fbpx

Een nieuw hoofdstuk in mijn leven: An Epic View

An Epic View - An Epic Family - personal brandig fotograaf - familiefotograaf

Iets meer dan twee jaar na mijn dertigersdilemma is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven: An Epic View. Waar mijn liefde voor fotografie en creëren samen komt.

Van leraar tot ondernemer

Twee jaar tijd had ik er voor nodig, om te weten wat ik wil. Een wereldrecordpoging zal dat niet worden. Maar sommige dingen zijn moeilijk te versnellen. Ik heb de luxe gehad van tijd. Tijd om na te denken en om terug wat korter bij mezelf te komen. Ik was mezelf in de loop der jaren zo volledig kwijt geraakt, dat ik op den duur zelfs niet meer wist of iets me nu energie kostte of energie gaf. Alles leek energie te kosten.

Maar na twee jaar zijn mijn prioriteiten redelijk helder geworden: creëren, mensen inspireren, avonturen beleven en mijn kinderen gelukkig zien.

Het zal je dan ook niet verbazen dat mijn job als leerkracht op mijn lijf geschreven was: Lessen creëren met als doel leerlingen zin doen krijgen om te leren en de wereld te ontdekken.

Helaas veranderde de job, die ik zo lang zo graag heb gedaan, tot iets wat me volledig leegzoog. Leerlingen werden herleid tot dossiers en ik werd dossierbeheerder. Had ik graag administratie gedaan, had ik niet voor leerkracht gestudeerd, maar voor bankbediende.

Tijd voor een nieuw avontuur

Dus werd het tijd voor iets anders. Langzaamaan begon het te kriebelen. En uiteindelijk leken alle puzzelstukjes samen te vallen.

Ik wil fotograferen, ik wil buiten komen, ik wil mensen helpen, ik wil creëren en ik wil tijd en energie hebben om mijn kinderen de begeleiding te kunnen geven die ze nodig hebben. De factor ADHD maakt daar een pittige uitdaging van.

Het werd dus vrij snel duidelijk dat ik zelf iets moest ondernemen, want de creatieve jobs waar je baas bent over jezelf en je eigen tijd liggen niet bepaald voor het oprapen.

An Epic View

Zo ontstond mijn eigen onderneming: An Epic View. Een samenvoeging van mijn naam An met de plaats waar ik zo graag ben; midden in een bergachtig landschap genietend van een episch uitzicht. De berg in mijn logo was een logische vereiste. De ster linkt naar een cameraflits, maar ook naar het symbool voor uitzichtpunt op een landkaart.

An Epic Family

Met een An Epic Family richt ik me op gezinnen en families die graag hun mooie momenten vereeuwigd zien.

Heb je een communie- of lentefeest op het programma staan?
Wil je graag eens een foto van je gezin waar iedereen mooi op staat?
Dan zit je bij An Epic Family op de juiste plaats.

An Epic View

An Epic View zelf is gericht op ondernemers die kei goed zijn in wat ze doen, maar beelden ontbreken om dat in de wereld te zetten. Beelden voor hun website of sociale media. Want één beeld zegt altijd meer dan duizend woorden.

Wil je graag krachtige profielfoto’s voor op je website of sociale media?
Heb je moeite om jezelf online zichtbaar te maken?
Ik help je om een sterk merk neer te zetten zodat je meer ideale klanten aantrekt.

2020 wordt ongetwijfeld één van de avontuurlijkste jaren sinds ik voor het eerst moeder werd. Maar ik ben er klaar voor én ik heb er kei veel goesting in!

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

8 Reacties

 1. fieke
  14 januari 2020

  Heel veel succes met je mooie plannen! Fijn dat je de tijd en ruimte kreeg om uit te zoeken wat écht bij je past, want in de huidige maatschappij is iedereen zichzelf een beetje aan het verliezen merk ik.
  Heel mooi logo ook!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   14 januari 2020

   Jaaa! Heel dankbaar dat dat kon.
   Ik heb er veel over mezelf mee geleerd. En wat ik belangrijk vind.
   En dat logo knutselde ik zelf dus heel blij met dat compliment ??

   Beantwoorden
 2. liebest
  14 januari 2020

  Mooi werk !! Veel succes !!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   14 januari 2020

   Merci! X

   Beantwoorden
 3. Hanne
  14 januari 2020

  Ik kom hier graag lezen. Om geïnspireerd te worden, om mooie en wijze woorden te lezen. En om mooie plaatjes te bekijken! Veel succes!

  Beantwoorden
 4. nobutterfly
  15 januari 2020

  Heel veel succes!

  Beantwoorden
 5. Carla
  15 januari 2020

  Succes ermee!Komt allemaal in orde,daar ben ik zeker van.

  Beantwoorden
 6. Evi
  22 januari 2020

  Zo trots op jou! En jij gaat dat keigoed doen 🙂 X

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.