fbpx

Nononsonsmomsmins uitdaging: week 2

nononsonsmomsmins minsgame week 2

We zijn ondertussen al in de helft van onze minsgame uitdaging. De eerste helft is al achter de rug. De makkelijkste helft natuurlijk. Het moeilijkste deel komt er nog aan. Elke dag 15, 16, 17,… spullen zoeken die je huis mogen verlaten, dat wordt wat minder evident.

Mijn minsgame week 2

In onze facebookgroep blijft iedereen heel gemotiveerd. Sommige deelnemers ontspullen enkele dagen niet om dan ineens 100+ items weg te doen. Anderen pakken het dan weer heel gestructureerd aan.

Ik ben eerder van het type ’trek een willekeurige kast open en kijk wat er weg kan’.

Dit ging vorige week weg:

Wat ik in week 1 allemaal wegdeed, kan je in deze blogpost zien.

Wat moet ik nog uitmesten?

 • sportgerief
 • kast met kuisproducten en wasmiddelen
 • medicijnkast
 • kast in bureau
 • voorraadkast
 • kledingkasten
 • gebruiksaanwijzigingen en garantiebewijzen
 • stoffenkast

Dat zijn hoofdzakelijk de dingen waar ik nog aan denk. Sommige van die kasten hebben dringend een oprommelbeurt nodig, andere kasten kregen vorig jaar al eens een minsgame opruimbeurt. Toch zijn er ook daar nog heel wat dingen die toen niet weggingen, waar ik nu zeker afstand van kan doen.

Ik vind het nu wel spannend worden. Geen idee of ik het ga halen. Ik merk dat het toch echt veel moeilijker is dan vorig jaar. Maar we blijven er voluit voor gaan!

Opruimgroetjes,

An

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

2 Reacties

 1. liebest
  16 januari 2019

  Thanks for the tips! Zo’n sneeuwman mag hier ook weg.. Ik vind het stilaan al moeilijk worden. Ik deed het afgelopen jaar al veel weg. (Als in jaren rommel) en 17..18.. tgani makkelijk zijn

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   16 januari 2019

   We gaan ervoor ??

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.