Kids on Tour 2016: Wat we kregen

Of ik zin had in uitdaging, vroeg ze, en dus of ik wilde meedoen aan de nieuwe versie van Kids On Tour.  Ik riep niet direct volmondig ja, moet ik eerlijk bekennen.  Ik wilde eigenlijk nee zeggen.  Ik ben dan ook een broekschijter eerste klas als het op zoiets aankomt.  Maar aangezien ze zeggen dat het leven aan de durvers is, besloot ik toch ja te zeggen. Af en toe moet je uit je comfortzone treden.

Broekschijterij

Pas na het ja zeggen werden de namen van de andere ja-zeggers meegedeeld.  Toen moest ik toch al eventjes gaan zitten.  En dan wist ik zelfs nog niet wat het lot ging zeggen over welke bloggerskind ik in het nieuw mocht steken.

Ik zeg het u, wanneer ik dat wist, denk ik dat ik wel honderd keer f*** en sh** heb gezegd om nadien net niet in mijn broek te doen.
Welke blogger mijn zindelijkheid op het spel zette, dat verklap ik nog even niet.  Dat zal je pas volgende week te weten komen.

Ons cadeautje

Ik  hoop alvast dat mijn naam niet hetzelfde effect had op Noortjeprullemie. Hoe zij dit heeft ervaren kan je alvast op haar eigen blog lezen.

Ze ging in ieder geval de zonenuitdaging aan en voorzag S. van een nieuwe trui.  Een Leather Sweater.  Ideaal voor het komende najaar. Getest en goedgekeurd. Leather Sweater LMV Leather sweater LMV Noortjeprullemie

Dank je wel, Dorothé xxx

30/9 – Lucky Mie | Vink

9 thoughts on “Kids on Tour 2016: Wat we kregen

  1. Graag gedaan! 🙂
    Je wilt niet weten hoelang ik daarover heb zitten tobben. Eindelijk opgelucht ademhalen 😉
    En wat plakt je zoon mooi op de foto zeg, dat is gewoon een natuurtalent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *