Een Luka voor wat extra babysnuiverij

Met het invallen van de zomer werd ik voor de tweede keer meter dit jaar.  En net toen stuurde Lieselot een mailtje met de vraag of ik haar patroon LUKA wilde testen: een baby/peuter pyjama met vééééééél opties.

Ik besloot de koe bij de horens te vatten en maatje 56 te testen van de nieuwe Little Dreamers patronenlijn.  Als in, alle redenen zijn goed om snel terug te kunnen gaan babysnuiven.

opties

Ik ging voor de basic versie met enveloppehals, binnenbeensluiting, lange mouwen, lange pijpjes en voetjes.
Dat was misschien wel het moeilijkste van dit patroon: kiezen.  Je kan er eindeloos variëren:

 • ronde, enveloppe hals
 • korte/lange mouwen of pijpjes
 • voetjes
 • kraagjes, vleugeltjes
 • sluiting vooraan, achteraan,…
 • zelfs aan een bijhorend mutsje werd gedacht

Het naaien ging heel vlot.  Verbazend vlot, ondanks mijn boordjesvrees. Dat komt ongetwijfeld door de uitgebreide fotohandleiding die bij dit patroon zit en die me moeiteloos door alle stappen heen loodste.

luka patroon

Ik repte me met het schattige, kleine kledingstuk richting verse baby, want de mama liet me verstaan dat het prinsesje groeide waar ze bij stond.

Luka patroon little dreamers

Zeg nu zelf, staat ze er niet geweldig mee?

patroon

↑↓Ook zin om met dit patroon aan de slag te gaan?  Je vindt het op de ldotco.be/littledreamers.  Het patroon is beschikbaar van maat 46 tot maat 92.

stof

↑↓tricot poesjes en boordstof – Madeline De Stoffenmadam


Wat de andere testers van LUKA vonden, lees je hier:

Made By Mazella

Piepow

11 thoughts on “Een Luka voor wat extra babysnuiverij

 1. Moh seg, wat een schoon poppemieke!
  En dan nog eens zo’n schoon kruippakje erbij, plaatje compleet 🙂
  Mijn kindjes waren al groter toen ik begon te naaien, maar er is een neefje op komst voor 1 van de dagen (uitgerekend voor vandaag, dus spannend) en nog een klein ukje bij een andere zus voor begin mei, dus misschien waag ik mij ook wel eens aan dat schattig klein babygerief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *