Compagnie M: Noa Pants

Het nieuw broekenpatroon van Compagnie M werd donderdag gelanceerd: Noa Pants. Een zomerse broek of short voor in een niet-rekbare stof. ◊Compagnie M brengt vooral patronen uit voor meisjes en vrouwen en dus sprong ik direct op de testkar van dit unisex patroon.  

Het grootste nadeel als zonenmoeder vind ik toch wel de beperkte mogelijkheden om met een katoentje aan de slag te gaan. Het enige wat je vaak in de leuke stofjes kan maken is een hemdje. That’s it.  

Met de ◊Noa Pants kunnen de zonenmoeders ook eens gaan shoppen in de katoenafdeling. Heerlijk. Ik trok voor deze testversie mijn Zeeman tafelkleed nog eens uit de kast dat ik ook al hier en hier gebruikte.

Noa Pants Compagnie M jongens

Je kan eindeloos combineren bij de zakken. Een ideale stoffenrestjesverwerker dus.

noa pants collage

Ik koos voor het overschotje van dit hemdje en een overschotje paspel. Schone stofjes worden tot de laatste vierkante cm gebruikt.

De pasvorm werd goedgekeurd.  Ze zit comfortabel en knelt nergens en ze heeft gewoon een rekker bovenaan.  Ideaal voor jongens waarbij alles snel moet gaan… snel in de struiken gaan plassen en verder spelen bijvoorbeeld 😀

Stof en patroon:

↑↓blauwe katoen – tafelkleed van de Zeeman ↑↓ goudvissenstof – ecokatoen van Manel

↑↓◊Noa pants – Compagnie M ↑↓ Ik volgde de maattabel die bij het patroon zit en kwam uit op een vier jaar die ik moest verlengen tot een 6 jaar met een perfecte pasvorm als gevolg

Met de code Noa10 krijg je nu 10% korting.  Dus haast je, rep je.

320x100


Wat je misschien ook graag leest?

3 Louisa’s op een rij, eentje is die van mij.

Compagnie M – blogtour dag 2: Scuba Susanne

Jongensoutfit Tropical Style # 1

Jongensoutfit Tropical Style #2

Als een vis in proper water


Wat anderen schreven over de Noa Pants:

meisjes – kiake

meisjes en jongens(short) – MadeByMazella

jongens(lang) – Inspinration

meisjes – Petite Bou De Chou

 

◊ = Affiliate links

15 thoughts on “Compagnie M: Noa Pants

  1. Oh, zo’n geweldig broekje! Ik vind Noa tof als de zak niet té hard opvalt, en 1 contraststofje heeft in plaats van 2. Zoals hier! Ik denk dat ik Liv ook eens zo’n broekje maak 😉

  2. ‘t is waar wat je schrijft over jongens en katoen. Ik kocht een heel deel stofjes toen ik wist dat ik zwanger was van mijn zoontje (Noa, hehe) en ze liggen hier nog steeds en hij is bijna 1,5.
    Je maakte in elk geval een heel mooie broek ermee! Ik moet precies ook es naar de Zeeman voor zo’n tafelkleed 🙂

  3. Heel toffe versie!! Geen jongens hier, maar ik kan me het gevoel helemaal voorstellen! Ik vind het patroon ook de max, kijk er al naar uit het eens te kunnen maken!

  4. Geweldig, dat tafelkleed! Dat broekje had zo uit een dure winkel kunnen komen!
    En ik heb hetzelfde gevoel, ik heb hier een hele hoop jongenskatoentjes liggen (waaronder het autostofje dat ik nu gebruikte voor de testversie van de Noa), die amper uit de kast komen, zeker omdat Thias geen hemdjes wil dragen. Voor mij was het dus een goede gelegenheid om eens een stofje uit de voorraad te gebruiken, want binnenkort wil zoonlief geen auto’s meer op zijn broek. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *