fbpx

Start minsgame oktober 2019 – Schrijf je nu in!

minsgame, minsgame1019, ontspullen

Met het vallen van de bladeren, kreeg ik plots opnieuw last van de opruim- en ontspulkriebel. Alsof ik ook, net als alle bomen, het overbodige van me wil afschudden. Tijd dus voor een nieuwe minsgame, waarbij ik jou opnieuw uitdaag. Doe je mee?

Mijn minsgame verleden

In 2018 begon ik het jaar met een maand ontspullen. Samen met de kinderen speelde ik het 30 dagen minimalism game (afgekort minsgame) waarbij je afscheid neemt van dingen die je niet meer nodig hebt.  In januari 2019 besloot ik om opnieuw een minsgame te spelen. Dit keer daagde ik niet de kinderen uit, maar jou!

Wat is het?

Bij het minsgame ga je de uitdaging aan om elke dag spullen weg te doen. Dat kan weggooien, weggeven of verkopen zijn. Maar ze moeten weg! Elke dag 1 ding wegdoen zou niet echt een uitdaging te noemen zijn. Bij het minsgame doe je op dag 1, 1 ding weg, dag 2, 2 dingen, dag 3, 3 dingen… en zo verder.
Wanneer je het 30 dagen volhoudt, heb je op 30 oktober 2019, 465 spullen minder.

Wat valt er te winnen?

Hopen goesting en motivatie! Het is gewoon voor de fun. Een uitdaging tegen jezelf. En samen met anderen. Je ziet in de groep mensen opruimen en hoeken en kasten aanpakken die al veel te lang genegeerd werden. De meest gekregen opmerking is dat het zoooooo motiverend werkt. Dat iets waar je al zo lang tegen op ziet, zelfs nog tof wordt.

Iedereen die de 30 dagen haalt, is een winnaar. En wie het minder lang volhoudt, wel die heeft op zijn minst een aantal spullen minder. En wint dus ook. In het slechtste geval eindig je dus minstens met 1 opgeruimde lade. Zo erg lijkt me dat nu ook weer niet.

Ja maar ik heb niet elke dag tijd

I know, sommige dagen zitten overvol en lukt het echt niet om eens in de kast te duiken of die hoek van de garage aan te pakken. Maar niets belet je om wat vooraf te werken of wat in te halen achteraf.

Zo kan je een kast aanpakken en alles wat weg mag al voor de volgende dagen laten meetellen zodat je enkele dagen niet hoeft te ontspullen. Jouw ritme, jouw minsgame.

In de Facebookgroep kan je terecht met je vragen en krijg je tips rond ontspullen en koopgedrag.

Doe je mee met mij?

Ik deed het al eens samen met mijn kinderen en samen met jullie en dat was zéér tof. Daarom zoek ik graag hier naar dappere dames of heren om het tegen mij op te nemen.
Just for fun en om opruimen/ontspullen net dat tikkeltje leuker te maken. Want echt warm word ik daar zelf niet van.

Yes I’m in

Schrijf je dan in via het onderstaand formulier.  Je ontvangt dan een mail met een link naar de Facebookgroep waar we de hele maand oktober elkaar kunnen motiveren om het einde te halen.

START: 1 oktober 2019

EINDE : 30 of 31 oktober 2019

Zie ik je daar?

* indicates required

Gelieve aan te duiden hoe je in contact wil bijven met Nononsonsmoms:

Je kan jezelf uitschrijven op elk moment door op de link te klikken in de voetnoot van de e-mails.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.