Wolf – de nieuwe zoon van Zonen 09

Met Billie maakte je maandag al kennis.  Maar er ziet vandaag nog een andere zoon van Zonen 09 het levenslicht: Wolf.

Wolf is een pyjama, nee wacht, Wolf is geen pyjama, Wolf is gewoon een geweldig superheldenpak waarin het jongensgeweld ook nog eens kan slapen.

DSC_0460_edited-3

Ook deze zoon mocht ik testen van Sharon. Ik begon eerst met het naaien van de cape. Je kan kiezen uit de superheldenversie of de gewone, uiteraard ging ik voor de eerste optie. En man, van een schot in de roos gesproken.  De cape, in ware batman-stijl, werd hier meteen uit mijn handen getrokken om niet meer terug te geven.
Je kan hem los bevestigen rond de hals, maar ook aan de eventuele schouderstukken van de pyjama. Omdat het zo’n succes was bestelde ik maar direct wat ‘glow-in-the-dark’-sterrenstof bij haar bij. Delen ligt hier nogal moeilijk, zie je.
De cape zorgde voor verhalen waar de auteur van Spiderman nog een puntje aan kan zuigen. Die cape moest en zou dan ook mee gaan op reis, want uiteraard is hij ook gewoon een gezellig dekentje om de lange rit in de auto wat aangenamer te maken.Wolf Zonen09

DSC_0427_edited-1Multifunctioneel is een woord gemaakt op maat van Wolf.  Als pyjama kan je kiezen voor de arbeidsintensievere jumpsuitversie, maar evengoed voor een supersnel tweedelig exemplaar met aangeknipte tailleband en broek zonder zijnaad. Alle gradaties hiertussen kunnen natuurlijk ook.  Je maakt het jezelf zo uitgebreid en moeilijk als je wilt.  Uiteraard ben je steeds vergezeld van een uitgebreide fotohandleiding die je stap voor stap door het hele proces loodst.  Zonen 09 legt ons in de watten.

Ik heb enorm veel plezier gehad aan het maken van dit patroon.  Ik koos voor de jumpsuitversie met cape en ging voor de full option.  Als jongensmama kon ik me eindelijk eens lekker uitleven in alle mogelijke opties.  Je wilt niet weten hoe vaak ik in mijn hoofd de opties en kleuren heb aangepast.  Heerlijk vind ik dat.

De fotosessie liep hier bijzonder vlotjes. Raar maar waar, dit keer had ik weinig overtuigingskracht nodig. Geen idee hoe dat nu kwam.

Wolf pyjama patroon zonen 09
DSC_0371_edited-1
DSC_0389_edited-1
Wolf Zonen 09 pyjama patroon

DSC_0417_edited-1DSC_0455_edited-2
DSC_0457_edited-1Wolf Zonen 09 pyjama patroon

Dat patroon gaat hier nog veel uit de kast komen, dat weet ik nu al.  En als het eigen gebroed voorzien is van pyjama’s, dan is het nog ideaal als cadeaumateriaal voor andermans gebroed.  Lekker lange lazy sunday’s gegarandeerd.

Stof en patroon:

Tricot – Pijlen en tipi’s van Liesellove  ↑↓ zwart tricot – voorraad ↑↓  glow in the dark-stof – katoen bij Liesellove ↑↓ teddystof – Furs Zwart bij Liesellove

Wolf  – Zonen 09 ↑↓ maat 116 – geen wijzigingen ↑↓ VANAF VANDAAG!!! 27 AUGUSTUS 2015 VERKRIJGBAAR


Misschien lees je dit ook graag:

Billie – De nieuwe zoon van Zonen 09

Wat anderen schreven:

Billie – Paspelpoezen

Billie – Khadetjes

 

30 thoughts on “Wolf – de nieuwe zoon van Zonen 09

  1. Er zijn zo van die blogposts waarbij ik een brok in de keel krijg. De combinatie van schone woorden, contentement van moeder en zoon en prachtige resultaten doen me echt slikken. Ik zei het al, maar gemeende woorden kun je niet genoeg herhalen: fantastich gedaan An!

  2. Je hebt weeral een toppertje gemaakt An! Als ze binnen een half jaartje een mooie nieuwjaarsbrief voorlezen krijgen ze er ook zo eentje denk ik 🙂

  3. wow zo mooi geworden, en was op zoek naar eentje voor mijn oudste dus nu weet ik waar ik er een kan vinden, ik neem zelf liever geen jumpsuit omdat dit niet zo gemakkelijk is voor 5 jarige 😉
    maar voor de rest wauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *