fbpx

De perfecte sweater voor mijn avonturier.

Rocco sweater van Zonen 09 in See You At Six stof

Het is twee maanden geleden dat je hier nog iets naaigerelateerd zag verschijnen.  Hoog tijd om daar verandering in te brengen.  Ik had wat last van een naaidip, omdat ik vooral bezig was met andere creatieve projecten en fotografie.  Er zijn maar 24 uur in een dag en dus werd mijn naaimachine wat verwaarloosd. 

Simpel

In de categorie ‘simpel’ presenteer ik je vol trots de ‘Rocco Sweater‘.  Simpel is nu eenmaal dat wat hier het vaakst uit de kast komt.  Al deed ik dit keer wel de moeite om de neklijn af te werken met een lintje, zodat de sweater er ook piekfijn afgewerkt uitziet wanneer hij niet gedragen wordt. Een moeite die ik niet altijd neem, ondanks dat het resultaat zeer bevredigend is en de moeite ook niet zo heel erg groot.  SYAS - adventure - Rocco - Zonen 09

De stof hoef ik al niet meer voor te stellen.  Het is er eentje uit de laatste collectie van See You At Six. Ik was meteen verkocht en bestelde mijn lap bij Madeline De Stoffenmadam. Er staan bergen op, het is een vuilbestendige kleur (zéér belangrijk) en niet kinderachtig. Een betere combinatie bestaat er niet voor mijn avonturiers.

Hoewel er heel wat eenvoudige sweaterpatronen op de markt zijn, blijf ik toch grijpen naar Rocco van Zonen 09.  Gewoon omdat ik dan weet dat de pasvorm perfect zal zijn. Ik schreef het al eens eerder, ik ben niet zo’n exoot als het op patronen aankomt.  Ik grijp bijna altijd naar dat wat ik ken.  Tenslotte wil ik geen stof, tijd en energie verspillen aan een eventueel fiasco.  

Het werd de kleinste tienermaat voor de zoon (140 small) en daar kan hij zeker nog een tijdje mee verder.

Nu ik weer een aantal simpele projectjes genaaid heb, kriebelt het toch weer om wat vaker achter mijn naaimachine te kruipen.

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

4 Reacties

 1. Tine
  22 november 2018

  Weeral mooi… Wij houden hier ook van eenvoud … en van Zonen09… ?
  Fijn dat je de naaivibes terugvindt. Ik miste ze al… Alhoewel ik de andere artikels van je blog ook graag volg…

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   23 november 2018

   Nu zorgen dat ze niet terug gaan vliegen. 😉

   Beantwoorden
 2. Tamara
  12 december 2018

  Dit stofje heeft ook echt niet meer nodig… Ik heb het al enkele keren vastgehad, ook met een Rocco in gedachten. Maar omdat ik de laatste tijd al een paar keer wat neutrale kleuren heb gebruikt voor Giel heeft hij nu gevraagd voor wat meer kleur. Verdorie toch 😀

  En jouw foto’s zijn heerlijk om te zien, dus groot gelijk dat je daar ook veel tijd aan wil geven!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   12 december 2018

   X

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.