Brief aan Leo

Liefste Leo,

Van harte proficiat met je Oscar. Het werd wel eens tijd dat je ééntje won, toch?

En je hebt hem verdiend.

Ik heb ‘The revenant’ wel nog niet gezien, maar dat is een verwaarloosbaar detail.

‘This boy’s life’, ‘What’s eating Gilbert Grape’ en ‘ The Basketball diaries’: the early days. Je ruwere werk dat ik zo gaarne heb gezien.

Leocollage def
Bron: www.theaceblackblog.com, www.quotesville.com, www.buzzfeed.com, www.worldwildlife.com

En dan over ‘Titanic’ naar ‘Romeo + Juliet’ : sterfscènes waren toen echt je ding. Wat minder de mijne op dat moment. Zo intens, Leo, zo intens. Pubertijd is al zo zwaar.

Nog nooit zorgde een Jommekes – kopke voor zoveel drama in ons kleine Vlaanderen. Allé ja, Jimmy van Get Ready heeft het wel geprobeerd, dat drama in combinatie met Jommeke, maar ach Leo, je kent dat soort jongens wel.

Samen met ons ben je verder opgegroeid, in het echte leven en in de filmindustrie.

‘Shutter Island’, ‘The Aviator, ‘Catch me if you can’ (I would if I could) ’Inception’, ‘Revolutionary Road’, ‘The Great Gatsby’…ik vond ze stuk voor stuk geweldig.

En ik niet alleen…

Bewijs dat je nu een rasechte topacteur bent, is dat nu ook onze mannelijke wederhelften zonder enige schroom kunnen toegeven dat ze een film met “de Leo” in de hoofdrol fantastisch vonden. Ik denk dat Ryan (Reynolds, red.) dat toch niet kan zeggen.

Want ja hoor, zelfs Echtgenoot zegt nu: “ah, het is met Dicaprio, dan moet het wel een goeie film zijn”.

Leonardo DiCaprio accepts the award for best actor in a leading role for “The Revenant” at the Oscars on Sunday, Feb. 28, 2016, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
Leonardo DiCaprio accepts the award for best actor in a leading role for “The Revenant” at the Oscars on Sunday, Feb. 28, 2016, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) – bron: www.variety.com

Bravo, Leo, voor die Oscar van je. Doe zo verder!

Post op je Instagram trouwens gerust ook eens een foto van jezelf. Die foto’s van de natuur zijn prachtig, maar we zijn ook altijd pro een andere soort natuur. Het is maar een suggestie, bespreek het eens met je manager.

Oh ja en ook nog even dit: mocht je wat volk tekort komen voor één of andere fancy after party daar in Hollywood, dan geef je maar een seintje hé! We zijn slechts met z’n tweetjes en An maakt gauw nog wel een paar prachtjurken uit ecologisch verantwoorde stof.

wegotthiscoveredcom def
Bron: www.wegotthiscovered.com

Dus, tot snel?

Dikke kus van Nononsonsmoms.

16 thoughts on “Brief aan Leo

  1. Een acteur naar mijn hart 😀 In idd, ik voel dat oo kaan als samen opgegroeid! Want mijn puberale verliefdheid toen hij Romeo was kan ik nog voelen! En zijn schitterende vertolkingen nu! Echt een rasacteur! 1 waarvan je weet dat die top op zijn 95e nog topprestaties gaat neerzetten! En die veel te laat een oscar won!

  2. Mijn beste vriendin en ik waren helemaal zot van Leo toen hij in Growing Pains speelde. Ik heb zelfs nog een foto van het televisiescherm toen Leo in beeld kwam. Want voor de Joepie was hij niet bekend genoeg en van het internet was nog geen sprake dus we moesten zelf voor fan-materiaal zorgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *