Romantiek onder de stralende zon

Het voorbije weekend was ik te gast op het huwelijk van goede vrienden. En zij kozen voor een locatie in Zeeland en maakten er een strandhuwelijk van.

Ook nog op zoek naar een mooie plek om elkaar jullie ja – woord te geven? Kijk hier voor inspiratie!

Ze wilden het wat anders aanpakken, die vrienden  van mij. Dat ben ik van hen gewoon, zo kennen we ze.

De dag na de geboorte van de Kabouters vertrokken ze naar Zuid-Afrika voor een nieuw avontuur: zij om te werken in de milieu – sector, hij ging met haar mee en vulde zijn job bij AZG anders in.

Geëngageerde mensen, die vrienden van mij. Ze zien de wereld graag en de mensen die erbij horen ook. Ze zijn ook wat eigenzinnig, koppig hier en daar en ze weten wat ze willen. Als ze dan iets willen, gaan ze er 100% voor. Daar maken ze het hun omgeving niet altijd makkelijk mee, zo bleek uit ook de speeches tijdens de ceremonie zaterdag, maar iedereen vergeeft hen dat.

Hun huwelijk was niet anders: weinigen hadden het nog verwacht, maar ik had er stiekem op gehoopt. I’m a sucker for weddings, dus ik ben altijd fan. Ze kondigden aan in mei dat ze de stap zouden zetten op 24 september én dat ze dat in Zeeland zouden doen.

mde
Binnenkort volg ik zelf een workshop handlettering. Ik vond in Zeeland alvast enkele pracht – exemplaren.

Ze hadden met het idee gespeeld om in Zuid-Afrika te trouwen, maar dat bleek praktisch moeilijk haalbaar. Dus in een poging om Afrika toch wat meer naar hier te halen, besloten ze  er een strandhuwelijk van te maken.

En zo vonden ze een plek in Zeeland, Nederland, in Koudekerke meer bepaald. Trouwen op het strand is daar blijkbaar mogelijk. Bijna letterlijk in het huwelijksbootje stappen.

locatie-def

Je hebt er natuurlijk wel goed weer voor nodig. Alsof de goden in Zuid-Afrika dat hadden gehoord, zorgden ze zaterdag voor een zonovergoten dag.

Toegegeven: het was wel een organisatie. Een rit van 1u45 en een babysit voor de kinderen van vrijdag tot zondag, want ik moest zaterdag vroeg vertrekken om er op tijd te zijn. De bruid had mij namelijk gevraagd om haar make up te verzorgen de dag zelf. Een hele eer, een hele verantwoordelijkheid en dus ook van groot belang om op tijd in Zeeland zijn. Daarbij nog een overnachting op hotel…

Ready to go! Met vier paar schoenen (Ik gebruikte er maar twee van, alleen de sandaaltjes)

Je vraagt dus wel wat van vrienden en familie, maar ik vond het de moeite waard. Meer dan de moeite waard.

Dus als jullie zin hebben in een romantische “beach – wedding”, bekijk dan zeker eens de mogelijkheden in Zeeland. Er zijn strandpaviljoenen die speciale trouw – arrangementen hebben. Handig toch?

Ik ga je geen persoonlijke foto’s van hen tonen, dat zouden ze terecht niet fijn vinden, maar deze sfeerbeelden spreken voor zich:

ceremonie-def

zee-def

Dus trouwen maar! Als je nog een plekje beschikbaar hebt op je gastenlijst: graag! 😀

 

5 thoughts on “Romantiek onder de stralende zon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *