fbpx

Wafels en een rok

Het is al enige tijd geleden dat er hier op de blog nog eens een naaisel verscheen. Tijd om daar verandering in te brengen met wafels en een rok.

Door de zomervakantie en de hitte werd er hier weinig genaaid.  De wafelsweater die was voor de hittegolf al klaar, maar raakte door de aanhoudende hitte maar niet op de foto.  Geen haar op mijn hoofd dat er aan dacht om in een sweater te kruipen bij 35 graden.

Wafel zkt. sweater

De wafels van de laatste See You At Six collectie spraken me meteen aan.  Mijn zonen zagen de stof niet zo zitten, dus besloot ik maar iets voor mezelf te naaien.  Ik haalde één van mijn favoriete sweaterpatronen uit de kast.  ‘Not another V-shirt’ uit het boek Matching Outfits Matching Minds: een oversized model dat toch wat vrouwelijkheid biedt door de V-hals. Ik verlengde de sweater zodat hij heel comfy is.  Ideaal om te bankhangen. waffles See You At Six - Dolores in Atelier Brunette - Matching Outfits Matching Minds

Dolores

Hoewel ik nog maar heel weinig stof koop, kon ik aan de prachtige double gauze van Atelier Brunette niet weerstaan.  De moeilijkste taak vond ik een kleur kiezen, want ik vond alle kleuren prachtig.  Na lang twijfelen koos ik toch voor de versie in petrol.  Ongeveer dezelfde kleur als deze jurk in Atelier Brunette stof, maar petrol past gewoon helemaal bij mij én de rest van mijn kleerkast. De inhoud van mijn kleerkast is heel minimalistisch en ik hou me aan een bepaald kleurenpalet om zoveel mogelijk kledingstuks onderling te kunnen combineren.
De stof deed me direct aan een Dolores denken en daar was ik niet alleen in. Zij en zij hadden hetzelfde idee zonder dat we dat van elkaar wisten. Nu hebben we alledrie een Dolores in een andere kleur.
Met wat puffen en zweten raakte de rok dan toch in elkaar genaaid tijdens de hittegolf, maar het was wachten op wat koelere temperaturen voor de foto’s.  waffles See You At Six - Dolores in Atelier Brunette - Matching Outfits Matching Minds

Combineren

Ons kampeerweekend was de ideale gelegenheid om wat foto’s te nemen.  De wafelsweater en mijn rok combineren perfect.  Misschien een tikje opvallend, maar dat proberen we te negeren.  En op dagen dat ik wat minder zelfzeker in mijn vel zit, doe ik er wel mijn neutralere trui op aan.

Wat vinden jullie van mijn combinatie?waffles See You At Six - Dolores in Atelier Brunette - Matching Outfits Matching Minds

Stof en patroon

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

6 Reacties

 1. Jill Adams
  20 augustus 2018

  Superfijne rok om te dragen, hè! Ik zou zelf niet op de combinatie komen – lees: ik ben meestal braaf of ietwat saai in combineren 😉 – maar het staat je prima! En zo krijgt de rok al naargelang de combinatie met het bovenstuk telkens een ander karakter.

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   20 augustus 2018

   Ja, super! Ik draag nochtans heel weinig rokken. ☺️

   Beantwoorden
 2. Davina
  20 augustus 2018

  Oh ik had hetzelfde patroon voor ogen voor die stof! 🙂
  Knappe sweater, en knappe rok!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   24 augustus 2018

   Goed idee dus ?

   Beantwoorden
 3. Carla
  21 augustus 2018

  Het wafelstofje ligt hier ook nog te wachten om een sweater te worden.Geen idee welk patroon ik ga nemen,maar deze is tof.Jammer genoeg lukt de vorige keren mijn V hals niet zo geweldig.De rok lijkt me zalig om te dragen.Zelf zou ik deze combinatie niet dragen maar hij staat je.

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   24 augustus 2018

   Merci ?

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: