fbpx

Bloggers For Life – De winnaar

Vandaag is het de dag.  De winnaars van de veilingstukken van Bloggers For Life worden bekend gemaakt.  Tromgeroffffelllll….

DSC_0379_edited-1

De winnaar van deze stoere vossentrui is:

Natasja Bogaert

Proficiat Natasja!!  Ik neem snel contact met je op.

Aan alle anderen die lotjes kochten voor Bloggers For Life… DIKKE merci!  We zamelden met zijn allen maar liefst € 6 722 in.  De centjes zullen goed terechtkomen.


Benieuwd naar de winnaars van de andere stukken?  Dat kan je hier nakijken.

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: