fbpx

Graag traag – Week van het bos

week van het bos - traag leven

Vorige week was het weer Week van het Bos, de jaarlijkse week in de herfst die de schoonheid van het bos onder de aandacht brengt.  Wij trokken het bos in. Gewapend met mijn fototoestel, probeerde ik de schoonheid van het herfstbos te vereeuwigen.

Week van het Bos

We trokken op een zonnige woensdagnamiddag naar Meetshovenbos.  Een leuk bos hier vlakbij met bivakzone, speeldernis en uitgestippelde looproutes.  Gewoon op onszelf, onder ons drietjes. Ah ja, want papa moest werken.
Genieten van de zon, het bladerentapijt, de kleurenpracht en de vrijheid.  Om te eindigen in de speeldernis van het bos. De plaats waar we ook naartoe trokken voor de communiefoto’s in het voorjaar. Ondanks dezelfde locatie stralen de foto’s door de herfst een totaal ander gevoel uit.  

Spelen en bewegen in de natuur dat is tot rust komen, alles op een rijtje kunnen zetten en je batterijen opladen. Het helpt om helder te kunnen denken en om de dingen in perspectief te zien.  In het beste geval doe je nog een beetje vitamine D op om die eerste verkoudheid te kunnen tackelen.  Een ideaal pauzemoment in het drukke leven van elke dag.  Wij leven hier graag traag.

The leaves are changing; I feel poetry in the air  ∼ Laura Jaworski

Live starts all over again when it gets crisp in the fall. ∼ F. Scott Fitzgerald

Zo simpel is het.  We love simple.

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

7 Reacties

 1. Eilish
  22 oktober 2018

  De foto’s zijn alleszins niet ‘simple’. Echt mooi in beeld gebracht!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   22 oktober 2018

   Oh, zo lief. Dank je wel. Het leuke aan fotograferen is dat je de omgeving beter lijkt op te nemen. Helemaal in het moment zijn. En vooral veel plezier maken <3

   Beantwoorden
 2. Lies Eeckhout
  22 oktober 2018

  Zo fan van jouw foto’s! Je hebt de herfst mooi gepakt! Vertragen… Ik probeer er elke dag bewust bij stil te staan maar toch heb ik steeds het gevoel dat ik op mijn adem trap (ondanks mijn halftijdse job in het onderwijs).

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   22 oktober 2018

   Het nadeel van een halftijdse job is dat je jezelf echt grenzen moet stellen. In het begin was ik full time aan het werk voor een halftijds loon. Niet echt de bedoeling natuurlijk. Maar ja, je wilt het in orde hebben en hebt er tijd voor hé. Been there, done that. Ik zou echt bewust tijd indelen voor je taken (school, huishouden, mama zijn,… maar ook tijd voor jezelf) Maar het blijft een moeilijk evenwicht. Er is ook altijd wat te doen hé

   Beantwoorden
 3. Tam Tam
  25 oktober 2018

  Knappe foto’s! De herfst is zo tastbaar in je beelden! Die speelzone is echt een hele verbetering daar, vind ik.; wij komen er ook heel regelmatig 🙂

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   25 oktober 2018

   Een toppertje!

   Beantwoorden
 4. Tamara
  31 oktober 2018

  Zo heerlijk! De foto’s stralen het helemaal uit!

  Wij trekken hier ook heel graag naar de bossen… soms gewoon het bos op het eind van de straat, maar ook vaak naar de speelbossen van Bosland, of andere bossen die iets meer te bieden hebben. Het blijft me verbazen hoe weinig kinderen er meestal zijn, want het is gewoon geweldig leuk en nog gratis ook… Pure kwalitijd! Aan de andere kant kunnen wij dan wel lekker genieten van alle rust 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.