fbpx

#nothingisordinary – een dagje naar zee

#nothingisordinary is een populaire hashtag op Instagram.  Eentje waar ik wel wat voor voel.  De schoonheid zien in de eenvoudige dingen.  Zoals een dagje zee.  Misschien niet blogwaardig, te banaal vooral.  En toch wil ik mijn foto-experimenten hier graag delen.

Al is een dagje zee bij ons toch niet echt heel banaal.  Ik moet er telkens een mentale knop voor omdraaien.  De combinatie zand, water, zonnecrème, fileleed en drukte…, wel laten we zeggen dat ik daar niet zo een geweldige fan van ben.

We trokken naar Knokke-Heist, want daar kennen we het een beetje en is het meestal niet al te druk. Ik nam mijn camera mee en begon wat te experimenteren.  Ik heb nog veel te leren en waarschijnlijk zijn er fotografen die mijn foto’s zien en eens diep fronsen, maar ik vind het zo leuk om te doen.  Iedereen moet ergens beginnen en iedereen ‘suckt’ in het begin. Ik heb nog wat vooruitgang te boeken, maar toch wil ik mijn foto’s graag delen. 

Sommige foto’s verschenen al op mijn persoonlijke Instagram account, de andere foto’s zullen er ook nog wel verschijnen.

Het was redelijk rustig op het strand, wat een dikke meevaller was. De kinderen leerden vliegeren, ze gingen zwemmen in de zee, zochten schelpen en bouwden zandkastelen. Ik nam foto’s, las een boek en genoot.   Zelfs in het zand.

Nothing is ordinary!

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

7 Reacties

 1. lielebeesje
  26 juli 2018

  Je zal me toch moeten vertellen wat er ‘suckt’ aan jouw foto’s, want ik zie het niet. Ik geniet alleen maar …

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   26 juli 2018

   Mah, zo lief. Merci x

   Beantwoorden
 2. Carla
  26 juli 2018

  Voor mij zijn dit mooie foto’s hoor!Prachtige momenten met je gezinnetje.Ik ben gene fan van de zee,zand tussen je tenen en wij wonen in Limburg wat best ver is voor een dagje zee,wat niet wil zeggen dat ik dat nooit gedaan heb maar geef mij maar een voetenbadje 😉 en een ijsje of fris drankje thuis.

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   26 juli 2018

   Hier ook, hier ook. Ik vind dat ik een medaille verdien nu 😀

   Beantwoorden
 3. Tamara
  1 augustus 2018

  Ik kan er naar blijven kijken, en ik zal het blijven zeggen, jouw foto’s zijn prachtig! Ik heb echt wel al foto’s van “echte” fotografen gezien die veel slechter zijn.

  Beantwoorden
 4. Nele R.
  20 augustus 2018

  Prachtige foto’s!!! Wou dat ik zelf zo’n mooie foto’s kon maken 🙂

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   20 augustus 2018

   Dank je wel ?

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.