fbpx

Een nieuwe aankoop : eindelijk scherpe foto’s?!

Trouwe lezers weten het. Foto’s van Eveline met de Canon: ok! Foto’s van Eveline met de Huawei G700: een ramp. Maar er is verbetering op komst.

Waanzinnig interessante culinaire recensies en fantastische shots van dolle avonturen of killer outfits zijn op deze blog reeds ten onder gegaan door de kwaliteit van de camera van mijn slimme telefoon, een Huawei G700.

Ik noem hem hier even bij naam, want het is wat het is, maar ik geef meteen ook grif toe dat het toestel een paar duikelingen diende te ondergaan na in de grijpgrage handjes van de Kabouters gevallen te zijn. 

Ik ben niet het type om mee te zijn met de allerlaatste gadgets en meteen ‘het laatste van het laatste’ te kopen. Toen mijn G700 na 2,5 jaar dienst echter voor de tweede keer begon te flippen, zag ik me toch genoodzaakt een nieuwe phone te kopen.

Ik was onbereikbaar en dat is nooit een goed idee.

Meestal weet ik best goed wat ik wil. Ik heb iets nodig, ik kijk rond, ik overweeg en ik koop. Dit keer heb echter meer dan een week getwijfeld: “zou ik”, “nee”, “misschien die?”, “is die wel goed?” , “heeft die wel dual sim?”…eerlijk waar, ik werkte mezelf op de zenuwen.

Die “dual sim” – functie wil ik echt, om professionele redenen. De keuze uit het brede gamma, wordt dan meteen beperkter, en toch.

Uiteindelijk had ik toch een beslissing genomen: het zou een Huawei P8 lite worden. En wat bleek?! Ondertussen was er een P9 lite uit! Mmpprrfff…wat is nu precies het verschil tussen die toestellen? En misschien toch beter terug naar Samsung, een Galaxy J5 Duos ofzo? Ah nee, die verkopen ze niet overal.

Het is dan toch een Huawei P9 lite geworden. Het nieuwe model, om niet meteen achter te lopen met het vorige model.

Bron: www.huawei.com
Bron: www.huawei.com

Zou ik weten of merken dat ik achterop hinkel? Nee hoor, ik doe maar alsof. Ik heb bijvoorbeeld moeten opzoeken waar NFC voor stond (Near Field Communication) en moet nog wennen aan de vingerafdrukidentificatie, maar ach, Rome is ook niet op één dag gebouwd.

Wil je mijn allereerste foto zien met de P9 lite? Hier is ‘ie:

sdr
Njammie!

Ja hoor, onze eerste mini – komkommer van eigen kweek.

De hoge piefen bij Huawei zijn na het lezen van deze post ongetwijfeld erg trots op dit adembenemend beeld. Ze wisten allicht nog niet dat hun nieuwe toestel – het uithangbord van hun technisch vernuft – zo weergaloos een mini – komkommer kan vatten!

Ikzelf hoop in elk geval iets betere foto’s te kunnen posten, mét deze 13 megapixels.

The following two tabs change content below.

3 Reacties

 1. Seija
  14 juni 2016

  Mijn 16-jarige dochter heeft zo een P9 gewonnen en mama is stiekem jaloers.
  In ieder geval veel plezier ermee.

  Beantwoorden
 2. Patricia
  25 juni 2016

  Ik heb de mijne binnen een paar dagen! Great minds think alike, niet? 😉

  Beantwoorden
 3. Hilarisch, ik herken mezelf zo in het jezelf op de zenuwen werken :-D. Mijne phone is nog niet kapot, is dat een reden om nog geen nieuwe te kopen???

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.