fbpx

Bloggers for life 2016: vreetz’oppers

Sarah lanceerde een oproepje tot het naaien van een Vreetz’opper oftwel een zorgenvriendje voor het goede doel in het kader van Bloggers For Life.

Meestal ben ik niet zo’n sew along fan.  Maar een zorgenvreter, dat sprak me wel aan.  Waarschijnlijk omdat ik er als volwassene zelf wel eentje zou willen.  Zo een knuffel waar je je zorgen aan kan toevertrouwen.  Je schrijft je zorgen op of je tekent ze en stopt ze in de mond van de Vreetz’opper.  Daar blijven ze veilig zitten.  Heerlijk toch.

Bloggers For Life 2016

Dat grote mensen zorgen hebben, is niet abnormaal.  Maar kinderen die zouden zich geen zorgen mogen maken.  Toch niet in een ideale wereld.  Helaas bevindt de afdeling kinderoncologie van het UZ Gent zich ver van die ideale wereld en kunnen de zorgenvriendjes de kinderen daar een hulp bieden.

zorgenvreter vreet z'opper

En dus keek ik in mijn kast en ging ik met een restje planetenstof aan de slag.

Mijn eerste Vreetz’opper was geboren.  zorgenvreter vreetz'oppers

Het naaien was een plezier, ook al was dit voor mij redelijk onbekend terrein.  Dat kwam door duidelijk uitleg van Sarah en de vele glimlachen die ze op mijn gezicht toverde met haar originele patroondeel-namen.
Neem zeker eens een kijkje op haar blog en vooral DOE MEE!!Bloggers For life

Ik maakte de ‘Angstaanjagend breed’ versie van de Vreetz’oppers.  Mijn vreter vertrekt binnenkort alvast naar het inzamelpunt!


Zij doen alvast ook mee:

By Eva Maria

Een huisje op de buiten

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

7 Reacties

 1. liezewiezewoes
  27 oktober 2016

  top! wat een stoer geval! En zo hartverwarmend om die overal te zien opduiken <3

  Beantwoorden
 2. Kelly
  27 oktober 2016

  Zo’n leukerd, jouw vreetz-opper!
  Ik heb ook al ingepland om er minstens eentje te maken! <3

  Beantwoorden
 3. Khadetjes
  27 oktober 2016

  ♥♥

  Beantwoorden
 4. Mieke Augustyns
  27 oktober 2016

  Deze is zooooo cool !

  Beantwoorden
 5. karla
  27 oktober 2016

  Origineel met beide oren aan 1 kant.

  Beantwoorden
 6. Catherine - MamC
  29 oktober 2016

  Wat is hij mooi zeg! De felle kleurtjes spreken zeker aan.

  Beantwoorden
 7. Joke (The Needle Of Choice)
  31 oktober 2016

  Toppertje! Die Vreetz’oppers zijn echt geweldig.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.