fbpx

Kids on Tour 2016: Wat we kregen

Of ik zin had in uitdaging, vroeg ze, en dus of ik wilde meedoen aan de nieuwe versie van Kids On Tour.  Ik riep niet direct volmondig ja, moet ik eerlijk bekennen.  Ik wilde eigenlijk nee zeggen.  Ik ben dan ook een broekschijter eerste klas als het op zoiets aankomt.  Maar aangezien ze zeggen dat het leven aan de durvers is, besloot ik toch ja te zeggen. Af en toe moet je uit je comfortzone treden.

Broekschijterij

Pas na het ja zeggen werden de namen van de andere ja-zeggers meegedeeld.  Toen moest ik toch al eventjes gaan zitten.  En dan wist ik zelfs nog niet wat het lot ging zeggen over welke bloggerskind ik in het nieuw mocht steken.

Ik zeg het u, wanneer ik dat wist, denk ik dat ik wel honderd keer f*** en sh** heb gezegd om nadien net niet in mijn broek te doen.
Welke blogger mijn zindelijkheid op het spel zette, dat verklap ik nog even niet.  Dat zal je pas volgende week te weten komen.

Ons cadeautje

Ik  hoop alvast dat mijn naam niet hetzelfde effect had op Noortjeprullemie. Hoe zij dit heeft ervaren kan je alvast op haar eigen blog lezen.

Ze ging in ieder geval de zonenuitdaging aan en voorzag S. van een nieuwe trui.  Een Leather Sweater.  Ideaal voor het komende najaar. Getest en goedgekeurd. Leather Sweater LMV Leather sweater LMV Noortjeprullemie

Dank je wel, Dorothé xxx

30/9 – Lucky Mie | Vink
Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

9 Reacties

 1. Noortjeprullemie
  28 september 2016

  Graag gedaan! 🙂
  Je wilt niet weten hoelang ik daarover heb zitten tobben. Eindelijk opgelucht ademhalen 😉
  En wat plakt je zoon mooi op de foto zeg, dat is gewoon een natuurtalent!

  Beantwoorden
 2. Eva
  28 september 2016

  Haha, ik herbeleef de spanning van KOT2015 alweer helemaal! Toffe trui die je kreeg zeg.

  Beantwoorden
 3. liezewiezewoes
  29 september 2016

  schoon!!

  Beantwoorden
 4. gerhilde maakt
  29 september 2016

  Je maakt me nieuwsgierig! Wat je gekregen hebt, ziet er alleszins goed uit, maar ik ben zeker dat wat jij gemaakt hebt ook goed zal zijn.

  Beantwoorden
 5. Joke (The Needle Of Choice)
  29 september 2016

  Ik ken me de stress voorstellen! Wel erg benieuwd nu. Ontvangst-deel is alvast geslaagd 🙂

  Beantwoorden
 6. Sylvia
  29 september 2016

  Hij staat er goed mee, missie geslaagd!

  Beantwoorden
 7. Inge
  29 september 2016

  Heel mooi!

  Beantwoorden
 8. Mieke Augustyns
  29 september 2016

  100% geslaagd lijkt mij!

  Beantwoorden
 9. Saskia
  30 september 2016

  Kan mij hartje ook wel bekoren! Wat een schoon ventje ook!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.