Pin it – Make it #3, #4, #5 en #6: batman feestje

De zoon werd 7 jaar. Traditiegetrouw kiest mijn meneertje dan een thema zodat ik een kader heb waarbinnen ik kan beginnen brainstormen over de taart, de uitnodiging en het kleurgebruik voor tafellinnen en decoratie.

Pinterest werd geraadpleegd en gaf me 4 ideeën.

#3 vleermuizenmuur

muurdecoratie batman
Ik zag deze halloweenversiering passeren en wist meteen op welke muur in mijn living ik dit ging uitproberen.

Ik gebruikte geel papier om de vleermuizen te maken.  De 7 maakte ik met washitape op de muur.

#4 de uitnodiging

batman uitnodigingDeze gratis printable vond ik zo tof, dat hij de voorkant werd van de uitnodiging.  Voor de binnenkant dook ik in mijn fotoarchief en nam ik de foto van zijn Wolf pyjama van vorig jaar.DSC_0460_edited-3

De uitnodigingen ontwierp ik via de site van greetz.  Ik vulde online de adressen van de bestemmelingen in en koos de dag waarop ik ze wilde posten.  Zij deden al de rest.

#5 de taart

batman cakeTraditiegetrouw maak ik een taart met suikerfondant voor de zonen hun verjaardag.  Ik inspireerde me op verschillende taarten en maakte er dit van.

#6 ballonvaasjes

tafeldecoratie geel zwart

Glazen yoghurtpotjes overtrokken met een ballon fleurden de tafel op.  Het was wat trekken en sleuren, maar het ging nog vrij vlot eigenlijk.  Het idee zag ik hier.

De verjaardag van de zoon was een ideaal inhaalmanoeuvre voor het Pin It Make It project dat Liesellove opstartte.  Ik gaf mezelf als doel 1 pin per maand uit te voeren.  Ik zit voorlopig toch terug even op schema.


Wat je misschien ook graag leest?

Er werd er eentje 6: de Mariokart8-taart

Er werd er eentje 6: homemade hamburgers

Wolf: de nieuwe zoon van Zonen 09


Wat anderen schreven:

DIY – met kleuters schrinkelen – door Vanillemeisjes

Hoogzomer laat maar komen – door S.sews

Hop bunny hop – door Sproetesnoet

13 thoughts on “Pin it – Make it #3, #4, #5 en #6: batman feestje

  1. Hoe cool is dat!!dit wordt meteen gepind, echt geweldig! Al heb ik dan wel geen zonen, maar je weet laar nooit wanneer het van pas komt! Ik kan m voorstellen dat je zoon er keiblij mee was!!

  2. Prachtige taart! Ik doe dat ook elk jaar voor de verjaardag van de dochters, maar mijn inspiratie begint op te geraken. Zal ook eens een pinterest bord moeten aanmaken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *