About

© Leyla Hesna – KKC Carrefour

 

An en Eveline : nichtjes, vriendinnen, echtgenotes en beide moeder van 2 prachtige zonen …en trotse schrijvers van een blog.

Ze stellen zich even voor:

An Vander Weyden

profielfoto An Vander Weyden

Sons & Moms

An, kort en bondig, 36 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde.
Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, fotografie, creëren en traag leven. Ik ben sinds kort een thuisblijfmama voor mijn 2 zonen van 8 en 9 jaar met ADHD. In mijn zoektocht naar een bewust en eenvoudig leven ontdekte ik duurzaamheid en minimalisme.

No Nonsense

Geen overdaad, maar traagheid en bewust leven met minder.  Ik richt me op de essentie in het leven en zoek steeds de positieve noot. Geen toeters en bellen hier, maar heerlijk no nonsense.

Nononsonsmoms

De blognaam zegt dan ook alles, ook al is het een mond vol.  Probeer hem maar eens 3 keer snel na elkaar te zeggen. 😉

Je vindt hier blogposts over mijn traag en bewust leven als moeder met twee energieke zonen, met positiviteit als zwaartepunt.  Een leven met minder in een wereld van meer.  Een leven langs de trage panoramaweg vol blutsen en builen, waarbij we de snelweg zoveel mogelijk proberen te vermijden.

Always take the scenic route.

Welkom hier! Kijk eens rond, gebruik de zoekfunctie en lees.  Wie weet kom ik je wel tegen op de panoramaweg. Ik kijk er alvast naar uit.

Heb je een vraag, een idee, een suggestie of denk je dat ik iets moet leren kennen dat ik nog niet ken?
Je kan me bereiken op an@nononsonsmoms.be

Eveline

35 jaar oud en 8 jaar getrouwd met Echtgenoot. Tweelingmoeder van een identiek jongensduo. Waken over de balans tussen Job en Gezin is haar  uitdaging, toch zijn beiden essentieel. Extravert, nieuwsgierig, sociaal en gourmande.

 •  ZoonV

5 jaar oud, mama’s knuffelaar, lief, sociaal en creatief. Koppig, soms angstig en streng voor zichzelf.  Hartenbreker, charmeur en als hij lacht…breekt de hele hemel open, waan ik me in de tropen, het is echt machtig als hij lacht.

 • ZoonS

5 jaar oud en 5 minuten jonger dan zijn broer. Papa is zijn held. Enthousiast, onbevangen en leergierig. Ietwat onzeker en introvert. Op zoek naar geborgenheid kruipt hij ‘s nachts vaak tegen mama  aan. Dan  is de wereld even niet groter dan hun helft van het bed.

Voldoende stof tot schrijven dus!


Heb je vragen, ideeën,…?  Je kan ons bereiken op de volgende adressen:

An – an@nononsonsmoms.be

Eveline – eveline@nononsonsmoms.be

Algemeen – info@nononsonsmoms.be

 

 

2 Reacties

 1. patricianeemtjemee
  22 februari 2015

  Hallo,

  Ik wil je bij deze even laten weten dat ik je genomineerd heb voor de liebster award. Het artikel over deze award komt morgen vroeg (23-2-2015) omstreeks 00.02 online.

  Groetjes Patricia (www.patricianeemtjemee.nl)

  Beantwoorden
 2. Goele
  11 maart 2017

  Hi nononsensmoms. Vanavond jullie blog leren kennen. Eerlijk. 2 u lang geweldig leesplezier. Veel beter dan de ongelezen Libelle waar mijn zoon daarstraks een vlieger van aan het vouwen was. Mooi geschreven en vooral heel herkenbaar. Jullie hebben er een volger bij! Groetjes

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.