Pin it Make it #7: bergenkussen

Een bergenkamer met vliegtuigen was de wens van S. toen we hem een make-over van zijn kamer beloofden.  Dus ging deze moeder aan het pinnen en stootte zo op het bergenkussen.  pin it make it met liesellove bergenkussen

Dat kan ik ook, dacht ik.  Alleen zit er bij mij tussen uitvoering en beslissen nogal wat tijd.  Niet veel later zag ik er een toffe versie verschijnen bij Debora, die meestal wat sneller is in de uitvoering van die dingen.

Maar uitstel is in dit geval toch geen afstel.  Zijn kamer is bijna klaar (foto’s volgen nog wel eens) en dus werd het hoog tijd om die bergenkussens nu eens eindelijk te maken.

Bij een bezoek aan de Ikea zag ik de rolletjes fleecedekentjes in bakken liggen en plots viel alles samen.  Een wit en een grijs dekentje belandden in mijn kar.  bergenkussen  

Zo’n kussen zit echt in een mum van tijd in elkaar.  Zonde dat ik het zo lang heb uitgesteld.  Ik maakte er dan ook maar ineens twee.  

Voorlopig liggen ze allebei op S. zijn kamer, maar ik denk dat A. er toch stiekem zichzelf eentje gaat toe-eigenen.  Of wie weet maak ik nog wel een derde.

De printable in de kader haalde ik trouwens ook van Pinterest.  Merci voor de tip Lies!

Stof en patroon:

↑↓grijs en wit fleece dekentje – bij Ikea ↑↓pandavulling – bij Madeline De Stoffenmadam

↑↓zelf getekend patroon


Wat je misschien ook graag leest:

Pin it Make it #3, #4, #5 en #6: batman feestje

KCW: dinosaurus origami broek & Pin it Make it #2

Pin it Make it #1: bergjesslinger


Hier vind je nog meer Pin it – Make it inspiratie:

Pinterest Bord: Pin it Make it


 photo pinitandmakeit250_zpsmha9pmos.jpg

8 thoughts on “Pin it Make it #7: bergenkussen

  1. keischoon!! ik heb ook zo’n kussen gepind, zag het eens bij zilverblauw en ook meteen verliefd!! deze zijn ook echt keikeimooi!!! dat wordt weer een prachtkamer! en zo’n leuke poster erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *