fbpx

Citytrippen in Gent…

… daar hoort een bezoek aan De Stoffenkamer bij.  De man was minder enthousiast toen ik mijn plan tot een bezoekje uit de doeken deed.  Maar gelukkig staat er in De Stoffenkamer een stoel voor de wachtende man.  Hij is u heel dankbaar, Helena.  🙂 Al viel ik hem ook af en toe wat lastig natuurlijk, als ik weer eens niet kon kiezen.  Uiteindelijk kreeg ik hem toch van zijn stoel bij het kiezen van een stofje voor zijn hemd: de Theo voor tieners en volwassenen.  Man vs. stoffenwinkel, 0 – 1

Maar over die Theo voor mannen gaan we het nu niet hebben.  Nog niet, testfase, weet je wel 😉

Ik kocht er uiteindelijk een hele hoop stofjes.  Stoffen waar ik al lang een oog op had, maar die ik online steeds had kunnen weerstaan.  Maar toen ik ze daar in levende lijve zag, kon ik ze echt niet laten liggen.  Eentje daarvan was de Geo Birds van I Got Stripes Studio.  Ik vind het een leuke print waar ik voor iedereen uit het gezin iets mee zou kunnen maken.  Er werd een metertje geknipt voor een nog ongekend doel.   Billie voor mannen Zonen 09 Bij het voorwassen van de stoffen besloot ik dat het wel mooi was voor mannen.  De goedkeuring werd gevraagd en toegekend.  Een Billie voor de man. Een meter voor maat 48 met korte mouw bleek net te lukken.  Chanceke.Billie voor mannen Zonen 09 Dit keer koos ik voor een  V-hals, want dat staat toch zo schoon bij die gestileerde vogels.  De man moet er wel efkes aan wennen, maar omdat mijn uitleg toch redelijk geloofwaardig klonk, neemt hij er vrede mee.  

Man vs V-hals: 0 – 1

Stof en patroon:

↑↓Geo Birds – I Got Stripes bij De Stoffenkamer ↑↓ zwarte boordstof – bij De Stoffenkamer

↑↓ Billie voor mannen – Zonen 09 ↑↓ aanpassingen: korte mouw met 2 cm verlengd


Wat je misschien ook graag leest?

Want zonen worden ooit eens mannen

Eentje is geentje


Wat anderen schreven:

Billie voor de hubbie – door My Blou

Nog snel een Billie voor vaderdag, het kan – door Liesellove

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

16 Reacties

 1. gerhildemaakt
  14 juli 2016

  Mooi gemaakt! Mijn vriend draagt enkel T-shirts met ronde hals, maar ik vind dat je helemaal gelijk hebt. Ik vind een V-hals trouwens heel mooi, helaas heb ik mijn vriend nog nooit kunnen overtuigen .

  Beantwoorden
 2. Sylvia
  14 juli 2016

  Knap! Mijn zoon heeft dezelfde Billie met V hals 😉

  Beantwoorden
 3. liezewiezewoes
  14 juli 2016

  supermooi shirt!!!

  Beantwoorden
 4. Wikkelgatjes
  14 juli 2016

  Zo’n mooie stof hé! Voorlopig kocht ik ‘m ook nog niet maar daar krijg ik later vast spijt van ?

  Beantwoorden
 5. Jozefien
  14 juli 2016

  Hahaha, heerlijke battles!

  Beantwoorden
 6. Heel erg mooi… Ook hier een man die niet echt fan is van stoffenwinkels 😉 maar kom, hij doet ook wel de moeite om even mee binnen te gaan

  Beantwoorden
 7. nobutterfly
  14 juli 2016

  Mooi!

  Beantwoorden
 8. jochapeau
  14 juli 2016

  Keischoon! (ook voor grote mannen ! Ik twijfelde nog toen ik mijn oudste zoon ermee opzadelde, maar nu ik jouw man erin zie … ideaal !)

  Beantwoorden
 9. MultiVroon
  14 juli 2016

  Haha, die scores zijn verkeerd om! Je man wint toch van de stoffenwinkel als hij gaat rondlopen? En hij wint toch van de hals als hij m aan doet? Ik vind dat hij twee punten heeft gescoord, hoor 😉

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   14 juli 2016

   Haha. Het is maar hoe je het bekijkt.

   Beantwoorden
 10. isewblanche
  14 juli 2016

  aléé… waarom mag het gezicht van die knappe man van jou er niet op? 😉

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   14 juli 2016

   Hij wil niet. Je mag volgende keer altijd mee een poging doen om hem op andere gedachten te brengen ?

   Beantwoorden
 11. Mima Loki
  14 juli 2016

  V-hals totaal terecht. Toffe creatie.
  mimaloki.blogspot.com

  Beantwoorden
 12. lunatiek
  14 juli 2016

  Heel leuk! Die van mij zou het niet dragen, maar wat weet hij ervan 😉 Ik vind het tof!

  Beantwoorden
 13. Tam Tam
  15 juli 2016

  Heel mooi! Ik denk dat mijn man ook wel eens hoopt op een ander naaisel dan een joggingbroek 😀

  Beantwoorden
 14. Ik maakte om één of andere reden ook meteen een V-hals bij deze stof, je uitleg klinkt heel aannemelijk! En inderdaad ook tof voor mannen, deze stof.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.