fbpx

Wat als je broer zijn communie doet?

Dan zorgt je mama er gewoon voor dat je een nieuw hemdje krijgt zodat je naast het feestvarken kan schitteren.

Jongens + feest = Theo

Sorry mensen, geen onverwachte plotwending, geen spannende nieuwigheid.  Gewoon een Theo.  Al vind ik niet dat ‘Theo’ en ‘gewoon’ in één zin zouden mogen gezet worden.  Een Theo-hemdje is nooit gewoon.  Never. Jamais.  Zelfs gemaakt uit een jute zak zal het nog steeds een pareltje zijn.

Wat als je broer zijn communie doet? - Theo Zonen 09Geen jute zak hier, maar een pareltje van een katoentje dat ik zag blinken in de webshop van Bellelien.  Eenvoudig, met wat kleur en een print, maar ook weer niet té zodat alle aandacht naar de communicant kon gaan.  Ik kan blijven kijken naar de kleuren van de stof.  Ze zijn zo mooi.  Wat blauw, aubergine en een tikkeltje oker.

Accent

Meestal houd ik van soberheid met af een toe een klein accent.  Dit keer ging ik voor een (valse) enkele paspelzak en koos ik geel als accentkleur voor de knopen en de mouwboorden.  Bijna alle hemdjes die ik met korte mouwen maak hebben een mouwboord uit boordstof.  Dat maakt het net wat sportiever en dat vind ik net wat beter passen bij mijn jongens.

De foto’s nam ik gewoon na een schooldag op onze weg naar huis.  Wie dat hier een beetje volgt, weet dat we hier elke dag te voet naar school gaan.  Als decor nam ik een Rhododendron uit een voortuin die we passeerden. Verderop zagen we in het bos dat het sportparcours net was opgezet voor de komende sportdagen van alle scholen uit de gemeente.Theo zonen 09

Daardoor zag ik pas thuis bij het laden van de foto’s dat de horizontale strepen niet helemaal doorliepen op het voorpand.  Terwijl dat normaal wel zo is. Maar bon, ik besloot het los te laten.
Een dag uit het leven zoals het echt is. Verfrommeld na een leuke dag op school.

Stof en patroon

↑↓Breeze Wash Plaid van Art Gallery – bij Bellelien

↑↓Theo – Zonen 09 ↑↓aanpassing: valse paspelzak

↑↓knopen – Veritas

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

5 Reacties

 1. Delphine
  20 mei 2018

  Leuke theo met die boordjes

  Beantwoorden
 2. Carla
  20 mei 2018

  Deze vind ik leuk.Die mouwboordjes maken het inderdaad wat sportiever.

  Beantwoorden
 3. LaFilleHella
  20 mei 2018

  Heel leuke uitvoering van de Theo! Staat hem goed!

  Beantwoorden
 4. F. MORGA
  20 mei 2018

  Ik begrijp direct waarom je ogen vielen op dit stofje,… prachtige kleuren!
  Zéér geslaagd met die gele accenten! Ook daardoor alweer geen ‘gewone’ Théo!
  Kijk eens of je de knoopjes misschien 2 of 3 mm kan verplaatsen,… dan lijkt het misschien wel alsof de streep doorloopt,…

  Beantwoorden
 5. Heel tof. Ik ben ook fan van mouwboorden aan korte mouwen Theos. Hij mocht rustig een beetje mee schitteren!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.