fbpx

Mijn eerste online masterclass ‘Van newbie tot fotofreak’

online masterclass van newbie tot fotofreak - leren fotograferen zonder de automatische stand - fotografie voor beginners

Aaaaaarghhh. Ik besef het nog niet goed. Wat twee weken geleden gewoon in mijn hoofd zat als zot idee, wordt vandaag gewoon werkelijkheid: mijn eerste online masterclass ‘Van newbie tot fotofreak’. Een masterclass waarin ik mensen met een camera wil leren fotograferen.

Gewoon gaan!

Zoals je weet, zit lesgeven in mijn bloed. Eerst als juf voor een klas lagere school kinderen, ondertussen ook als naaijuf bij Madeline De Stoffenmadam en nu ook hier dus.

Het zat al wat langer in mij hoofd om daar iets mee te doen. Maar eerlijk, het ontbrak me vooral aan moed en een dikke portie lef en durf om het ook te doen. Nu dat we langzaamaan terug uit ons kot mogen komen en ik vanaf volgende week ook officieel mijn fotoshoots mag hernemen, werd het tijd om dat ijzer heet te smeden.

Ik prikte eergisteren een datum voor de lancering en vandaag is het al zo ver. Het waren dan ook twee zotte dagen. ?

Online masterclass ‘Van newbie tot fotofreak’

Fotograferen voor beginners klonk me veel te suf en dus ging ik voor ‘Van newbie tot fotofreak’ als naam. Met dank aan mijn wannabe-tienerzonen voor de inspiratie. Een beetje dan toch, want ‘noob’ vond ik toch een brug te ver. Ik hield het maar bij newbie. ?

En nu is het ineens zover!! Jij kan je dus NU gewoon inschrijven voor mijn masterclass ‘Van Newbie tot Fotofreak’.

​Jij, als trouwe bloglezer, kan samen met de wachtlijstwachters als eerste inschrijven, want ik wil de groep beperkt houden.

Het is de eerste keer dat ik dit organiseer en ik wil er zeker van zijn dat ik iedereen de nodige begeleiding kan geven achteraf in onze besloten Facebookgroep. Ik wil kwaliteit, geen kwantiteit.​​

Alle informatie over hoe, wat, waar, wanneer en de praktische kanten van de zaak vind je wanneer je op de knop hieronder drukt.

Vanaf 13 uur gaan de inschrijvingen open voor iedereen!​

Ik hoop je in mijn allereerste masterclass te mogen ontmoeten!​

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

2 Reacties

 1. Irma
  9 mei 2020

  Heb zeker interesse in je foto masterclass, maar ik heb geen Facebook en eerlijk gezegd wil ik dat ook niet. Kan ik dan toch de masterclass volgen?

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   9 mei 2020

   Goh Irma,
   Dat kan, dan heb je alleen het webinar met de theorie en de opdrachten, maar dan loop je wel de feedback mis, die toch wel waardevol is.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.