Herfstige verjaardagsoutfit

De jongste telg werd 6 vorige week.  Dat verdient een feestoutfit.  En als je in de herfst verjaart is de kans groot dat het een herfstige outfit wordt.  

Ik waag met niet altijd aan een nieuwe feestoutfit wanneer de zonen hier verjaren.  Soms kan ik er geen tijd voor vrijmaken, andere keren ontbreekt het me aan inspiratie. Ik houd graag van vrijheid en net daardoor komt de inspiratie vaak vanzelf.  dsc_0606_edited-1 Theo Zonen 09 Maneki Neko Como textiles

1 ding is zeker, cursus geven bij Madeline De Stoffenmadam, zorgt ervoor dat ik bijna wekelijks met iets nieuws thuis kom.
Het schattige poezenstofje kon me wel bekoren.  Een Theo werd in mijn gedachten geboren.

dsc_0619_edited-1En dan heb je Nancy, Madeline in hoogst eigen persoon, die je dan nog eens wijst op een prachtig überzacht stretchstofje in haar rekken.  Nooo!  1 keer voelen en ik was verloren.  Of ik er iets wilde uit maken, vroeg Nancy me.  Dat is een vraag die je me nu geen 2 keer hoeft te stellen en dus zo geschiedde.dsc_0655_edited-1Theo Zonen 09 Maneki Neko Como textiles

De broek werd een Cisse.  Met rits, ook al is dat geheel overbodig omwille van de rek die in de stof zit.  Gewoon voor de fun heet dat dan zeker. Theo Cisse Zonen 09 Maneki Neko Como textiles dsc_0680_edited-1

Thuis zag ik er een perfecte combo in met de poezenstof uit mijn kast.  Er werd nog wat boordstof en paspel uit eigen voorraad opgediept en een herfstige verjaardagsoutfit werd geboren.

Gouden kamsnaps maken het geheel af.  Ik blijf fan van gouden knoopjes aan jongenshemden.  Dat zag je al hier en hier.  Ook zonenmoeders houden wel van wat bling op tijd en stond.  Theo Zonen 09 Maneki Neko Como textiles

Het poezenstofje is bedrukt met gelukskatjes oftewel Maneki Neko’s en heeft wat structuur  waardoor het net dat tikkeltje anders is.  Helaas is het ondertussen uitverkocht.

Die jongste zoon is jammer genoeg niet heel erg fan van zijn outfit.  Zijn moeder wrijft en knijpt nu immers nog meer in zijn billekes.  Haha!dsc_0721_edited-2

Stof en patroon

↑↓Maneki Neko – Cosmo Textiles (uitverkocht) – bij Madeline De Stoffenmadam
↑↓Geo gebreid oker – bij Madeline De Stoffenmadam

↑↓Theo – Zonen 09
↑↓Cisse – Zonen 09

•Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn geschonken.

11 thoughts on “Herfstige verjaardagsoutfit

  1. wauw, wat een supermooi geheel! Ik vind het twee gedurfde stofjes en je maakte er iets geweld schoon (en streelzacht denk ik) mee! Straf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *