fbpx

Wolf – de nieuwe zoon van Zonen 09

Met Billie maakte je maandag al kennis.  Maar er ziet vandaag nog een andere zoon van Zonen 09 het levenslicht: Wolf.

Wolf is een pyjama, nee wacht, Wolf is geen pyjama, Wolf is gewoon een geweldig superheldenpak waarin het jongensgeweld ook nog eens kan slapen.

DSC_0460_edited-3

Ook deze zoon mocht ik testen van Sharon. Ik begon eerst met het naaien van de cape. Je kan kiezen uit de superheldenversie of de gewone, uiteraard ging ik voor de eerste optie. En man, van een schot in de roos gesproken.  De cape, in ware batman-stijl, werd hier meteen uit mijn handen getrokken om niet meer terug te geven.
Je kan hem los bevestigen rond de hals, maar ook aan de eventuele schouderstukken van de pyjama. Omdat het zo’n succes was bestelde ik maar direct wat ‘glow-in-the-dark’-sterrenstof bij haar bij. Delen ligt hier nogal moeilijk, zie je.
De cape zorgde voor verhalen waar de auteur van Spiderman nog een puntje aan kan zuigen. Die cape moest en zou dan ook mee gaan op reis, want uiteraard is hij ook gewoon een gezellig dekentje om de lange rit in de auto wat aangenamer te maken.Wolf Zonen09

DSC_0427_edited-1Multifunctioneel is een woord gemaakt op maat van Wolf.  Als pyjama kan je kiezen voor de arbeidsintensievere jumpsuitversie, maar evengoed voor een supersnel tweedelig exemplaar met aangeknipte tailleband en broek zonder zijnaad. Alle gradaties hiertussen kunnen natuurlijk ook.  Je maakt het jezelf zo uitgebreid en moeilijk als je wilt.  Uiteraard ben je steeds vergezeld van een uitgebreide fotohandleiding die je stap voor stap door het hele proces loodst.  Zonen 09 legt ons in de watten.

Ik heb enorm veel plezier gehad aan het maken van dit patroon.  Ik koos voor de jumpsuitversie met cape en ging voor de full option.  Als jongensmama kon ik me eindelijk eens lekker uitleven in alle mogelijke opties.  Je wilt niet weten hoe vaak ik in mijn hoofd de opties en kleuren heb aangepast.  Heerlijk vind ik dat.

De fotosessie liep hier bijzonder vlotjes. Raar maar waar, dit keer had ik weinig overtuigingskracht nodig. Geen idee hoe dat nu kwam.

Wolf pyjama patroon zonen 09
DSC_0371_edited-1
DSC_0389_edited-1
Wolf Zonen 09 pyjama patroon

DSC_0417_edited-1DSC_0455_edited-2
DSC_0457_edited-1Wolf Zonen 09 pyjama patroon

Dat patroon gaat hier nog veel uit de kast komen, dat weet ik nu al.  En als het eigen gebroed voorzien is van pyjama’s, dan is het nog ideaal als cadeaumateriaal voor andermans gebroed.  Lekker lange lazy sunday’s gegarandeerd.

Stof en patroon:

Tricot – Pijlen en tipi’s van Liesellove  ↑↓ zwart tricot – voorraad ↑↓  glow in the dark-stof – katoen bij Liesellove ↑↓ teddystof – Furs Zwart bij Liesellove

Wolf  – Zonen 09 ↑↓ maat 116 – geen wijzigingen ↑↓ VANAF VANDAAG!!! 27 AUGUSTUS 2015 VERKRIJGBAAR


Misschien lees je dit ook graag:

Billie – De nieuwe zoon van Zonen 09

Wat anderen schreven:

Billie – Paspelpoezen

Billie – Khadetjes

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

30 Reacties

 1. gerhildemaakt
  27 augustus 2015

  Echt geweldig gevonden, he, die cape. Leuk, met die sterrenstof!

  Beantwoorden
 2. Nathalie
  27 augustus 2015

  Waauw!! Supercool! En die details in de afwerking! De pyama-patronen die ik ken, zijn van “brasserie-niveau”; deze is echt “drie sterren” waard!

  Beantwoorden
 3. Saskia_Sazul
  27 augustus 2015

  Zalig!! Was nog aan het twijfelen over dit patroon maar als ik dit lees, begint het toch te kriebelen!

  Beantwoorden
 4. An
  27 augustus 2015

  Oh, zo schoon seg! Ik hoop dat ik vlug ‘wolftijd’ vind. Ik lees jouw teksten ook graag, je hebt een leuke schrijfstijl. (An)

  Beantwoorden
 5. Zonen 09
  27 augustus 2015

  Er zijn zo van die blogposts waarbij ik een brok in de keel krijg. De combinatie van schone woorden, contentement van moeder en zoon en prachtige resultaten doen me echt slikken. Ik zei het al, maar gemeende woorden kun je niet genoeg herhalen: fantastich gedaan An!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   27 augustus 2015

   Dat komt omdat jij zoveel zonenliefde in je ontwerpen steekt, Sharon. Ere wie ere toekomt! x

   Beantwoorden
 6. Miss Wobie
  27 augustus 2015

  waaaw, zo’n geweldige pyjama! Hier zullen er ook enkele superhelden zoete dromen hebben binnenkort! Ik wacht vol ongeduld op de lancering van het patroontje. 🙂

  Beantwoorden
 7. Lieve Mariën (Pieke Wieke)
  27 augustus 2015

  Wat een zalig pyama! Als ik die cape hier ga laten zien, kan ik waarschijnlijk ook op zoek naar die stof 🙂
  Wij zonenmama’s weten weer wat doen de komende maanden 🙂

  Beantwoorden
 8. eva maria
  27 augustus 2015

  Geslaagd, op en top!

  Beantwoorden
 9. Fenna Achternaam
  27 augustus 2015

  Oh heerlijk wat een mooi exemplaar!!

  Beantwoorden
 10. luckymieke.blogspot.be
  27 augustus 2015

  Je hebt weeral een toppertje gemaakt An! Als ze binnen een half jaartje een mooie nieuwjaarsbrief voorlezen krijgen ze er ook zo eentje denk ik 🙂

  Beantwoorden
 11. sasibeau
  27 augustus 2015

  wow zo mooi geworden, en was op zoek naar eentje voor mijn oudste dus nu weet ik waar ik er een kan vinden, ik neem zelf liever geen jumpsuit omdat dit niet zo gemakkelijk is voor 5 jarige 😉
  maar voor de rest wauw

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   27 augustus 2015

   Nee, dat is waar, maar het is wel het gezelligste. En zo lekker warm. Geen blote buiken en ruggen meer voor mijn woelratjes. 😉

   Beantwoorden
   1. sasibeau
    27 augustus 2015

    die van mij doen halverwerge de nacht altijd hun bovenstuk uit^^^blote buiken zijn dus niet zo erg voor hun^^

    Beantwoorden
    1. An_nononsonsmoms
     27 augustus 2015

     Haha, zalig!

     Beantwoorden
 12. Nicky Heyvaert
  27 augustus 2015

  Wauw verrry cool :-)! Wil net lukken dat de zoon hier ook een superheldencape besteld heeft, ik weet wat me te doen staat X

  Beantwoorden
 13. piepow
  27 augustus 2015

  Waw! Zalig mooi.

  Beantwoorden
 14. Love it!

  Beantwoorden
 15. Joke
  27 augustus 2015

  Prachtig An! Hier wordt ook uitgekeken naar dat patroon, en niet alleen door mezelf! Tuur vraagt er dagelijks naar, een jumpsuit wil hij.

  Beantwoorden
 16. Fruits de Mère
  29 augustus 2015

  Joepie, dat worden zalige pyjamaatjes voor de jongens deze winter 🙂
  En ik juich ook voor eindeloze opties bij jongens-kledij!
  De cape in sterrenstof is de max, het maakt het geheel nog cooler

  Beantwoorden
 17. majella
  29 augustus 2015

  amaai, dit patroon staat ook, na het zien van die moois, op mijn verlanglijstje (lees: verjaardagslijstje).
  knap, heel knap!!!!!!!!!!!!

  Beantwoorden
 18. With Love - by Eva
  5 september 2015

  Supercool! Echt!

  Beantwoorden
 19. […] Wolf – de nieuwe zoon van Zonen 09 […]

  Beantwoorden
 20. […] Wolf – de nieuwe zoon van Zonen 09 […]

  Beantwoorden
 21. […] verse zoon van Zonen 09. Wolf is een pyjamapatroon waarbij je verschillende versies kan maken. Bij mijn eerste Wolf koos ik voor de jumpsuit versie. Maar je kan dus ook kiezen voor een tweedelige versie. Bij deze […]

  Beantwoorden
 22. […] dagen telt deze Kids Clothes Week.  Dus misschien moet ik toch nog eens werk maken van zijn eigen glow-in-the-dark-cape.  Kwestie van die oogjes nog wat meer te doen […]

  Beantwoorden
 23. […] Wolf – de nieuwe zoon van Zonen 09 […]

  Beantwoorden
 24. amantesdelascosturas
  22 april 2016

  me gustaría una nueva oportunidad para las que recién se integra :/

  Beantwoorden
 25. […] Deze gratis printable vond ik zo tof, dat hij de voorkant werd van de uitnodiging.  Voor de binnenkant dook ik in mijn fotoarchief en nam ik de foto van zijn Wolf pyjama van vorig jaar. […]

  Beantwoorden
 26. […] maakte toen voor de test, deze onepiece versie.  De pyjama paste, maar was redelijk nipt aan het kruis.  S. deed er nog het najaar mee, maar in […]

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.