Dat de lezers er iets aan zullen hebben of je blog gewoon ontspannend vinden. Misschien vinden ze het soms zelfs grappig om je schrijfsels te lezen.

Toen ik met bloggen begon, had ik er niet bij stilgestaan dat blogs ook voor reclame gebruikt worden. Er bestaat een hele  industrie om producten aan te prijzen via blogs.

Ook An en ik worden regelmatig gecontacteerd met de vraag een samenwerking aan te gaan of een product/webshop te testen en er over te bloggen.

Het doel: onschuldige lezertjes schaamteloos beïnvloeden…moehahahaaa *bulderende evil laugh*

Ik moet toegeven dat het soms wel leuk is om zo’n voorstellen te krijgen. Vrij snel namen An en ik ons echter voor om alleen in te gaan op voorstellen die ons echt leuk lijken, ons interesseren en waar we oprecht enthousiast over zouden kunnen zijn.

Zo kwam er enkele geleden een mailtje binnen van Lucardi.nl, de grootste juwelier van Nederland zoals er op hun website te lezen staat.

Het voorstel

Het aanbod van Lucardi bestond er in dat we een armbandje of een horloge mochten kiezen uit de webshop. Omdat ik graag juwelen draag – I’m such a girl – en een outfit voor mij nooit af is zonder een beetje bling, was dit aanbod op mijn lijf geschreven.

In de maand april en mei had ik namelijk een paar feestelijkheden op de agenda staan. Mijn outfit lag al klaar, maar de juiste accessoires ontbraken. Want ja, in mijn collectie fantasie – juwelen ontbrak net dàt juweeltje om te passen bij mijn nieuwe kleedje.

Kiezen bleek geen makkelijke opdracht. Er is echt een ruime keuze op de webshop, in alle categorieën.

Ik koos uiteindelijk een geschenksetje met twee armbandjes uit en vulde zelf aan met een bijpassend derde armbandje, een paar leuke oorbellen en een ketting.

De test

Niet lang nadat ik Lucardi liet weten welke juwelen mijn outfit perfect zouden aanvullen, werd een doosje geleverd met daarin kleinere pakjes.

De juwelen waren namelijk mooi verpakt in een geschenkverpakking. “Met liefde gegeven”, stond er op elk doosje te lezen. Dat de juwelen mooi ingepakt zijn, is erg handig als je de juwelen cadeau wil geven. Werk uitgespaard om zelf alles in te pakken en zo fijn om te krijgen! #hintvoorEchtgenoot #zouiehetsnappen?

Ik droeg de juwelen ondertussen al enkele keren, meestal samen, soms alleen de armbandjes. Door de eenvoud van de juwelen die ik koos, zijn ze onderling combineerbaar, maar ook perfect combineerbaar met de rest van mijn fanatasie – juwelen.

Niet dat mijn juwelenkistje zo groot is, maar ik koop liever wat goedkoper om veel af te kunnen wisselen. Ben je dan een juweeltje al eens wat sneller beu, dan is dat geen enkel probleem.

 

Het verdict

Het aanbod op de webshop is erg ruim. Je vindt er voor ieder wat wils.

Voor iemand als ik die veel stijlen mooi vindt, was het soms wel wat moeilijk het overzicht te bewaren. Al dat moois aan een erg schappelijke prijs! Ik had gelukkig een beeld voor ogen van wat ik graag wilde en kon zo toch mijn focus bewaren.

Met de juweeltjes zelf had ik geluk. Ik vergat namelijk de maat van de armbandjes na te kijken. Ze passen net. Denk er dus aan dat je even je pols na meet als je online armbanden wil bestellen.

De oorbellen zijn precies wat ik er van gehoopt had: niet té opvallend, maar toch voldoende opvallend om de strijd aan te gaan met mijn losse haar.

De ultieme test was voor mij echter de “grijze streep” – test. Bij het dragen van een ketting van goedkopere en dus wat mindere kwaliteit, heb ik snel een donkergrijze streep onderaan mijn nek lopen.

Het zou iets te maken hebben met de zuurtegraad van mijn huid waardoor goedkopere kettingen snel hun kleur afgeven en een lelijke lijn achterlaten in mijn nek.

Het was de voorbije dagen erg warm, maar er viel nog geen donkere streep in mijn nek te bespeuren. Ik kon zorgeloos mijn haar in een staart binden als de zomerse temperaturen me echt te veel werden zonder me te moeten afvragen of mijn nek niet zwart zag.

Geweldig vond ik dat! Merci, Lucardi!

The following two tabs change content below.
35 jaar oud en 8 jaar getrouwd. Tweelingmoeder van een identiek jongensduo. Waken over de balans tussen Job en Gezin is haar uitdaging, toch zijn beiden essentieel. Extravert, nieuwsgierig, sociaal en gourmande.

Laatste berichten van Eveline_nononsonsmoms (toon alles)

35 jaar oud en 8 jaar getrouwd. Tweelingmoeder van een identiek jongensduo. Waken over de balans tussen Job en Gezin is haar uitdaging, toch zijn beiden essentieel. Extravert, nieuwsgierig, sociaal en gourmande.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.