fbpx

Luchtige Lauren

De naam van het patroon alleen al trok mijn aandacht. Eén van mijn twee metekindjes kreeg deze prachtige naam toegewezen. Na het zien van deze en deze prachtige Lauren in de linkparty van Fibre Mood was het beslist. Mijn volgende naaiproject zou de Lauren worden.

Luchtige viscose

Als bij toeval kreeg Madeline De Stoffenmadam net een prachtige levering luchtige viscoses binnen. Na wat voelen en twijfelen besloot ik voor een viscose te gaan met een schuine streep. In een prachtige tint bruin en petrol.

Lauren top uit Fibre Mood

Lauren

De top zelf zat op 1-2-3 in elkaar, maar ik las in de blogposts van de linkparty dat hij wel extreem breed viel. En dus volgde ik de goede raad van de dames die me vooraf gegaan waren en nam ik maat XS. Doordat ik de hals afwerkte met gekochte biais in plaats van hem zelf schuin van draad te knippen zoals het patroon aangeeft, kwam ik zelfs met minder dan 150 cm stof toe in plaats van de aangegeven 220 cm.

Perfect match

Ik had het gedacht om deze top op een jeansbroek te dragen, totdat ik een blik op mijn kledingkast wierp en zag dat het petrol van de top exact overeen kwam met het petrol van mijn Dolores rok. En zo kreeg ik een perfect match voor komende lente. Dat is natuurlijk het voordeel van je stof steeds uit dezelfde kleurenvijver te kiezen. Zo krijgt die capsule kleerkast langzaamaan meer en meer vorm.

Stof en patroon

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

10 Reacties

 1. Delphine
  19 februari 2019

  echt een hele mooie!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   19 februari 2019

   X

   Beantwoorden
 2. Vink
  19 februari 2019

  Waaw, die is Keimooi!!!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   19 februari 2019

   Dank je wel x

   Beantwoorden
 3. liezewiezewoes
  21 februari 2019

  prachtige outfit is dit <3

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   21 februari 2019

   x

   Beantwoorden
 4. Madeline de stoffenmadam
  21 februari 2019

  Prachtig! Die kleuren, zo schoon! Helemaal An!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   21 februari 2019

   ?

   Beantwoorden
 5. eva
  26 februari 2019

  Ik ga mij precies ook eens die Fibre Mood aanschaffen, ik spotte nu al 3 patronen die me de moeite lijken 🙂
  Geweldig mooie stof ook!

  Beantwoorden
 6. Tamara
  17 maart 2019

  Zalig mooie combinitie!! Dit ga je zo vaak dragen volgens mij!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: