fbpx

Mijn 10 van 2017

Ondertussen is 2018 al begonnen, maar toch wil ik nog even terugblikken op 2017, door de 10 belangrijkste momenten met jullie te delen.  Het zijn de momenten die ik zelf wil onthouden van dit voorbije jaar.  Een jaar dat voor mij persoonlijk toch wel erg lifechanging werd.  

 

Maart 2017

Ik besloot om mijn job als leerkracht een jaar on hold te zetten om een opleiding te volgen. De opleiding volgde ik niet.  Uiteindelijk was deze beslissing het begin van wat je toch wel een identiteitscrisis zou kunnen noemen. Tijd om na te denken, dingen in vraag te stellen en om antwoorden te vinden.  Drie kwart jaar later heb ik nog steeds weinig antwoorden gevonden en lijken er vooral vragen bij te komen.  Maar ik heb het losgelaten.  Ik volg mijn eigen pad en begroet wat er op komt.

Jaaroverzicht van 2017 - skiën in Courchevel met intersoc

April 2017

Op skivakantie in Courchevel met een hele groep vrienden.  Hoewel we onderweg voorbij een propvol strand in Annecy reden en het 40 km voor de eindbestemming nog steeds 26 graden was, kwam het toch goed.  Sneeuw, zon en goed gezelschap.  Dat doen we dit jaar gewoon nog eens over.

Mei 2017

Een eerste communiekant in huis, dat vraagt om een tuinfeestje met alle mensen die ons nauw aan het hart liggen.  Als cadeau wilde de zoon graag naar Disneyland Parijs.  Iets waar er hier thuis regelmatig nog over gesproken wordt.  Dit jaar is de jongste zoon aan de communie-beurt. Ik moet je niet vertellen zeker, wat die graag voor zijn communie wil?

Juli 2017

Amicorum Spectaculum.  De eerste keer Tomorrowland.  Iets waar ik al zo lang zo graag naar toe wilde.  De dag dat ik prijs had bij de ticketsale, kon mijn geluk niet op.  De verwachtingen werden volledig ingelost.  Met geen woorden te beschrijven.

 

Augustus 2017

Op vakantie met mijn schoonfamilie in Spanje.  1 week zon, zwembad, zee, lezen en genieten van apero’s in het gezelschap van de hele familie met het geluid van de branding op de achtergrond.

Eind augustus gingen we eindelijk eens kamperen met de kinderen.  Iets wat ik al zo lang wilde doen.  We wachtten de weersvoorspellingen af en trokken richting klein Zwitserland voor een weekendje natuurpracht, niet zo heel ver hier vandaan.

Oktober 2017

Mijn mama werd 60 jaar in 2017 en ik deed haar een moeder-dochtertripje naar Edinburgh cadeau. Zo samen op reis  gaan deden we nog nooit. Hoewel ze dat weekend veel regen voorspelden, namen we onze paraplu voor niets mee en kregen we vooral zon te zien.

December 2017

Een zoon die evenveel van huiselijke gezelligheid houdt als ik, die zich installeert met een dekentje en een kussen voor de kerstboom om naar de lichtjes te kunnen kijken.  Geen uitstap, geen to do’s, gewoon samen rond de kerstboom hangen.

Het enige wat er aan de huiselijke gezelligheid ontbreekt, is het sneeuwlandschap als je uit het raam kijkt.  Dus trokken we naar Oostenrijk voor een tweede portie zon, sneeuw- en skiplezier.  Skiën, lekker eten en mijn gezin, meer heb ik echt niet nodig.

 

Fijn nieuwjaar iedereen!

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

2 Reacties

 1. Lize
  4 januari 2018

  Gelukkig nieuwjaar! Leuke top 10 in een mooi overzicht.

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   4 januari 2018

   Dank je wel!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.