About

profielfoto 1

An en Eveline : nichtjes, vriendinnen, echtgenotes en beide moeder van 2 prachtige zonen …en sinds kort trotse schrijvers van een blog.

Ze stellen zich even voor:

An

35 jaar oud en 10 jaar gelukkig getrouwd met Manlief. Voor haar 2 zonen KoterS en KoterA (pseudoniemen uiteraard…) is ze wat graag een halftijdse schoolpoortmama. Creatief, sportief en een echte nature – lover!

  • KoterS:

7 jaar ondertussen en een heuse spraakwaterval. KoterS is extravert en een energiebommeke dat op elk moment kan ontploffen, maar dan in de positieve zin.

  • KoterA:

1 jaar jonger dan zijn broer en een echte knuffelaar. KoterS is eerder introvert maar “energiebommeke²” is his middlename….een combinatie die af en toe vuurwerk geeft!

Eveline

33 jaar oud en bijna 7 jaar getrouwd met Echtgenoot (Ook een pseudoniem en toch wel erg toepasselijk ;-)) Evenwicht vinden tussen Job en Gezin is haar belangrijkste uitdaging waarbij KabouterV en KabouterS (ja, u raadt het al…) centraal staan. Sociaal, gourmande en beginnend yoga – beoefenaar.

  •  KabouterV

4 jaar oud, koppig en een mama’s kindje. De leider van de eeneiige bende, bedachtzaam en als hij lacht…breekt de hele hemel open.

  • KabouterS

Ook 4 jaar oud en 5 minuten jonger dan zijn broer. Even koppig, wat introverter en papa is zijn grootste held. Dol op dieren en een kus van hem, doet zijn mama smelten van kop tot teen.

Voldoende stof tot schrijven dus!


Heb je vragen, ideeën,…?  Je kan ons bereiken op de volgende adressen:

An – an@nononsonsmoms.be

Eveline – eveline@nononsonsmoms.be

Algemeen – info@nononsonsmoms.be

 

 

2 thoughts on “About

  1. Hallo,

    Ik wil je bij deze even laten weten dat ik je genomineerd heb voor de liebster award. Het artikel over deze award komt morgen vroeg (23-2-2015) omstreeks 00.02 online.

    Groetjes Patricia (www.patricianeemtjemee.nl)

  2. Hi nononsensmoms. Vanavond jullie blog leren kennen. Eerlijk. 2 u lang geweldig leesplezier. Veel beter dan de ongelezen Libelle waar mijn zoon daarstraks een vlieger van aan het vouwen was. Mooi geschreven en vooral heel herkenbaar. Jullie hebben er een volger bij! Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *