About

© Leyla Hesna – KKC Carrefour

 

An en Eveline : nichtjes, vriendinnen, echtgenotes en beide moeder van 2 prachtige zonen …en trotse schrijvers van een blog.

Ze stellen zich even voor:

An

36 winters en getrouwd, houdt van bergen, natuur, frisse lucht, creëren en traag leven. Ze is een newbie thuisblijfmama voor haar 2 zonen van 7 en 8 jaar en zoekt haar weg in duurzaam leven en minimalisme.

 • De oudste zoon S:

8 jaar en een heuse spraakwaterval. Hij is extravert en een energiebommeke dat op elk moment kan ontploffen, maar dan in de positieve zin.

 • De jongste zoon A:

1 jaar jonger dan zijn broer en een echte knuffelaar. Hij is eerder introvert maar “energiebommeke²” is his middlename….een combinatie die af en toe vuurwerk geeft!

Eveline

35 jaar oud en 8 jaar getrouwd met Echtgenoot. Tweelingmoeder van een identiek jongensduo. Waken over de balans tussen Job en Gezin is haar  uitdaging, toch zijn beiden essentieel. Extravert, nieuwsgierig, sociaal en gourmande.

 •  ZoonV

5 jaar oud, mama’s knuffelaar, lief, sociaal en creatief. Koppig, soms angstig en streng voor zichzelf.  Hartenbreker, charmeur en als hij lacht…breekt de hele hemel open, waan ik me in de tropen, het is echt machtig als hij lacht.

 • ZoonS

5 jaar oud en 5 minuten jonger dan zijn broer. Papa is zijn held. Enthousiast, onbevangen en leergierig. Ietwat onzeker en introvert. Op zoek naar geborgenheid kruipt hij ‘s nachts vaak tegen mama  aan. Dan  is de wereld even niet groter dan hun helft van het bed.

Voldoende stof tot schrijven dus!


Heb je vragen, ideeën,…?  Je kan ons bereiken op de volgende adressen:

An – an@nononsonsmoms.be

Eveline – eveline@nononsonsmoms.be

Algemeen – info@nononsonsmoms.be

 

 

2 Reacties

 1. patricianeemtjemee
  22 februari 2015

  Hallo,

  Ik wil je bij deze even laten weten dat ik je genomineerd heb voor de liebster award. Het artikel over deze award komt morgen vroeg (23-2-2015) omstreeks 00.02 online.

  Groetjes Patricia (www.patricianeemtjemee.nl)

  Beantwoorden
 2. Goele
  11 maart 2017

  Hi nononsensmoms. Vanavond jullie blog leren kennen. Eerlijk. 2 u lang geweldig leesplezier. Veel beter dan de ongelezen Libelle waar mijn zoon daarstraks een vlieger van aan het vouwen was. Mooi geschreven en vooral heel herkenbaar. Jullie hebben er een volger bij! Groetjes

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.