fbpx

Mijn #21voor2021

De kerstvakantie zorgde hier voor een mentale dip. Te veel in mijn eigen hoofd, te veel denken in belemmeringen, te veel negativiteit die binnenkwam. Het was dringend tijd om mijn focus te verleggen naar positiviteit, wat afstand te nemen en mijn roze bril weer op te zetten.

Ik maakte een #21voor2021 lijstje met 21 dingen die ik in 2021 graag verwezenlijkt zou zien. Sommige van die dingen zijn al gedoemd om te mislukken door één of ander virusje, maar ik zette ze er toch op. #tegendraads

Ik stelde deze lijst vorig jaar samen bij de start van de kerstvakantie in mijn bullet journal. Lekker safe natuurlijk, want alleen ik heb er toegang tot.

Maar toen luisterde ik naar de podcast van Werk & Leven waarin Kelly en Anouck hun lijstje deelden en vond ik dat ik dat ook maar eens moest doen. Een beetje accountability kan tenslotte nooit kwaad. En als het hier op het internet staat, is er niks meer om me achter te verstoppen.

Dus hupla, hier zijn mijn #21voor2021

 1. minstens 2 keer per week gaan lopen
 2. 12 keer iets (plantaardig) bakken
 3. twee keer per maand gaan lunchen met de man (als de horeca nog eens open mag)
 4. kampeertripje met het gezin
 5. twee keer skiën (Pasen 2021 zal al niet lukken waarschijnlijk)
 6. investeren in nieuwe wandelschoenen
 7. tripje alleen met de man
 8. nog eens op bivaktocht gaan (met de kinderen?)
 9. elke dag mediteren
 10. huishoudhulp regelen (ondertussen staan we op een wachtlijst)
 11. een dagje uit met mijn mama
 12. 4 keer per jaar afspreken met een vriendin
 13. eens hard dansen en feesten. Dat mag op TML zijn
 14. 2 nieuwe online cursussen uitwerken voor An Epic View
 15. 5 keer per week minstens 8 uur slapen per nacht (=260 nachten)
 16. het noorderlicht zien
 17. de bergen in de herfst bewonderen
 18. 24 boeken lezen (al 2 boeken gelezen)
 19. een tripje on my own (workation,…)
 20. deze blog in een nieuw jasje steken met wat nieuw leven
 21. Noorwegen beleven met al mijn zintuigen

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

3 Reacties

 1. fieke
  29 januari 2021

  Mooi en avontuurlijk lijstje! Het noorderlicht staat op ons lijstje voor ooit, in 2021 heb ik – bewust – geen concrete doelen gesteld.
  Als je tips voor puntje 2 nodig hebt, je weet me te vinden hé. En genoeg recepten op mijn blog, dat ook :-).

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   4 februari 2021

   Oh, Merci voor de tip. 😍

   Beantwoorden
 2. Silvie
  5 februari 2021

  Super!
  En bedankt om me te motiveren om mijn 21 voor 21 ook online te zetten.
  A little accountability never hurt no one… ;p
  Veel plezier met je 21!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.