fbpx

Minsgame 1019 – the end

minsgame, minsgame1019, ontspullen

Gisteren was het dag 30 van de minsgame1019. Officieel is dat het einde van een minsgame. Al zijn sommige mensen niet te stoppen en doen ze morgen en/of in november nog wat verder. Ik rondde mijn derde minsgame ook weer succesvol af. De vraag is of ik daar wel zo blij mee moet zijn 😉

Drie keer geslaagd

465 x 3 is gelijk aan een hele hoop spullen die ik de laatste 2 jaar geminimaliseerd heb. En als ik eerlijk ben, kan ik her en der nog wat vinden.

Ben ik dan zo’n rommelgat? Ik vind van niet. Voor wat dat waard is. Haha. Maar ik kan wel veel verzamelen. Ik stel gewoon graag het nemen van de beslissing ‘houden’ of ‘niet houden ‘ uit, waardoor de kast met plastic en stoffen zakjes uitpuilt en decoratie om feestjes te versieren zich opstapelt.

De minsgame-motivatie

Dankzij het organiseren van een minsgame word ik verplicht om de koe bij de horens te vatten en is struisvogelen geen optie. Opruimen is niet echt mijn hobby, maar nu moet ik wel. Het zien van de opruimacties van de andere deelnemers in onze Facebookgroep werkt aanstekelijk. Je blijft bestookt worden met de grote opruimmoed van anderen waardoor mijn opruimmoed ook wat stijgt. Handig toch?

Een nieuwe minsgame

Omdat jullie zo enthousiast zijn, wil ik graag die minsgame blijven organiseren. Ik twijfel nog wat tussen één of twee keer per jaar. Sowieso lijken me de lente en herfst dé ideale momenten om eens in opruimmodus te gaan.

Wie graag ook eens meedoet bij een volgende editie en nog niet op de deelnemerslijst staat, mag zijn/haar e-mail hieronder achterlaten. Dan krijg je een berichtje in je mailbox wanneer het zover is.

* indicates required

Gelieve aan te duiden hoe je in contact wil bijven met Nononsonsmoms:

Je kan jezelf uitschrijven op elk moment door op de link te klikken in de voetnoot van de e-mails.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Opgeruimde groetjes,

An xxx

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.