fbpx

ADHD in de klas

adhd in de klas - gedicht

Concentreer je!
Let op!
Aandacht!
Houd je hoofd erbij!
Rode letters
op mijn toets
in mijn boek van de klas.
Staat er ook
Beter kijken!
bij mijn vriend
die zijn bril vergeten was?

@nononsonsmom_an

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.