fbpx

Mijn nieuwe aanwinsten voor het seizoen!

“Cause we’re living in a material world…and I am a material girl…ma- ma –ma –material, material!”

Ik laat je even mijn aankopen zien die ik gedaan heb voor het nieuwe lente- en zomerseizoen…kijk je mee?

Een nieuw seizoen vraagt om wat nieuwe kleren in de kleerkast. Niet alleen omdat ik toch zo’n onverbeterlijke fashionista ben – sure, sure – maar ook omdat mijn lieve – sure, sure – lichaam dat meestal ook nodig heeft.

Ik winkel niet graag. Nooit graag gedaan eigenlijk. Af en toe kan ik mij eens laten gaan, maar dan liefst in één winkel en alstublieft, laat me niet de hele dag achter in overvolle winkelstraten. Gek word ik daar van! Het is ook niet altijd makkelijk om de juiste kledij voor mijn volle figuur te vinden.

Toch vind ik dat ik een aantal leuke dingen vond : bij ’s Oliver (een Duits merk, dus zacht voor rondingen) en bij e5 – mode. Soms vind ik daar iets leuks, andere keren niet. Maar de keuze is groot, de collectie wisselt continu en je vindt er van elke maat wel iets.

kleding def

Ik heb de kleren niet gekregen dus geen verdoken reclame, ik vertel gewoon waar ik leuke kledij vind voor mijn moeilijke lijf. En ik bedoel echt een moeilijk lijf, niet zo’n “moeilijk” lijf dat eigenlijk perfect in een Frans maatje 40 past.

Een nieuw seizoen vraagt ook àltijd om nieuwe schoenen. En god, wat hou ik van de schoenenmode op dit moment. Bling bling, goud, zilver, metalic…please…I want them all! Maar omdat ik mijn Echtgenoot ook nog enige tijd wil houden, hou ik me toch maar in.

Aan dit paar kon ik echter niet weerstaan:

schoenen def

Echt, ik word eigenlijk altijd een klein tikkeltje verliefd op schoenen die ik koop. Er moet een klik zijn…als er geen klik is en ik koop de schoenen toch, dan blijven ze gegarandeerd in de kast staan.

Bij dat moeilijk lijf horen trouwens ook moeilijk voeten. Brede stampers, een poezelige 41 groot en steunzolen.

Waar mijn kleren uit de gewone confectie – ketens komen, durf ik aan schoenen wel wat geld besteden. Ze moeten echt comfortabel zitten en steunzool – proof zijn. Tenzij het pumps zijn, natuurlijk. Dat is soms gewoon “effekes” afzien. Deze zijn van Mai-Mai, amai amai.

Ook wat verzorging betreft, heb ik enkele nieuwe aankopen gedaan.

Verzorging def

Een zonnecrème van Comfort Zone voor mijn gelaat. Niet goedkoop, gekocht bij een beautyinstituut, maar heerlijk om te smeren en lekker licht op mijn huid. Sinds enkele jaren besteed ik meer aandacht aan zonnebescherming voor mijn huid en vooral voor mijn gezicht. Voor mij liever een blekere teint zonder pigmentvlekken dan een donkere mét!

Een nieuw geurtje voor dat lijf van mij. Modern Muse van Estée Lauder. Doe me een plezier en klik even door naar de website van Estée Lauder: heerlijk hoe ze dit geuren kunnen omschrijven, toch?

“Intrigerende dualiteit van de moderne vrouw en een aanvulling op elk aspect van haar dynamische levensstijl. “

In de winter gebruik ik liever een zwaarder parfum, maar in de lente en de zomer houd ik het liever iets luchtiger. Ik ben blij met mijn keuze, maar ‘Coco Mademoisselle’ van Chanel staat bij mij voorlopig toch nog op nummer één.

Een nieuw lakje voor die nagels van mij. ‘Cajun shrimp’ van O.P.I. Ik hou van O.P.I.. Het lakt makkelijk en het houdt langer, zeker met bijhorende top coat. En ik ben dol op deze nieuwe kleur. Mooi en pittig. Perfect! Het is misschien wat duurder, maar de flesjes zijn ook wat groter. Des excuses sont faites pour s’ en servir…

En tot slot: een nieuwe aanwinst voor het interieur. We kocht een lounge – set voor op onze patio. De set is er nog niet, de accessoires wel. Een assortiment werpkussen met munt- en zachtgroen als basiskleur en een groot dienblad dat we vandaag op de kop tikten in Knokke-Heist.

Schotel def

De salontafel van de set is namelijk een grote poef die gebruikt kan worden om van één stuk van de zetel een ligbed te maken. Heerlijk om te relaxen, niet zo heerlijk om een drankje op te zetten. En dus zo’n groot dienblad om er op te leggen.

We zochten eerst een eenvoudig wit exemplaar, maar omdat de lounge – set uit wit aluminium bestaat en de kussen grijs zijn, hopen we dat dit Oosters exemplaar wat warmte zal brengen. Ik hoop jullie snel het eindresultaat te kunnen laten zien.

Zo, dit waren mijn aanwinsten. Wat hebben jullie  zoal gekocht?

 

The following two tabs change content below.

6 Reacties

 1. Kim
  17 mei 2016

  Loooove the shoes! Heeeeeel mooi! De kussentjes zien er ook super uit, mooie kleurtjes! Ben benieuwd naar het eindresultaat. Het dienblad vind ik ook heeeeeel schoon. Waar in Knokke heb je het op de kop getikt? Vraag me alleen af of dat in volle zon niet te veel pijn gaat doen aan de oogjes of te warm gaat worden? In elk geval: Goed geshopt :o) Nog op zoek naar een nieuw fris geurtje dus bedankt voor de tip. Ik doe dat ook niet meer graag, winkelstraten afschuimen. Zeker niet als het met een missie is en ik iets specifiek nodig heb, want dan vind ik het gegarandeerd niet.

  Beantwoorden
  1. Eveline
   17 mei 2016

   Oh jee, ik ben de naam van de winkel kwijt en heb de rekening hier niet bij de hand. Het was naast de Couleur Locale, die winkel met die lichtslingers om zelf samen te stellen. Ik probeer je de naam nog te bezorgen. En mhm…je maakt daar wel een terechte opmerking, over die warmte…dat valt af te wachten. Ik was al blij dat ik de overweging had gemaakt om het frame van de lounge set niet in zwart te nemen om hetzelfde probleem te vermijden…maar bij de schotel heb ik daar niet meer aan gedacht. Toink! To be continued! 🙂

   Beantwoorden
 2. lunatiek
  17 mei 2016

  Oh, die schoenen zijn fantastisch!!!

  Ik heb dit voorjaar vooral schoenen gekocht, pumps, enkellaarsjes en sneakers. Qua kleding enkel een nieuw jasje en een nieuwe jeans, de rest probeer ik bij elkaar te naaien. Dus ja, stofjes, die koop ik ook, massa’s :p

  S Oliver is voor mij toch ook een favorietje, zowel voor kleding als voor schoenen, en zowel voor mezelf als voor Giel.

  Beantwoorden
 3. Ellen Naait
  18 mei 2016

  Prachtige kleurencombinaties voor je outfits! En de schoenen, schitterend!!! Heel tof om je aankopen te zien. Ik koop meestal bij ZEB voor zomerkleding… Winter is soms ook wat moeilijker.

  Beantwoorden
 4. Maja
  18 mei 2016

  oh wat mooi, die schoenen vind ik super, maar ik mag nu geen schoenen kopen, binnen 2 weken ga ik naar de podoloog voor nieuwe steunzolen, nieuwe schoenen gaan dus even moeten wachten. Misschien zijn ze er nog in de solden? 🙂 s’Oliver is trouwens ook wel één van mijn favoriete merken.

  Beantwoorden
 5. e5 mode
  19 mei 2016

  Leuk dat je graag bij ons komt winkelen! Wij zijn (niet zo) stiekem een beetje benieuwd hoe je eruit ziet in je nieuwe outfit … Je mag gerust een foto van jezelf delen op onze Facebook pagina of op Instagram met #zozieikmegraag. Want niets is leuker dan klanten die anderen kunnen inspireren met hun looks 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.