fbpx

HOST – House Of Sweets and Things

Antwerpen heeft er een nieuw leuk adresje bij: HOST.  Hip shoppen waarbij ‘duurzaam’ en ‘ecologisch’ de belangrijkste sleutelwoorden zijn.

Ooit woonde Eva in hetzelfde dorp op de buiten als ik en zaten onze zoontjes samen in de klas.  Tot de stad te luid riep en ze besloot het gezapige dorpsleven achter zich te laten.
We raakten veel te laat aan de praat en ontdekten nog net op de valreep dat we toch wel heel wat raakpunten hadden.  Het onderwijs was er daar eentje van.  Zet 2 juffen samen en je bent vertrokken voor een paar uur, believe me.  Maar ook dat liet Eva achter zich om, samen met haar zus Laura, zich te kunnen concentreren op haar grote droom: HOST.  Oftewel House Of Sweets and Things

Host – House Of Sweets and Things

Een conceptstore waarbij duurzaamheid centraal staat.  Enkel producten met een verantwoord productieproces én duurzaam materiaalgebruik komen er in, daar kijken Eva en Laura strikt op toe.  Je kan bij HOST terecht voor kledij, accessoires en leuke deco-items: planten, wenskaarten, kaarsjes, servies,…

Host concept - house of sweets and things host concept - house of sweets and things

Host – House Of Sweets and Things

Van waar de Sweets dan in de naam, hoor ik u al denken.  Wel die komen er ook aan.  Ergens in 2017, wanneer ze verhuizen naar hun definitieve pand, kan je ook terecht bij HOST voor een kop koffie met zelfgebakken lekkernijen. Wat werken of bijkletsen met vrienden in een inspirerende omgeving, heerlijk toch?  host conceptIk kocht bij de officiële opening alvast 2 handtassen, een halsketting en een houten wenskaart en deed nog tonnen cadeau-ideeën op voor de komende feestdagen.  En moest je denken: ‘Oef, Antwerpen is veel te ver weg voor mij – chance voor mijn portemonnee’, dan heb ik slecht nieuws, want ze hebben uiteraard ook een webshop.  Kijken op eigen risico


HOST
House Of Sweets and Things

Tot april 2017 te bezoeken op:
Bredestraat 43
Antwerpen

www.host-concept.be

Meer inspiratie vind je op hun Instagramaccount:

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

1 Reactie

  1. Dionne
    3 november 2016

    Wat ziet het er prachtig uit! Ik ga het onthouden!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.