fbpx

Mijn favoriete Youtube kanalen over minimalisme

favoriete youtube kanalen rond minimalisme

Youtube is een plaats waar ik graag vertoef.  Sinds ik kennismaakte met minimalisme ontdekte ik ook daar zeer inspirerende kanalen.  Ik deel je mijn 4 favoriete kanalen over minimalisme.

Matt D’Avella

Hij is de regisseur van Minimalism, a documentary about the important things.  Zeker de moeite waard om eens te bekijken trouwens.  Je vindt de film op Netflix.
Op zijn kanaal vind je vooral filmpjes over minimalisme met een erg toffe, vaak humoristische insteek.  Ik hou van zijn stijl.
Matt heeft ook een podcast: The Ground Up Show

Jenny Mustard

https://www.youtube.com/watch?v=iXZw1nbfk40

Ze komt van Zweden en woont tegenwoordig in Berlijn.  Op haar kanaal vind je vooral filmpjes over minimalisme en veganisme.  Ze heeft een aparte stijl en is een tikje excentriek.  En ja, je ziet het goed, ze scheert haar wenkbrauwen.

Madeleine Olivia

Ook zij is een minimalist en veganist.  Een combinatie die blijkbaar erg vaak samen voorkomt.  Je vindt op haar kanaal vegan recepten en filmpjes rond minimalisme.

Pick Up Limes

Sadia is denk ik mijn favoriete Youtuber van het moment.  Haar stem en filmpjes zijn helemaal af en erg kwalitatief.  Ze maakt videos over minimalisme en ook over veganisme.  Ze is een Canadese voedingsdeskundige, die momenteel in Nederland woont omwille van de liefde.  Van haar leerde ik al erg veel over veganisme sinds ik meedoe met het Try Vegan project.

 

Deze kanalen zijn voor mij erg inspirerend.  Ik krijg er bovendien heel veel positieve energie én heel veel goesting van om vanalles uit te proberen.  Misschien heb jij er ook wat aan.

____________________________________________

Dit is blogbericht 22/40 van de 40 dagen bloggen uitdaging.  Je vindt alle info hier en alle deelnemers hier.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.