Eentje is geentje

Het is Billie-fanweek op Nononsonsmoms.  Dus je krijgt nog een Billie op je bord.

Mijn eerste mannenBillie (en naaisel) was een succes.  De man reageerde zowaar enthousiast en dus naaiden we er met graagte een vervolg aan. Want geef toe, wat ben je met één T-shirt als de zomer voor de deur staat?  Dit keer werd het een Billie Voor Mannen in een raglanversie.  Met korte mouw.

Billie voor Mannen Zonen 09

De geometrische stof kocht ik opnieuw bij Pieke Wieke en ik kreeg een leuk cadeautje bij mijn bestelling: een stukje oranje boordstof.  Die werd meteen gebruikt aan de mouwen.  Al vond de man dat oranje idee eerst maar niets.  Onder het mom dat ik het er altijd kon afhalen als hij het niet mooi vond, kreeg ik toch toestemming.

De boordjes werden goedgekeurd en bleven, of wat dacht je nu… vrouwen weten het toch altijd beter. Billie voor mannen Zonen 09

Ik liet dit keer het zak(klep)je weg en voegde nog een folieke toe in de vorm van een tweekleurig tweelingstiksel om zo subtiel nog wat oranje toe te voegen.Billie voor mannen Zonen 09En nu maar duimen dat de zonnige dagen snel terugkomen zodat deze Billies veel uit de kast kunnen komen.

Patroon en stof:

↑↓Billie Voor Mannen – Zonen 09 ↑↓

↑↓geometrische tricot – bij Pieke Wieke

Wat je misschien ook graag leest:

Want zonen worden ooit eens mannen… (Billie Voor Mannen I)

Billie Pang Pang

Billie de nieuwe zoon van Zonen 09


Wat anderen schreven:

Billie voor de hubbies – MyBlou

Meet Billie Voor Mannen én de nieuwe Zonen 09 stoffencollectie – door Zonen 09

Hou zeker de blogs van PolkadotjesKhadetjes, A Naais ID en Paspelpoezen in het oog voor meer mannen Billies

22 thoughts on “Eentje is geentje

  1. Potverdikke, had juist dezefde stof op mijn lijstje staan om bij pieke wieke te bestellen!! Dat moet toch weer lukken, he… ?? echt geslaagd!!

    1. ?Orange can be hard, sometimes she knows, orange is the way the summer blows. Orange can be hard… …. but this orange is SMART! ?Dat heb je weer goed gedaan An!! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *