fbpx

Brushbar @ Hasselt

Zaterdag ontdekte ik een klein stukje hemel op aarde: Brushbar in Hasselt.

Allicht ben ik zowat de laatste in dit concept te ontdekken, maar ik had nog nooit een voet in een beautybar gezet. “Allé, Eveline”, hoor ik u denken, afgewerkt met bijpassend zucht en roloog. Terecht.

Vergeef me, ik vertoef namelijk vooral in het provinciale Leuven of in het nog meer provinciale Aarschot. Leuven draag ik in mijn hart en Aarschot is ondertussen ook naarstig op zoek naar een plekje in dat rode orgaan van me.

Hoewel er door inwoners van de andere steden als eens minachtend geglimlacht wordt als je beweert dat beiden ook echt-int-echtig hippe zaken hebben, is dat toch wel zo. En nee, Leuvenaars, geen paniek. Ik ga niet beweren dat je in Aarschot alles terugvindt wat je in Leuven kan vinden, maar er vallen best leuke zaken te ontdekken in “Osschot”.

Maar een beautybar als de Brushbar in Hasselt, die ben ik toch nog niet tegengekomen in de buurt.

Het concept

Brushbar omschrijft zichzelf op haar website als hét beautyconcept van Hasselt en omstreken. Ze biedt pure verwennerij aan met brushing, make-up of een nagelbehandeling.  Je kan speciale arragementen boeken voor je trouwdag of een vrijgezellenfeest.

En die verwennerij mocht ik zaterdag aan den lijve ondervinden in het kader van het vrijgezellenfeest van één van mijn lieve vriendinnen. Ze trouwt in juli in Sorrento, Italië (geloso!) en we wilden haar een vrijgezellen van formaat geven. Haar zus ging daarom ook op zoek naar een beetje ‘pampering‘ en kwam zo uit bij Brushbar.

7 madammen die, met een glaasje prosecco in de hand en wat hapjes, genieten van een brushing en een maquillage? Succes gegarandeerd. Smijt daar nog een cocktailman bij en het kan niet meer stuk. Ai caramba, that mojito!

 

Sfeerbeelden Brushbar

Nog eens?

Ik vond het helemaal ge-wèl-dig. Hemels zelfs. Van dat soort verwennerij kan ik écht genieten. Geen gedoe, geen rush om op tijd klaar te zijn, maar alles wordt voor je gedaan. Net zoals op mijn trouwdag en op die van mijn zussen.

 

work-in-progress
Work in progress!

Ik gaf de dames van Brushbar dan ook carte blanche. Op zo’n moment hoeft het voor mij helemaal niet naturel of onopvallend te zijn. Zij mochten kiezen wat ze met mij aanvingen en dit was het resultaat:

 

make-over
Love the hair!

Helemaal klaar om nog een stapje in de wereld te zetten.

Ze weten van aanpakken, Eli en haar team. Professioneel en vriendelijk. En dat laatste is toch een prestatie als je van 9u00 ’s morgens tot 20u00 ’s avonds op je voeten hebt gestaan.

Als ik er de kans toe krijg of er de gelegenheid voor vind, ga ik zeker nog terug naar Brushbar. Dat is me het autoritje wel waard.

Ik ben dus alvast wel beginnen dromen van een beautybar hier in de buurt. A girl can dream, can’t she? Dus hoppa, jullie daar, tovenaressen met make-upborstel en stijltang in mijn nabije omgeving: make me a beautybar!

 

The following two tabs change content below.
35 jaar oud en 8 jaar getrouwd. Tweelingmoeder van een identiek jongensduo. Waken over de balans tussen Job en Gezin is haar uitdaging, toch zijn beiden essentieel. Extravert, nieuwsgierig, sociaal en gourmande.

Laatste berichten van Eveline_nononsonsmoms (toon alles)

35 jaar oud en 8 jaar getrouwd. Tweelingmoeder van een identiek jongensduo. Waken over de balans tussen Job en Gezin is haar uitdaging, toch zijn beiden essentieel. Extravert, nieuwsgierig, sociaal en gourmande.

1 Reactie

  1. Ellen Naait
    10 mei 2017

    Een brushbar, daar had ik ook nog nooit van gehoord! Het klinkt alleszins geweldig;)
    En het resultaat is top!!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: