fbpx

Een cape die de herfst van 2016 miste

Bijna een jaar geleden kwam het boek Matching Outfits Matching Minds (MOMM) van Eef Theys uit en mocht ik mee testen. Het resultaat van deze test haalde echter nooit deze blog. Hoog tijd om daar verandering in te brengen.

Eén jaar later

Ik koos het patroon van de cape om uit te testen. Er werd een dun wolletje, dat ik ooit bij Mon Depot kocht, uit de kast gehaald en ik trok ermee naar Casa Eef Theys voor een gezellige naaidag.cape matching outfits matching minds momm

Samen met Eef en Catherine namen we de foto’s en instructies onder de loep. Onduidelijkheden en typfouten werden eruit gehaald. Het patroon werd geknipt, ineen gestoken en goedgekeurd. Op het einde van die gezellige dag werd natuurlijk de cava bovengehaald. Als Eef iets organiseert, dan is het altijd top.

Voor de foto’s trok ik op een mooie herfstdag naar de Bolloheide hier vlak in de buurt. Ik stak de kinderen in hun nieuwe Billies en liet foto’s nemen van mijn cape.

Die Billies raakten wel in de herfst van 2016 op de blog. Om de cape te bloggen zou ik wachten op de release van het boek. Alleen kwam de release door allerlei omstandigheden veel later dan gepland en was het uiteindelijk Kerstmis toen het boek eindelijk in de winkels lag. 
De mooie, zonnige herfstdagen met de warme kleuren waren ondertussen al een vage herinnering geworden en ik vond het niet meer passen. Ik besloot om het bloggen dan maar uit te stellen tot de volgende herfst. Nu dus.cape matching outfits matching minds momm

De foto’s werden eindelijk van onder de dikke laag computerstof gehaald en klaargemaakt voor de eeuwige roem op het internet. 😉

Stof en patroon

Wol met ruit – bij Mon Depot (uitverkocht)

Cape – boek Matching Outfits Matching Minds (MOMM) van Eef Theys

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

5 Reacties

 1. Isabelle
  5 oktober 2017

  Heel mooi!

  Beantwoorden
 2. Eef Theys
  5 oktober 2017

  Moh seg zo super! Wil het nu net dat het dit seizoen zoveel ruitjes zijn! Heel mooi! Dankjewel An, voor alles gewoon x
  Dikke zoen, Eef

  Beantwoorden
 3. Jongens toch
  5 oktober 2017

  Een mooi exemplaar! Hier ligt een uitgetekend patroon te wachten om geknipt te worden.

  Beantwoorden
 4. saskia
  6 oktober 2017

  Inderdaad, heel veel ruiten dit jaar, de ene al meer mijn goesting dan de andere … maar deze blauw-groene kan ik wel smaken. Nog veel gezellige boswandelingen in het herfstzonnetje gewenst!

  Beantwoorden
 5. Tamara
  7 oktober 2017

  Gelukkig is ie toch op de blog geraakt! Supermooi!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: