“Wanneer handwerk kunst wordt”

Ik had dit weekend de kans om te eten bij Sel Gris* in Knokke-Heist. *Dank u, papa en mama!*

Kijken jullie mee?

Voorgerechtjes
Ganzenlever, carpaccio van rund en knolselder – Zeebarbeel met butternut en worteltjes
Sorbet def
Sorbet van Piña Colada
Hoofdgerechten
Hopscheuten met een hoeve-eitje, kabeljauw, spinaziepuree en een jus van champagne met oester – Kalfszwezerikken met een fancy champignon, fancy kaas, room- en vleessaus (ik weet niet alle namen meer, sorry en het menu is niet online te vinden!)
Shot
Shot van rum, limoen en Canada Dry
Desserten
Dessertje van rode biet en rode vruchten – Hand van Fatima (zoete couscous, sesamkoekje en mango) – Zoetjes bij de koffie

 

Het ziet er niet alleen goed uit, maar het smaakte ook enorm lekker!

Ik moet wel toegeven dat ik na al dat lekkers wat last had van mijn maag, de nachtrust ten spijt. Dat gebeurt nochtans niet vaak na een diner in een zo’n goed restaurant. Misschien toch een beetje teveel van het goede?

De avond zelf was in elk geval wel heel geslaagd! 🙂

 

 

9 thoughts on ““Wanneer handwerk kunst wordt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *