ADHD in de klas

adhd in de klas - gedicht

Concentreer je!
Let op!
Aandacht!
Houd je hoofd erbij!
Rode letters
op mijn toets
in mijn boek van de klas.
Staat er ook
Beter kijken!
bij mijn vriend
die zijn bril vergeten was?

@nononsonsmom_an

An, kort en bondig. 37 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, fotografie, creëren en traag leven. Ik ben sinds kort een thuisblijfmama voor mijn 2 zonen van 8 en 10 jaar met ADHD. In mijn zoektocht naar een bewust en eenvoudig leven ontdekte ik duurzaamheid, plantaardig eten en minimalisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: